13 Temmuz 2012 Cuma

Afrikalı Kadınlar (Keçe Resimleme)


epey oldu bu çanta sahibesini bulalı.sipariş üzerine üretildi.daha evvel çalıştıgım aynı temalı modeli güncelledim biraz.




çatı katı atölyemden bir kuple paylaşayım istedim...üzerine bi araba laf ederdim ama acilen çıkmam gerekiyor.kaç gündür tereyağı olmadıgı için künefe malzemeleri dolapta bekleşip duruyor.eşimle şu saatte gidip tereyağı alacağız, akşama parti var:))

10 yorum:

Gaba Diseños dedi ki...

Me encantan las cosas que haces! tu lugar de trabajo es hermoso! Besos desde Argentina!!

Artesanato dedi ki...

Lindas bolsas. A padronagem dos tecidos são muito diferentes. Adorei todas. Bjs do Brasil

odaatolye dedi ki...

Ellerinize sağlık yine çok güzel bir çalışma sahibi güle güle kullansın...

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Atölye süper olmuş. Makinanın ayağına takılan tekerler çok akıllıca, babamın da dikiş makinası var, sanayi tipi. Bütün çocukluğum, gençliğim ve temizliğe denk gelirsem yetişkinliğim bu makinayı bir ucundan kaldırarak ya da kaldırana yardım ederek altının silinmesi ile geçti. Temizlikte 3 kişiyle gevur ölüsü makina temileniyor. Gerçi benim evimde olsa mesela, ben makinanın değil altına halı-kilim sermek, bulunduğu odaya paspas koymam. Hadi serdim, süpürmekle yetinirim.Ama yoook. Annem illaki kırlamak için birşeyler bulacak:) Babama söyliyeyim de bizimkine de tekerlek taktırsın. Tut ucundan, evin öteki tarafına çek:) Bu arada Afrikalı kızlar çok daha güzel giyinmişler ama bacakları kısalmış sanki. Biz bunları şişkin göbekleri, cılız ve uzun bacaklarıyla mı sevmiştik ne? Yalnız detaylar süper her zamanki gibi. Ellerine sağlık. Sana artık öğretmenim de diyelim mi okul bittiğine göre?

NEFİSE dedi ki...

Selam arkadaşım ben de yoğunum çok...eskisi gibi bloğumla ilgilenemiyorum bu arlar..özlemişim eni...ellerine sağlık.

Shelby dedi ki...

Atölyenizi çok kıskandım. Ben de istiyorum böyle bir atölye:) Daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama bence atölyenize ait bir yazı yazmalısınız:)

Nedret dedi ki...

Çok tatlıı, çook:))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

bu desenine hastayım süper. ellerine sağlık.

afiyetler olsun fazla kaçırma bak Künefenin baş harfine:)))

SOLMAZ dedi ki...

Yaptığın bütün işler gibi atölyene ve düzenine de bayıldım. Güzel günlerde keyifle çalış inşallah...

dikisdersi dedi ki...

maaşaallah ne derli toplusun leyya ,şimdi benim çalışma odamın resmini çeksem ,millet bloguma ugramaz ,utandım bak şimdi:))))