29 Eylül 2013 Pazar

kurukafalar matruskalar...

Selammm.dikis arasi limonlu soda molası vermişken blogcagizima ugrayayim dedim.sonbaharin gelisiyle bir agirlik çöktü uzerime. Bu haftayi ağustos böceği gibi gecirdim diyebilirim. Dinlendim,debelendim,alisveris yaptim,bir de ziyaret sıkıştırdım araya.arada gerektigi icin dikişte diktim ama sadece gerektigi kadar.

Bunlar da haftasonu eglenceliklerim (tabii bunlar aslinda gecen haftaki eglencelerimdi. postunu hazirlayip taslakta unutan zeki bir kadın var karsinizda:)az evvel yeni bir post hazirlarken farkettim durumu)


Kumaslarim ithal çoğu zaman olduğu gibi.
..
Bu arada okullar acildi nihayet. Kızım artik universiteli ama özel hayatindan bahsetmemden hazzetmedigi için büyüyünce ne olacagini yazamiyorum:)ingilizce hazirlik sinavindan da gectigi icin extra mutlu olduk.oglan 7. sınıfa başladı.ablasi kadar olmasa da azmi fena değil. Beyin cerrahi olmak istiyormuş,du bakalim:)

Benim soda bitti ,matruskalara devam...
kaliniz sağlıcakla. ..

örgü olayina girdim !


bu ara orguye sardirdim.soyle oldu aslinda tam olarak,3 yildir ordugum battaniyemin finali icin beyaz ip almaya gitmiştim gecende bu guzel renkleri görünce dayanamayip alıverdim.hal böyle olunca benim battaniye yalan oldu tabii.



 bu modelde karar kıldım. hem basit hem de sevimli geldi bana.artik kac yil boyunca örerim Allah-u alem .


 bu da günah keçisi :)yine renklerin cazibesine kapılarak örmeye başlamıştım tam finalde kuma geldi üzerine.


kasimda 1 yil olacak kediyle birlikte yaşamaya başlayalı .çok mutluyuz biz ailemize katıldığı için umarım o da mutludur bizimle olmaktan.tek sorun oglana hala bir isim bulamamış olmamız. iki cocugumun da daha dünyaya gelmeden çifter çifter isimleri hazirdi ama buna bir isim yakistiramadim gitti ,bekliyoruz bakalim.orijinal fikirlere acigim bu arada
Haydi kapanışı da bu muzurla yapalim madem. ..herkese çok selam

















2 Eylül 2013 Pazartesi

geçiyordum uğradım



 gece gece bloguma ugrayacagim tuttu.tabii bunlar hep kör seytandan ,uyumayayim da sabah zombiye donuseyim diye atiyor bu yemleri .ben de olta bekleyen sazan zate...gece gece niye paylaştım bu resimleri peki? tabiki de ilki şirinlik olsun diye diğerleri neden buralara ugrayamiyorumun resimli anlatımı olsun diye.
 kaliniz sağlıcakla