3 Eylül 2009 Perşembe

bu sefer gerçek röportaj)):

kaç gündür beni kıvrım kıvrım kıvrandıran diş apsesi yüzünden şehre inmiş bulunmaktayım.vakit çok kısıtlı oldugundan, ancak mailime bakmayı planlamıştım fakat sevgili habibe'den röportajımız yayınlandı haberini alınca sizlerle paylaşmak istedim.hani geçende ciyak ciyak röportajım diye yazdığım fakat sizlerin okuyamadığınız )):sanmıştım ki ben cevaplarımı yazacağım ve hemen yayınlanacak ama kazın ayağı öyle değilmiş )):tabii bu gecikmede benim yazın buralarda olmamamın büyük etkisi oldu.herneyse ben kendim bile kendimi okurken büyük keyif aldım valla)))):sevgili habibe'ye çok teşekkür ediyorum sabrı ve yazımı düzenlemekte gösterdiği maharet için.

http://www.cocukdayaparimkariyerde.com/
sayfasını tanımak isteyenler lütfen yukarıdaki linke tık yapsınlar..

yok ben seninle ilgili yazının tamamını okumak istiyorum leyyacım diyenler)):burasına buyrun

bu arada resim oğlumla birlikte girdiğim eski türk edebiyatı finalinde ,çok sevdiğim muvakkitzade şukufe hanımın ipohne'u tarafından çekildi.(yaa muvakkit iphonun sınavdaki performansı mükemmel ama resim kalitesi cixx yani şekerim)):

hıh son birşey!! verdiğin linkler ,yan sütundaki yazılar vs okunmuyor diyen arkadaşlar burası size özel;sayfanın arka planı bazılarınızın bilgisayarına geç iniyor muhtemelen ,bu nedenle linkleri görebilmeniz için benim kan kırmızısı arka plan rengimin inmesini beklemek durumundasınız)):öyle sanıyorum ki bir haftaya kadar kesin dönüş yapacağız köyümüzden dödüğümde ilgilenirim bu aksaklıkla .
hıhhh tmm bu sefer gerçekten son bişey)):
inananların ramazanlarının hayırlarla dolu olmasını diliyorum.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım benim hemen okıycam bereketli
iftarlar dilerim öpüyorum...

Unknown dedi ki...

RÖPORTAJI OKUMAK SENİ İYİCE TANIMAMA VE SENİ TANIMIŞ OLMAKLA GURURLANMAMA NEDEN OLDU.BAŞARILARININ DEVAMINI CANI GÖNÜLDEN DİLERİM MUTLU KIZIM.

sesiber dedi ki...

Seni az da olsa tanımak güzeldi Leyya. İsminin anlamını da bilmiyordum, öğrenmiş oldum bu sayede.
Hakettiğin yerlere gelmeni dilerim.
Sevgiler...

GeCe dedi ki...

dün gördüm ama yazamadım bugün ise okudum daha yakından tanıdığıma çok memnun oldum

İkizBebek dedi ki...

Okudum,çok beğendim.
sevgiler.

cicibici bişeyler dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun canım,hayırlı ramazanlar diliyorum,röportajını okumaya gidiyorum,sevgiler.

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Seninle ilgili bir sürü bilgi edinmiş oldum, yaşını merak ediyordum ama ayıp olur diye soramıyordum:P 10 parmağında 10 marifet kısmını çok güzel anlatmış valla.

Adsız dedi ki...

Değerli blog dostlarım, Ekim ayı Eskileri Değerlendirme Etkinliği sizlerin de katkılarıyla benim blogumda yapılacaktır, mümkün olursa sizlerden bir ricam olacak, etkinlik fotoğraflarınızı photoshop yapılmamış orjinal halleriyle bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, ben gerekli düzenlemeleri ve blog linklerinizi üzerine yazacağım. Fotoğraflarınızı, başlığına blog adresinizle beraber mail aracılığıyla bana ulaştırabilirsiniz. Mail yoluyla ulaştırmada sorun yaşıyorsanız ayrıntılı fotoğraflarınızı blogunuza ekler ve bana haber verirseniz oradan da alabilirim.
Bana ulaşan çalışmalarınızı 10 ekimden sonra yayımlamaya başlayacağım
Etkinliğimiz isteyen herkesin katılımına açıktır, eski bir ürünü yenilemeniz ve haber vermeniz yeterli.
Katılan ve destek olan herkese Teşekkürlerimle...
iletişim adresim...♥♥♥ eylulbahcesi-hobi@hotmail.com ♥♥♥