17 Haziran 2009 Çarşamba

yorum yazmak isteyenlerin dikkatine...


ay bak içim doldu taştı yazmayı yazmayı.kelimenin tam manasıyla sürünüyorum.keşke sıksaymışım dişimi de 17 sene evvel sürüne mürüne bitirseymişim şu okulu.hiç değilse evladü iyalim de benimle birlikte perişan olmazdı)):zavallı oğlumun ''anne tatlı istiyoruuum'' diye bi yanaşması var yanıma .. içler acısı ...eğer karpuz sezonu açılmamış olsaydı halimizi düşünemiyorum.sokakta yanınızdan üst kısmı kırmızı alt tarafı yaşil bi mahluk geçerse şaşırmayın.bizim taifedendir)):

neyseki önümde şöyle böyle 15 adet sınav kaldı.an itibarıyle final sınavlarının sadece birinden berbat)) sonuç bekliyorum ama çevirdiğim 30 küsür sayfalık bir osmanlıca tiyatro eseri sayesinde geçebileceğim ondan.hergün en az çifter hatta Allah sizi inandırsın üçer dörder dersten sınava giriyorum.akıllara zarar bu durum karşısında hardiskimin hala çökmemiş olması bir mucize.ama kimi zaman adımı hatırlayamaz hale geldiğimi de itiraf etmeliyim)):
sınava ne kadar hazırlanmış olursam olayım o sınıfa girip o sıraya oturup o sınav kağıdını beklemek dişçi koltuğuna oturmaktan beter bir duygu.türlü okuyup üflemelerden sonra çevirip baktığım sınav kağıdı ilk anda bana o kadar yabancı ki..sonra sonra aşinalık oluşunca da ayrılmak istemiyoruz birbirimizden)):bugün osmanlıcada bi kaptırmışım ki hoca süreniz bitti dediginde arkama dönüp baktım koca anfide bi ben kalmışım ,resmen ürktüm ıssızlıktan )):

neyse iki sütlü bi sade olayına girmeden evvel bir ricam olacak,hani çelenk göndermek isteyenlerin thy hesabına bağışta bulunmaları olayı var yaa kendime uyarladım.şöyle ki;

yorum yazmak isteyenlerin hiç değilse bi kap çorba eşliğinde bizim sokağın başına kadar gelmeleri rica olunur))))):


hıh bak çantaları unuttum.arşivdenler efenim arşivden....biri almanyadan bir arkadaşın kızkardeşine hediye oldu ötekisi sevgili özgenin fotograf makinesine kılıf oldu...

22 yorum:

harosa dedi ki...

ben de okulun 2. sınıfında evlenip 4. sınıfta anne olmuştum bu yüzdende 1 den 4 e kadar her sınıftan dersim vardı sonyılımda sabaha kadar beşik sallayıp ertesi günde en az 3-4 dersten vizeye yada finale giriyordum okafayla ne yapılabilirse tabi neyse ki dönem uzatmadan tek ders sınavıyla okulu bitirdim o günlerdeki perişan halim geldi aklıma Allah seninde yardımcın olsun canım çok öptüm sevgiler

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok güzel çantalar tasarlamışsın..
Eline emeğine sağlık.
Bir kase çorbayla yola çıktım.
Sevgiyle kal.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Yavrum benim ya:)

Unknown dedi ki...

ALLAH kolaylıklar versin az kalmış canım alt tarafı 15 sınav ne olcekki:))))))))))


sizin sokak neresi çorbanız soğuyordaa:)

Güneşli Günler dedi ki...

Leyya azmine, yeteneğine hayranım. Bir koltukta kaç karpuz taşıyorsun diye sormayacağım. :) Allah kolaylık versin. Hepsini siler süpürürsün sen.

Unknown dedi ki...

Canım Rabbim kolaylık versin ve yar
dımcın oldun.İnşallah hepsini başa
rıyla verirsin.Çantalara yorum yaz
maya gerek varmı???Bence yok:))
Her zamanki gibi muhteşem kocaman öpüyorum...

ella dedi ki...

sınavlarında sana başarılar canım, ben atlattım derin bir oh çektim, darısı senin başına. tamam çorbalarımızı aldık nereye geleceğiz sen onu söyle şekerim :))

GeCe dedi ki...

ama adresini yazmamışın canım ben sana gönderirim en sıcağından bir tencere çorba
kolaylıklar diliyorum bizde de başladı sınavlar umut dolu gözlerle af öğrencileri kapımızı bol bol çalmaktalar

Ana Panda dedi ki...

Kolay gelsin Leyyacım..) bi evi idare etmek bu kadar zorken, üstüne bi de dersler, zor gerçekten.

Ben Ayka, hani azeri olan.. hani yemekyemek .)
memleketteyim, keyfim yerinde.
çok öpüyorum seni!

iffetin günlüğü dedi ki...

bu sıcakta yemeklerin bozulma riski olmasa kargoyla filan gönderirdim.gerçi yaz günü yurdum insanının çoğu karpuz peynir ekmekle öğün savıyor.dert etmeyin.
size ve blogcu arkadaşlardan çocuklarıyla beraber üni.tahsili yapan arkadaşlara gıpta ediyorum lakin benim yapabileceğim iş değil..Allah gayretlerinizin karşılığını versin inşallah

*kelebekana*-* dedi ki...

sana antalyadan çorba yerine sevgilerimi göndersem ?? sevgiyle kal ..zevkle izliyorum yaptıklarını ...

Hansa dedi ki...

son derece içten ve samimi dileklerimle sana sabır ve kolaylıklar diliyorum .dumanı üstünde yorumumu çorba niyetine içersin artıkın hahahaha :):):)

dantelistan dedi ki...

sizi anlayabiliyorum bende üniversiteyi okurken hem evli hem iki çocuk annesi ve iş kadınıydım allah kolaylık versin zor oluyor ama sonucu benim için çok hayırlı oldu inşallah sizinde öyle olur

Ayca Karaoglan dedi ki...

ne diyim ben sana, adresi ver hemen mamaları gönderiyim :)))

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Evim yakın olsa valla çorbasız bırakmam seni:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Hayırlı kandiller...

cicibici bişeyler dedi ki...

Kolay gelsin ama oldukça zor işin!Allah zihin açıklığı versin,çantalara gelince muhteşemlar,artık markalaştılar Leyya markası!tarzın çok hoş gerçekten!bu aralar bende aplike masa örtüsü yapmaya başladım,çok zevkli.
sevgiler.

Aysultan... dedi ki...

Yazık yaa çorba feda olsun sana:)
Bitcek bitcek inşallah pikniğe gitcez sonra :)

PAPATYA PRENSES dedi ki...

yukardaki yazıyı yoruma kapamışsın çalışmaktan beyni sulanan hatunnnn

Adsız dedi ki...

Sizin ineklerden soulemama da gordum pek bir tanidik geldi.. epk sirinler...:)) ellerinize saglik...Kolay gelsin

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
seren dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.