23 Aralık 2011 Cuma

zürefanın düşkünü pembe çanta diker kış günü


tamam tamam, başlığa bakıp ezmeyin beni:)pembiş membiş amaaa kumaşı su geçirmez yanii:)hoş öyle olmasa  ne  farkedecekti o ayrı...


bir çoğunuz gibi ben de english home ya da laura ashley tarzı kumaşları çok seviyorum.o nedenle bu kumaşları görünce direkt adrenaline bağladım.bir de plastik emdirilmiş yani su geçirmez olmaları krem dö la krem oldu.haliyle dikişi pek zorladı beni.orta kısımda gördüğünüz sutaşı imdadıma yetişmeseydi yarım kalmış projeler arasında yitip gidecekti handeyse.kimi zaman alışveriş olayını abarttığım için kafamı alıp duvara filan vurasım gelse de, çoğu zaman o an için ihtiyaç duyduğum herhangi bir malzemeyi hemencik elimin altında bulabilmenin mutluluğu herşeye değer.


 uzatmayayım.ben şahsen pek sevdim bunu da.geniş,kullanışlı ve sevimli bir çanta oldu.



iki de bizden havadis ekleyeyim .

postu fena deldiren guru pek sakin bugünlerde.kapının önünden hiç ayrılmayıp ,vicdanımı acıtan bakışlar atmaya devam ediyor ne yazık ki.hergün batticon ile yarasını temizliyorum  ama o hemen ardından yalamaya başlıyor yaralı bölgeyi.tüy nakli filan düşünmeye başladık:)

sonraaa.üç gün evvel arabasına hafif bir sürtme sonucu minik bir çizik attığım beyefendi iki gündür beni boş yere meşgul edip durdu.niye iki gündür, çünkü adam olayı ilk gün farkedememiş...benim desen hiiiç haberim yok:)üstelik benden bir kaç gün evvel de başka biri çarpıp tamponunu  bayağı bir indirmiş talihsiz adamın.ama adam o kadar endişeli ve pipirikli bir tip ki,tamam,hatalıysam hatalıyım,ne gerekirse yapılacak dememe rağmen, son ana kadar benden bir alicengiz olayı görecekmişcesine tedirgin ve tetikteydi.fütursuzca herşeyi kabullenişim onu rahatsız etti resmen.beni de yok yere huzursuz etti iki gündür binnacık bir çizik için.hayır benim ufaklıkta hiçbir emare yok,koca arabayı hangi tarafıyla çizdi onu da çözebilmiş değilim:)neyse bu öğlen birsürü aksilikten sonra finale ulaşabildik ama benimki bana yetti...meğer adamın derdi acele  evrakları vs toparlayıp arabasını toptan tamir ettirmekmiş.saygıyla karşılıyorum amaaa daha da pipirikli birinin arabasını çizmem:)

hıı yine bugün çocukları almaya giderken son model bir mini cooperın fena bir kaza yaptığını gördüm.sürücüsü de bayandı.acıdım...haaa!!!dün de bir bmw x5in kazasına şahit oldum yine okul çıkışı...yine sürücü bayandı üstelik...neler oluyor bize ya hu???

15 yorum:

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Hoş bişi olmuş çanta,renklerde çok güzel,gözlük desen kokoş:))) emeklerine sağlık çok beğendim,bereketli ve hayırlı satışlar olsun geçmiş olsun,demek pinpiriğin otomobilini çizdin:)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım kışın sonu bahardır sorun yok.
yaa ne çok kaza ya şahit olmuşsun Türkiyem insanı neden her işini aceleye bindirir de bana birşey olmaz abi mantığı ile hareket eder anlamam TV de haberlere bakamıyorum şu kaza haberlerinden:((

sana geçmiş olsun maddi manevi
_________
Batigonu yalaması bir zarar verirmi ki GURU ya sordunmu ??merak ettim.

!! HASKUMAS !! dedi ki...

ellerinize sağlık süper olmuş çantaların hepsi birbirinden harika

aksungur46 dedi ki...

pembiş pembiş çantanı çok beğendim.canlı renklerde çantalar yapıyorusunuz tam bana göre canlı renkler içimi açar.ellerinize sağlık.

Elif Ayvaz dedi ki...

Güzel olmuş yine. :)

tarchinbyseden dedi ki...

leyyacım, canım benim, senin bu çantalar var ya beni öldürüyor. Çanta manyağı olduğumu yazmış mıydım sana? Hani bazı kadınların ayakkabı manyaklığı vardır. Yeni ev taşıdım dolabımın bir kanadı olduğu gibi çanta. Birbuçuk yıldır kendimi tutuyorum almıyorum (çünkü psikopata bağlamıştım artık) ama sayende orucumu bozacağım olan o olacak :)

granny doodlez dedi ki...

:o))

Tatlı Tuzlu Anılarım dedi ki...

eheuehu başlığa bittim :D gözlük de eşantiyon mu oluyo acebaa :) :) :)

Nilgün Komar dedi ki...

ben kışın da renk kullanmayı sevenlerdenim! rengine hiç takılmadım bu yüzden.. ellerine sağlık.. ilhamın bol olsun!

Magia da Inês dedi ki...

♫♫♫ Feliz Natal!!!


…………(¯`O´¯)
…………*./ | \ .*
…………..*♫*.
………, • '*♥* ' • ,
……. '*• ♫♫♫•*'
….. ' *, • '♫ ' • ,* '
….' * • ♫*♥*♫• * '
… * , • Feliz' • , * '
…* ' •♫♫*♥*♫♫ • ' * '
' ' • . Navidad . • ' ' '
' ' • ♫♫♫*♥*♫♫♫• * ' '
…………..x♥x
…………….♥
Que o Natal não seja apenas uma data, mas um estado de espírito a nos orientar a vida.

FELIZ NATAL!!!
Beijinhos.
Brasil

Ulla's Quilt World dedi ki...

Hi! Greetings from Finland! The bags are so fantastic! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! www.quiltworld2.blogspot.com
Yours, Ulla

Mutluanne dedi ki...

Neler yapmışın görmeyeli yaa hepsi de çok güzeller.Ellerine emeklerine sağlık...yalnız senin postları neden göremiyorm ben kumanda panelinde yaa merak ettim.Bende mi bi sorun var acaba......Pimpiriklilerden uzak durmak lazım her daim canım :))
Sevgiyle

kibarca dedi ki...

çok hoş olmuş gerçekten emeğinize ve ellerinize sağlık...:)

neval dedi ki...

kendimi gaza getirmeye çalıştığım şu günlerde tırstım şimdi verdiğin kaza haberleriyle

ucukpembe dedi ki...

tasarimlarinizi cok begendim...hepsi birbirinden güzeller