3 Ocak 2010 Pazar

görsel-mania:))



hohhhh..ne yoruldum şu postu hazırlamak için.tam anlamıyla 'görsel-mania'kıvamında bir post oldu:))şu yanda duran gıcık detay (bi türlü alt kısma indiremedim de:))ve  hemen akabindeki kompozisyon    http://www.yiyorumbuyuyorum.com/  sayfasının sahibesi sevgili zümrüte ait.
  kalem kutusu da sevgili alex kaana :)



üstteki resimlerin hepsine ayrı ayrı açıklama yazmadım.bazıları yarın yolcu, bazıları daha bir süre benimle kalacaklar:)siz de bir leyya çantasına sahip olmak istiyorsanız, ilk adım olarak hangisini beğendiğinizi maille bana bildirmeniz yeterli.gerisi çocuk oyuncağı:))
 bu arada plastik manken kullanan arkadaşlara yorum kısmından yazmıştım;evimde laylon bile olsa benden başka kadına tahammül edemem diye,işte benim şaziment aynı zamanda kızım olur :))
 veee clutch çılgınlığı sürüyorrr:))

(biliyorum biliyorum resim kalitesini çok düşürmüşüm.piksel ayarlaması yaparken abarttım da:))

23 yorum:

Unknown dedi ki...

Nedir bunlar böyle, bir gün çat diye kıskançlıktan çatlıyacağım. Özellikle şu yazılı olana bittimmm..ellerine sağlık..

Unknown dedi ki...

YOK YOK ÇOK GÜZEL ÇOK NET RESSİMLERİN. O KOT KENARLI VEDE RESSİMLİ DEN İSTERİM SEVGİLER

DenDen dedi ki...

Hepsi çok hoş

elif sen dedi ki...

süpersiniz ellerinize sağlık çok beğendim hangisinimi tabiki hepsini:)

Unknown dedi ki...

canım çantalar herzamanki gibi harika ama yeni sayfanda bir harika çok çok beyenim ge-ce nin emeğine sağlık çok yakışmış tam sana göre bir şablon olmuş canım

Meryemce dedi ki...

ne diyecegimi bilemiyorum. yine harikalar yaratmışsın .ellerine kollarına emeğine sağlık. hepsi birbirinden güzel olmuş.

Bucanni dedi ki...

Canım ellerine sağlık en üssteki çocuğun uçan dinazoruna bayıldım. Yoksa dinazor uçmuyomu, o ip sadece tasmamı. Neyse benim gözümde uçan dinazor. Tasarım harika. Diğer çantalar zaten süper. Öptüm çok.

Şehnaz dedi ki...

ay ay ay....bunların hepsi çok güzel...kuzum sen bu kumaşları nereden buluyorsun...hepsi harika olmuş......

sesiber dedi ki...

İç geçire geçire baktım koca, dağ gibi posta:)) Ne alem kadınsın. Naylon falan ama nazı niyazı az bu şazimentlerin. Benimki şukufe:))Giyin diyorsun giyiyor, soyun desen soyunuyor:))Türkan Şoray kanunları da yok:))
Zümrüt'e gidenler çok güzel olmuş. Çanta tam onu yansıtmış. Uçan dinazora bayıldım. Yılbaşı öncesi dinazorlu bir sipariş almıştım. Seninkilerden kopya çekiciimm sanırım:))

Adsız dedi ki...

Beautiful dragon being taken for a walk. Love it!

Fantastic idea for a bag.

Hansa dedi ki...

emeklerin en güzel şekilde maddi manevi karşılık bulsun inşallah ablacım :):):)

meleginmarifetleri dedi ki...

hepside harika olmuş ellerine sağlık sen artık bir çantacı dükkanı açsan dyorum:) yoksa açtında benimmi haberim yok blog aleminden epeydir uzak kaldım da:(Sevgiler kolay gelsin iyi seneler:)))

Disalce dedi ki...

canım mankenin çok güzel..ve çok şanslı....sana istediği gibi şeyler diktiriyordur kesin....

yine çok güzeller...muck canım...

Melike dedi ki...

E ne diyeyim, bunlar da harikaaaa

cocukdayaparimkariyerde dedi ki...

Leyyacım, dinazorları görünce bizim ufaklığın sıkı takipçisi olduğu Caillou'nun hayran olduğu dinazorlar canlandı gözümde. Çok şirin, çok güzeller.. Canlı mankenin gizemine de diyecek yok hani.. o da güzel :)) son olarak şablonun bu halini sevdim, ge-ce nin yardımına sağlık :))

BirSen dedi ki...

Dinolu kalem kutusu Süüüüper olmu$!:))
Kapak kismina gectigin diki$ teknigide cok ho$ durmu$.;)

herşeyden azıcık dedi ki...

Senin şazimentte pek bir utangaçmış yani:)) Ben benimkilere şunun ucundan tut desem 2 km kaçarlar o başka:)) Hepsi çok güzel ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

sevgili leyya çalışmalarınızı çok beğeniyorum.Çok özgün çalışmalarınız var, aynı zamanda stiliniz de tam sizce.Bloglarda dolaşırken bazı figürleri görünce,figürlerden ziyade sizde gördüğüm halleri aklıma geliyor.Biliyorum ki çok yoğunluklu bir yaşam yaşıyorsunuz.Çantalarınızın muntazamlığından ötürü, hazırlarken ne tür kalıplar kullanıyorsunuz veya bu kalıpları nereden ediniyorsunuz diye sormaktan kendimi alamıyorum.Bunu paylaşırsanız mutlu olurum.Yoğunluğunuzda bile dinginlik temennisiyle.SelamlarBilge Kamile

Stil Direktoru dedi ki...

Hep sen şişir beni emi kadın eve gelip bakıcam hepsine enfesler yine bebem

STYLE M dedi ki...

selam leyya
ne guzel cantalar yapiyorsun gecen sayfani inceledim aska geldim bir clutc ta ben yaptim seninkiler kadar proföyonel olmasada ayakkabima uygun biseyler calistim.sayfama girip bi bak ok .
ama clutch diktigin kumaslar süpeeeeeeeer.bol kazanclar;)

sena dedi ki...

hepsi birbirinden harika . bu bloğu okurken içim açılıyor:)

MAYRI dedi ki...

Merhaba
Bende ödülün var.
Uğrayıp alır mısın?
<:))

sibel dedi ki...

super ,enfes daha ne deyim eline sağlık