16 Ocak 2012 Pazartesi

ah istanbul hobo,burberry clutch ve dahası...


merhaba,

beynimde karıncalar dolaşıyor o nedenle imla hatası,yazım hatası vs  bilimum hatalar yapabilirim baştan söyleyeyim..
yoğun,yorgun ancak mutlu günler yaşıyorum...ve bir kez daha anlıyorum ki,ben ne kadar çok koşuşturur, ne kadar çok yorulursam o derece mutlu oluyorum.bu ev işi olur,okul hayatı olur,alışveriş olur ,dikiş nakış olur...fazla farketmiyor:)


bugünün incileri istanbul temalı kumaş ve burberry kumaşlarımla diktiğim hobo ve clutchlar.
şu istanbul temalı kumaşa hasseten bayılıyorum.sürekli onunla birşeyler yapmak için fırsat kolluyorum.eh çıkıyor da:)clutchı önceden dikmiştim,hoboyu haftasonunda tamamladım.bu kez kombin istemedi alıcı,iyiki istemedi,bu halini de dünya gözüyle görmüş oldum ve çok sevdim...


kenevir kumaşından diktiğim avant garde ve burberry clutchlara sevgili tiryaki hobi talip oldu geçtiğimiz hafta.Allahtan burberrynin üzerindeki gülü istemedi.yıllar evvel bükerek dolayarak yaptığım gülü yeniden nasıl yapacağımı düşünürken bayağı bir gerildiğimi hissetmişttim zira.bir kez daha sağol tiryaki:)

dün gece de non-stop diktim.çok güzel çantalar çıktı ortaya...bu gece de aynısını yapmayı planlıyorum başarabilirsem...bu , neskafeler,bilimum bitki çayları havada uçacak demektir.

eveet...şimdi oturma odasına serdiğim yaygının üzerindeki kumaşlarımla bütünleşmeye gidiyorum.tutman beni:)

7 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

İstanbul istanbul..

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sana kolay gelsin canım.biz güzellikleri keyifle izliyoruz:)) ellerine sağlık

Unknown dedi ki...

ellerinize sağlık hakikatten biz sizi tutmayalım harika işler çıkıyor ortaya :))

odaatolye dedi ki...

İstanbul temalı kumaşı Eminönünde görüp erimiştim ama o gün aldıklarımdan sonra elimi uzatamadım.Sizin elinizde çok da güzel şekil almışlar,bol satışlar diliyorum...

marifet23.blogspot.com dedi ki...

Çok çok güzeller ellerine sağlık. Güllere gelince onca site var şimdi yani aç bak aşk olsuuun. Sen ki bunca güzel çantalar diken bi gülü mü beceremiyecek hah. Hamarat bayan.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

İstanbul'da bulunuyorsan öğrenci olmayacaksın. Hadi öğrenci oldun bari hem kendinin hem de arkadaşlarının cebi delik olmayacak. Yurttan okula, okuldan yurda... Zaten mazbut bir kızım, nereye gideceğim de, valla ben de o 4 seneyi boşu boşuna geçirmişim.. Şimdi arada bir içinde eşim ve oğlumun da olduğu bir kompozisyonda kendimi İstanbul'da görmek istiyorum. Ama uzun uzadıya değil. Birkaç günlüğüne. Hava güzel olsun. Bir vapura binelim, martılara simit atalım. Falaaaan feşmekan. Çantaların bana bu duyguyu veriyor. Seviyorum bu kumaşlarını ve bu modelini... Ellerine sağlık.

Emine Dikmen dedi ki...

bu kumaşları nerelerden buluyordunuz bayıldım... Çanta modelleri de çok güzel..