4 Aralık 2012 Salı

pabuç tutkumdan bahsetmiş miydim ?

 
size ayakkabı tutkumdan bahsetmiş miydim daha evvel.hiç sanmam gerçi.son yıllarda tüm servetimi kumaşlara , tüm boş vakitlerimi de çanta dikmeye ayırdıgım için bu tutkum ööylece suskun suskun bir  aklımın bir köşesinde pısmış kalmıştı.ama son günlerde özellikle internet üzerinden rastladıgım reklamlar beni fena halde çarpmaya başladı .üstteki oxfordlar Pink Avenue adlı bir butikten .facebook üzerinden gördügüm reklamları nicedir dürtüp duruyordu en nihayet dayanamayıp bunları aldım.hoç aldıgımın ertesi günü 50 tl lik bir indirim oldu aynı pabuçlarda ama kara bahtım kör talihim deyip geçiştirdim,ne yapayım :)
 

bu da zürefanın düşkünü yazlık ayakkabı alır kış günü babından bir alışveriş.Studio Rain ürünü ve el yapımı olan bu pabuçlar da çantalarımın satışını yapan New'in Butik'ten .alalı bir ayı geçti ama ev dışında giyinmek mümkün olmadı .ömrüm varsa şayet bir dahaki yaza eskitirim artık.

bu arada yine son günlerde keşfettiğim indirimlr.com  adlı siteyi de dikkatle takip ediyorum .bakalım oradan neler çıkacak karşıma :)

8 yorum:

selinsecen.com dedi ki...

İlk ayakkabı da, poz da muhteşemmiş. Keşke diğerini de ayaklarınızda görseymişiz, bir ayakkabı manyağı olarak merak ettim. :)

pembelideniz dedi ki...

Ah biz kadınların ayakkabı tutkusu...

:)

Eh olan olmuş artık. Güle güle giyin

Bilun ŞEN dedi ki...

İkisini de çok sevdim! Güle güle kullan :)

akdeniz dedi ki...

yalnız bu ayakkabılar süpermiş
http://zoomlabakalim.blogspot.com/

dikisdersi dedi ki...

o tutkunu bahsetmes olaydın :))bu bulaşıcı. bakayım sitelere güle güle eskit :))

fuska dedi ki...

mutlu mu???? şok!!! ben seni gerçekten leyya sanıyordum. hiç olmazsa en azından leyla, hiç mutlu aklıma gelmezdi. ama bu kadar nüktedan birinin mutlu olmasına şaşırmamak lazım aslında. kafam karışık. vay be leyya. sen de yalan çıktın ha :))

Lonci dedi ki...

Merry Christmas from Budapest :))

Magia da Inês dedi ki...

✫✫✫
Passei para uma visitinha.

(⁀‵⁀,) ✫✫✫
.`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
.•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ MERRY CHRISTMAS!