14 Mart 2010 Pazar

biraz da çocuklar için...

anne-yavru faaliyet 038

bu adamcağızı oğlumla birlikte yaptık..ben keçeden kestim,ona nasıl dikeceğini gösterdim o da dikti..adamı burnunun dibine kadar sokmuş halde dikerken birsürü de resmi var amaaa yayınlamama zinhar izin vermez...küçük de olsa karizması büyük benim adam oğlumun:)))tabii daha göz möz yapcaz adamımıza...hatta en damadından giydiririz bakarsınız..

anne-yavru faaliyet 040

bu da geçen yıl onun çizdiği benim işlemeye başladığım bir çalışma..onu kendime çanta yapacağımı söylediğimde asla kabul etmedi..utanırmış..belki pano yaparız evimize..

anne-yavru faaliyet 041

bu ben:)

anne-yavru faaliyet 044

anne-yavru faaliyet

alttaki ikisi de anne desteği..

anne-yavru faaliyet 043




17 yorum:

ladygreenriver dedi ki...

ellerinize sağlık canım,anne oğul çok hoş bir çalışma yapmışsınız.çocuk psikolojisini bilip,anlayıp ve ögrenerek davranan anneleri gördükçe açıkçası göğsüm kabarıyor.öylesine çocuk yetiştirmeyelim..
sevgiler canım
ikinizi de öpüyorum

Unknown dedi ki...

LEYYACIĞIM SEN OĞLUM BEBEK YAP ENİYİSİ ONU.OĞLUŞUN GİBİ GİYİNSİN.AYRICA GÜNEŞİNİZ,KELEBEĞİNİZ TOSBANIZ HARİKA OLMUŞ.

uğurböceği dedi ki...

süper bir fikir oğlunuzun çizdiği resmi kumaş üzerine nakışla ortaya çıkarmak..banada güzel bir fikir oldu..bende öğrencilerimin çizdiklerini böyle yapabilirm :) tabi sizin için bir sorun olmazsa bu fikri kullanmak için... bide bişe sormak istiyorum; ne çeşit ip kullanıyorsunuz ve çift kat olarak mı kullanıyorsunuz???ellerinize sağlık.iyi tasarımlar diliyorum.

Elmas Kalkanlı dedi ki...

Bir erkeğin ileride kaba, eşine karşı hoşgörüsüz yada tam tersi kibar ve anlayışlı (daha bir sürü sıfat var bunun içinde) yetişmesi bana göre önce annenin sonra da ailenin yetiştirme tarzından ileri geliyor. Çevreme bakıyorum da kızlarımızı yetiştirmek için binbir özen gösterirken (yemek yapsın, bulaşık yıkasın vs.) erkek çocuklarımız için aman öğrenip de ne olacak diye geçiştiriyoruz. Bu konu uzar. ama tek bir şey söyleyeceğim oğlunuzun eline iğne verip böyle güzel işler ortaya çıkardığınız için teşekkürler...Erkek çocuklarının sadece araba ile oynama yada pc oyunlarıyla vakit geçirmediklerinin çok güzel bir ispatı oldu. kendi adıma çok mutlu oldum:)

Zeynep'in Evi dedi ki...

nekdar güzel bi iş çıkarmışınız, ben de erkeklerin eli alışsın diye sınıfta bisürü iş veriyorum onlara:)

renklicehobiler dedi ki...

Tabi yetenekli genler genetik geçişle oğluşuna kodlanmış... Oğluşunun Resimleri ve bunları işleyip yeniden yorumlama fikri çok hoş olmuş...

Unknown dedi ki...

cnm super olmus ellerınıze saglık! bu arada dogum gunu tebrıgım ıcın de cok tskler...svglers

Melike dedi ki...

Mutlu annenin mutlu çoçuğu işte. Çizimlerinden belli oluyor sana düşkünlüğü, sağlıklı huzurlu yıllar geçirirsiniz inşallah birlikte...

Melike dedi ki...

Leyyacım gerçekten de bu işlemelerde kullandığın ipin cinsini yazarsan çok memnun olurum, ah arkadaşım o kadar çok proje var ki kafamda, hep senin yüzünden :))) bu kadar güzel işler çıkarıp yayınlamasaydın napalım:))))

lolipu dedi ki...

Yaptığın çantaların hayranıyım, sana ödül yolladım:)http://lolipu.blogspot.com/2010/03/odullenmisim.html

Ayşegül dedi ki...

beğenerek takipteyim sizi :)
bundan dolayı bende ödülünüz var, bekliyorum sevgiler...

http://aysegulongelen.blogspot.com/2010/03/yaratc-blogger-odulum.html

Keyfi Pasta by S & G dedi ki...

leyya oğlunun eli yatkınmış sanırım ben benim oğluma versem beceremez elini diker.ayrıca çok yaratıcı bir fikir oğlunun resmini işleyerek ortaya tüm annelere örnek bir iş buldun tebrikler :)

Bucanni dedi ki...

Canım oğlunun resim çalışmasını kalıcı hale getirmene bayıldım. İlerde onun için güzel bir hatıra olabilir. Bakalım bebeği nasıl giydireceksiniz onu da çok merak ediyorum :) Segiler...

kiraze :) dedi ki...

ellerıne sağlık çok şirin olmuşlarrrr
bende bı ödülün var canımmmm

ANNEMİNELİ dedi ki...

Hayran olmamak elde değil,emeginize sağlık.Sevgi ve saygılarrrrr...

CRESCENT dedi ki...

İşlemeye bayıldım, çizim de işleme de süper:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

kızım da çok hevesli bu yaz planlarımdan birisi iğne ipliği eline vermek benim de. anne dikiş öğret deyip duruyor.
Pano harika fikir, oğluişun ve sizin ellerinize sağlık