27 Haziran 2010 Pazar

bi kaç iyi bi de kötü haber:)

çok üzgünüm çoookkk..kendim için değil haaa!!!sizin için :))bu sabah itibarıyle fotograf makinem kanonum g dokuzum arızalandı .tabii daha karga kahvaltısını etmeden fotograf çekmeye başlarsam olacağı buydu..hani örgüdeki iki ters bi yüz gibi iki dik bi çek yaparsam da olacağı buydu ..hatta zavallı makinemi ille de ....neyse ona ettiğim eziyetleri anlatmiyim:)şimdi siz yaptığım cici şeyleri göremeyeceksiniz bi süre,görüp 'ayyy ne güzel olmuş leyyaaa!!!' diye yorumlayamayacaksınız da:)off off size n'olacak ,nasıl olacak bilemiyorum:))hemen tamire göndermeli...neyse ki içinde kalan resimleri pcye akratmama müsade etti.baykuşların ve biten işlerin bi kısmının detaylarını pasajda görebilirsiniz.


geçtiğimiz hafta deliler gibi  dikiş diktim.yarım yangalak ne varsa bitirdim.bissürü clutch,6 amerikan servis,owlinka serisinin aylardır sürünenleri...heepsi bitti!!!ölecem mi neaa)zaten bi kilo zayıflamışım da:)hıı onun da hikayesi var;


geçtiğimiz hafta başında bu gidiş gidiş değildir diyerekten yürümeye başladım.nasıl yürüme,günde 40 dakika canhıraş terler döke döke...ama her nasılsa her yürüyüşün ardından teraziye çıkıyorum 69.4...dördüncü gün yine 69.4ü görünce sizinlerim zıpladı n'oluyo nan!!sen bana iflah olmaz şişko mu diyosun deyip hafif surette darp ettim teraziyi:)iki gündür ne yürüyorum ne de teraziyle ahbaplık ediyorum.bugün aynada bi incelik gördüm kendimde:)hadi canımmm deyim tartıldım anaaamm 68.3...aferin nan!!aklın başına gelmiş dedim:)) kalan 8 kilo için haftada bi tekme şart oldu:))


bu şeyy..eee!!!bu  bi şeyy.kaşkol!!!biz de biliyoruz kışlık oldugunu canımın içi:))ama bana çanta dikmekten size çanta görmekten kal geldi itiraf edelim ki:))ne zamandır aklımın bi köşesinde şöyle sevimli aplikeli renk renkli filan filan bi kaşkol yapmak vardı.başarılı olursa korkun bunlardan:))))neyse ben gidiyim  makinem için zılgıt çeke çeke zırlayasım var..

20 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

ilk çantaya bayıldım canım, ellerine sağlık. bu arada geçmiş olsun ;(

Annekaz dedi ki...

geçmiş olsun :)

MKBL dedi ki...

bir kilo için tebrikler ama zavallı terazi:)
Yine güzel şeyler yapmışsın:)
Arada banada öyle gelirler yarım bıraktığım ne varsa bir gün oturur bitiririm.:)
Çok tatlısın biliyorsun dimi? :)9
Haydi görüşürüz

Sittirella dedi ki...

Kıyamam sana ben :)
Tekmelemekle oluyorsa o işler, ben az sonra gidip başlıyorum :)
Benim tekmem işe yaramazsa baskülümü sana yollıcam şeker, adresi ver hemen.
Makineni tamir ettir yoksa hag-ga-ten yazık olur bize.
Sevgilerimle.

Hamiş: Bayguşlar süfermiş. :)

Unknown dedi ki...

Leyyaaaa yine çok güzel olmuş, bak söylemedi deme ben bu baykuş kalıbını kullanmak istiyorum müsadenle.
69 mu, ben rekor kırdım 71'i gördüm, acilen 9 kilo vermem lazım :(

Unknown dedi ki...

Canımmm geçmiş olsun fotoğraf makine
ne çok üzüldüm.Ama sağlık olsun tamir edilir gelir ben görmesemde se
nin şaheserler yaratacağını biliyor ve kocaman öpüyorum.Rejimmi oda ne ba
şaramıyorum bir türlü pofff:((

ikimiz dedi ki...

aaa ama leyya hemen onu yarın götürüyorsun tamire bize bu yapılırmı o çocuklu çantayı bekliyorum ben sen yapcanda koycan die ayıp valla bu arada çok manyakça fikirlerim var ben çok beğendim inşallah uygulayınca ilk san göstercem zira kafa yappımız uyuyor :D hehheh ama vala çok kızdım sana hemen yaptır onu olmadı telefon kamerasıyla çek bir şekilde yine çek ay şiir gibi oldu :D bişey dicem sen bu postların altındaki bularda ilginizi çekebilir kısmını nasıl yaptınn :D öptüm çokk bbeiş

ikimiz dedi ki...

ay sana birde kötü bir haber vereyim belki sevinrisin bilemcem ama benim çin acıdı ya hani şu pıtbullar varya onları imha etcekmiş bizim zekiyeler zavallı hayvanlar http://ikimiz-2.blogspot.com/2010/06/pitbulllari-imha-mi-edicekler.html gel bak burda yazdım bu tarz köpek sahiplerine duyurmalıyız bu durumu sevgilerr :D

GÖNÜL dedi ki...

çantalar süper ellerine sağlık sevgiler

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık mükemmel olmuşlar. makine ne üzüldüm inş. yapılabilir bir arızadır. benimde denklaşör de var bir sorun canı isterse açılıyor :))).

yürürken yanında arkadaşın var canım ,bende hergün yürüyorum bu sıcaklarda tel atarak verdim verdim yoksa bilmiyorum artık:)))))))))))
sevgiler

leyya dedi ki...

canım verdiğim linkte get widget yazan kısım var ya sağda,ilk kutuya mail adresini yazıyosun
2.ye blog adresini kopyalıyosun.dikkat et orda http yazıyo sen kopyalarken onu sil.. 3.platformun yanında ok işareti var ona tıkla bloggerı seç.4 kutu yani width kısmında kaç kutu görünmesini istiyorsan onu seç en sondaki kutuyu es geç.senin blogun koyu renk değil nasılsa:)bütün bunları yaptıktan sonra 'get widget'e tıkla ...sayfana gelecek link within.

Unknown dedi ki...

Leyya, elimde 6 adet biraz irice ve zerzevat kıyafeti giymiş kokoş var. Çanta değil ama muhtesem amerikan servis olurlar, bir kahve karşılığı hepsi senin , nasıl teklif ama.
(2. defa yazıyorum, yayınlaya basınca hata veriyor sistem )

Nedret dedi ki...

Yukarıdaki üç resim seni üç gün idare ederdi, bizi de üç gün oyalardı.Hepsini carttadak koymasaydın buraya.Umarım makinen tamir olup gelinceye kadar kullanacak fotoğrafların vardır stokta.Ses tonumdaki sertlik hissediliyor mu? Alışmış kudurmuştan beterdir. O ne, tavandan karafatmalar mı iniyor? :)))
Çantalar yine süper, korkarım kaşkol için bekleyeceğiz. Sevgiler.

Stil Direktoru dedi ki...

En kötü haberin bu olsun yawrus ödüm koptu valla

Unknown dedi ki...

Merhabalar, geçmiş olsun cnm.Çantalar süper!! çok cici olmuşlar.Kilo vermek için çörek otunu deneyin derim.Yavaş yavaş kio verdiriyor ben 65 kloya indim.Sabah akşam aç karnına yemekten 20 dk önce bir çay kaşıgıçigneyip yutun.Faydasın görceksin.Sade kilo için degil çok faydası da var bldiginiz gibi.Sevgi ve selam:))

*kelebekana*-* dedi ki...

resimlerin hepicini bi günde koymayaydın ..tadını çıkara çıkara hergün bitane ...amaan bana bak ...yaaa ben çok kıskandım şimdi aç geziyorum ve bir gram bile gitmiyoooo..

ikimiz dedi ki...

çok teşekkür ederim hayatım saolasın valla çok makbule geçti :D

bahar yorgun dedi ki...

canım hiç sorma foto makinamıza bişey olunca hayat damarlarımızdan biri kopmuş demektir :)
geçen kumaşçıya gittim daha önceden benimde çanta diktiğim bir kumaş vardı süper bir deseni var bak benim çanta burada
http://baharinelleri.blogspot.com/2009/06/adm-adm-yazlk-canta-yapyoruz.html

aklıma hemen sen geldin leyya beğenir mi acep diye:)) niye geliyosun aklıma Allah Allah tanımam etmem seni :)

Nilgün Komar dedi ki...

foto makinen için geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda durumun düzelmesi dileğimdir.. çantalar her zamanki gibi hoşş..

minik dedi ki...

Baykuşlar harika.Sevgiler..