20 Ocak 2010 Çarşamba

leyya sınav-mania

iki gündür günde üçer kez gerilip gevşemekten resmen sündüm:))enteresandır, her sınav öncesi ve her sınav sonrası yaşadıklarım neredese tıpatıp aynı ama gel bunu bünyeme anlat..bide yüzümdeki sivilcelerden sonra bişey daha kefşettim ,her sınav döneminde grip oluyorum (inanmassan tık tık:))nalaka bilmiyorum ama her sınav dönemide yorgan döşeklik hasta oluyorum valla:))
 neyse işte iki günde salya sümük eşliğinde 6 sınava girdim.ama derler ya sümüklüler zeki olurmuşlar ,yalan da değilmiş:))haftaya kadar boşum.yihhuuuuuuu!!!sonra yatcaz kakcaz 5 sınavım daha var...sonraaa yine yatcaz kakcaz tatilll...sonra annem gelecek...(yok sana terlik pabuç alacaaaakk:)..lütfen şu hallerimi gribin semptomatik tedavisinde kullanılan ilaçlara verin.yoksa ben uslu muslu kendi halimde bişeyimdir..bilirsiniz..

şimdiiiikkk üstteki vladstudio figürlerinin kot kumaşa aplike olanı çoktaaaan bitti  gitti ama son halini resimlemeyi unutmuşum:)ekoseli kız ve onu güneşe ulaştırmaya çalışan zavallı oğlan kompozisyonu henüz masada:)hafta sonuna kadar bitmiş olur umuyorum..

bunu bizim okulun mediko sosyal binasının önüde buldum.düşünsenize bi kediyi bu hale getiren mediko sosyalden ben şahsen çok korkarım valla:)))




son olarak ki aslında sona kalmamalıydı ama şu resimleri alt üst etme olayını çözebilmiş değilim :) geçen haftalarda sevgili ayça ile küçük hediyeleşmemizin anısına...teşekkür ediyorum sevgili ayça sıcacık yüreğin ve hediyelerin için...


hııı bi de ayıptır söylemesi büssürüüüüüü gün çiçeği miydi, güne bakan mıydı,gün ışığı mıydı  ödüllerim varrrr..beni ve bu güzel çiçeği yanyana düşünen arkadaşlarıma hatta düşünmeyenler de teşekkür ediyor,ben de bu çiçeği tüüüüm ziyaretçilerime gönderiyorum..

24 yorum:

maria josé dedi ki...

Hola, ¡un bolso precioso¡, me encantan las aplicaciones que has puesto, besos....

sesiber dedi ki...

Sümüklüüüü:)) Neyse sınavların iyi geçmiş, geçmiş olsun.

Bloga malum videoyu koydum ama baştan çekebilseymişim tam süper olacakmış.

Ödülleri de alıp tüüüm herkese diye sallamışsın havaya, dikkatimi çekmedi değil, zayıf halka, zincirbozan :))

Marcela dedi ki...

Aunque no entiendo casi tus palabras ni con el Traductor Google, me gusta mucho tu bolsa y las matrioshkas!!! Te mando un beso, espero puedas traducir!!!

Sihirlitorba dedi ki...

Leyya cım Allah kolaylıklar versin...sınavlarında başarılar.bugün benim de bir sınavım var.bu arada vladstudyo çantan çok güzel olmuş.ellerine sağlık...

Melike dedi ki...

Yaaa bak nasıl oluyormuş çocuklarımızın "okula gitmiceeeeemmm" tatavaları. Al işte bak bilinçaltı nelere kaaaaadir. İnsanı hasta da ediyor, sivilce de çıkartıyor. Şaka bi yana arkadaşım valla çok zor işleri başarıyorsun, yatcaz-kakcaz sınavlarında da kocamaaaan başarılar diliyorum sana. Bu arada kedi inanılmaz harika, bizim ev bilimum hayvan hastası zati. Çantaya söyleyecek söz zaten hiçten yok, onlar artık bir fenomen. Bu arada ben de 2 tane daha bitirmek üzereyim. Napayım bütün suçlu sensin:)))

bahar yorgun dedi ki...

güzel günler seni bekliyor desene... diğer kısımları üzerime alınmadım ama annem gelecek kısmını kıskandım :)) çanta süper zaten onu da kıskandım

Sihirlitorba dedi ki...

bide kardanadamlarımı(istersen diğer çizgileri de kullanabilirsin)çantalarında kullanmak ister misin?

*kelebekana*-* dedi ki...

bu cimcimelerinde harikalar ...senin gibi ...

Beyaz Kkelebek dedi ki...

çanta çok sevimli olmuş ellerinize sağlık.kedinin tatlılığından hiç bahsetmiyeyim ;)
geçmişler olsun sevgiler ...

granny doodlez dedi ki...

Good morning dear,
your bag is so nice again! Sorry, the translation from your post is not good an I cannot understand it - but the bag and the cat are very good!

Greetings
Michaela

Hansa dedi ki...

kedi müthişş...
çalışmalarında öyle ama kedi çok cezbetti beni maşşşalllaah

sibel dedi ki...

çanta çok sevimli olmuş ,matruşkalarada bayıldım sevgiler

Corteygrif dedi ki...

Hi Leyya
Another gorgeous and cutness bag,
very sweet childrens playing.
happy week
kiss
ROSA

mamila dedi ki...

Çok güzelll,ellerinize sağlık.Sınavlarda başarılar geçmiş olsun diyelim geçsinnn. sevgiler

beste dedi ki...

keceli cantalar ve kedi sahane:) kolay gelsin finallerde!

Hansa dedi ki...

bizim bebe gönlü olursa Allahın izniyle tabiki de, mart sonu aramızda olcek inş. tteeeezzzesiiii

renklicehobiler dedi ki...

merhaba ben daha çiçeği burnunda bir blogcuyum yeni keşiflerime ekledim burayı harika, sevimli yaratıcı çalışmalarınızı pek sevdim ve kendime yakın buldum. Emeğiniz solmasın sevgiler...

El Panal de la Abejita dedi ki...

HOLA AMIGA! VENGO DESDE VENEZUELA A VISITARTE Y A SEGUIRTE. QUE LINDOS TRABAJOS. EL BOLSO ESTÁ PRECIOSO Y SUPER DIVERTIDO. TE INVITO A VISITARME EN http://elpanaldelaabejita.blogspot.com Y TAMBIÉN A QUE PARTICIPES DEJANDO UNA RECETA DE TU PAÍS O CUALQUIER OTRA QUE TE GUSTE, LA IDEA ES QUE ESTAMOS ARMANDO UN RECETARIO ENTRE LAS AMIGAS. TE ESTARÉ ESPERANDO.. Y YO VENDRÉ A DAR VUELTITAS POR ESTE LINDO ESPACIO. BESITOS. MARISELA:)

Magia da Inês dedi ki...

Olá, amiga!
Voltei... saudade!...
Belo trabalho... parabéns!!!
Tudo aqui, continua lindo e criativo...
Boa semana!
Beijinhos.
Itabira - Brasil

Bucanni dedi ki...

Canım inşallah sınavların iyi geçmiştir. Bakalım bu sene bizde tekrar merhaba dedik üniversiteye inşallah beceririm :) Çanta herzaman ki gibi süper. Haydi öptüm seni .

Unknown dedi ki...

Hi Leyya
thanks for following my blog
yours is really great
this bag is really lovely and cute
congratulations for all your crafts, they're gorgeous
hope you have a great week
best wishes

sgpatchwork.blogspot,com dedi ki...

Olá.
Seja bem vinda no meu blog. Gostei muito dos teus trabalhos. Suas matrioskas são lindas.
Beijos.
Silésia
Brasil

Stil Direktoru dedi ki...

Bebek ellerine sağlık sınav sonuçları için bol şans

Aysultan... dedi ki...

:)))
HEDİYELERİNİ GÜLE GÜLE KULLAN,İŞLER ZATEN HARİKA ELLEİRNE SAĞLIK:)