16 Haziran 2010 Çarşamba

şuraya yazıyorum!!!


 şu güzel yurdumun şartları var yaaaaaa keçiyi Abdurrahman Çelebi yapar alimAllah:))
şimdi sene  2006 karlı bi ağustos!! hayır hayır şubat akşamı:))blogcuda blogumu yeni açmışım...ekrana bak bak surat yapım 18 inç kare olmuş:) öölece bel bel bakışıyoruz..blog nasıl yapılandırılır...ne yazılır...resim nasıl eklenir...bişey biliyosam n'olayım:))vur tut bişeyler olmaya başladı sonra...bu kez de blogumun görüntüsü çok sıradan gelmeye başladı...ben ne anlarım şablonmuş,temaymış,filanmış feşmekanmış....sonra sevgili esra (Allah ona rahmet eylesin)aldı şifremi..''içerde çalışma var sen bi süre girme!!''dedi..(içerisi kumanda paneli oluyor:))işte ilk blogumdaki arka plan vs her bi düzenleme rahmetli esraya ait..sonra kota filan falan sorunları yüzünden blogspota geçtim..demek istedigim blogculuk hakkında bi halt bilmeden başladım..hala bi halt bildigimi iddia edemem:))neden? çünkü ikinin biri eski bilgilerimle başa çıkamayacağım sorunlar pörtleyiveriyor:)bi önceki yasaklarda tünelden  girmeyi öğrenmiştim luludan.(luluda adresini değiştirdi bu arada:)bu seferkinde sevgili anne kazdan dns ayarlarımı değiştirmeyi öğrendim...ancak bu şekilde kumanda panelime girebilmeyi başardm..
 işte böyle böyle devlet bizi bilgisayar mühendisi yapacak kitabıma:)şuraya yazıyorum!!

çanta sevgili nevin için tasarlandı..yeniden nice mutlu yıllara nevincim:)

15 yorum:

PeNeLoPe dedi ki...

"Sen yenisin galiba ;)" cümlesinin muhatabı olarak ben de bazı teknik yeni yeni çözmeye çalışıyorum. Kedinin ciğere baktığı gibi, afilli şablonlara bakıp iç geçiriyorum şimdilik :)Cahillik ne kötü şey :P

Sittirella dedi ki...

Cici :)
İlk başladım sene 2007.
Milletin şablonuna içim gidiyordu.
Sene oldu 2010.
Şimdi şablonu kendim biçimlendiriyorum.
Sağolsun HTML öğrendim sayelerinde :)
Yaparlar mı yaparlar valla :)
Yakında Atom Müyendizi olcez hepimiz bu gidişlen.

Ayca Karaoglan dedi ki...

Keçi çiftliği kurucam abla, memleket hayli müsait anladım ben anladım:)))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

:)))))))))) canım aynı sorunları yaşıyoruz hala bir kaç arkadaşın bloguna ulaşamıyorum. çocuklarıma soruyorum anne sen bizden önde gidiyorsun diyorlar:)))
bakalım daha neler öğreneceğim ben bile merak ediyorum:))
çanta süper yne ellerine sağlık canım

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Leyyacım ben bilg. biliyorum ama bu blog işine senin gibi başladım sonradan ne öğrendimse eşimden öğrendim, sonra da deneme yanılma yollarını çok denerim :D

Bu arada Esra arkadaşını rahmetle anınca çok üzüldüm, allah nur içinde yatırsın. Sevgiler canım...

hacerelçi dedi ki...

merak ben de kaç aydır buralardayım ama benimde yenii bişey yaptığım yok daha doğrusu yapabildiğim gerçi zamanım hiç yok. ama sen en azından öğrenmeye çalışıosun penelope:)))

lolipu dedi ki...

leyyacım, öncelikle arkadaşına allah rahmet eylesin.
Yine çok güzeller güzeli bir çanta yapmışsın. Bir de haftanın pasajı olmuşsun. Tebrik eder, bol satışlar dilerin canım:)))

NEFİSE dedi ki...

Leyya'cım...nedendir bilmem seni şöyle içime sokasım var...gerçekten çok seviyorum seni..Acep neden?Görmeden,konuşmadan nasıl böyle olunur çözemiyorum....Anlatım dilin çok hoş uzun yazdığında çok seviniyorum..gülümseyerek zevkle okuyorum...Ben de bayağı yol katettim ama 15 yaşında oğlum var sağolsun herşeyi hallediyor...Bıraksam her gün değiştirecek şablonumu! ha ha ha..sevgiler...

Maite - vitoma dedi ki...

Un bonito trabajo.
Bss

Nilgün Komar dedi ki...

eline sağlık canım benim süperrr

düşüncelerine katılıyorum.. herkes bir alanda uzman oldu :)

Nedret dedi ki...

Ay Leyya'cığım... Daha çok şey öğrenirsin ayol, gençsin daha. Baksana biz kartoloşlar bile kendi çapımızda buralarda atraksiyondayız.( Bu kartoloş lafını sadece kendim için kullandım, yaşıtlarım alınmasın.) Ben şanslıyım, evde teknik ekip var.Zaten fazla değişiklik istemediğimden, ekibi fazla yormuyor, yuvarlanıp gidiyorum:))
Haftanın pasajı olmuşsun. Kutlarım.Satışların patlar inşallah. Sevgiler.

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

çok ama çok ama çok ama çoook güzel olmuşşşş:)))leyyam ellerine sağlık
kandilimiz mübarek olsun
kocamannnn öpüyorummm
not:özledim:)

CAROLA dedi ki...

amiga. pasaba saludarte y felicitatte por tu lindo blog, haces cosas hermosas!!..
besitos .
carola.

*kelebekana*-* dedi ki...

bende deneme yanılma yöntemiyle blog yapmayı öğrendim ..sevgili edaca yardımcı oldu şablonuma ..arasıra girip benim karıştırdığım yerleri düzenliyor ..;)...çantanı hep severek kullanıyorum ..çok kullanışlı ..sevgiyle kal..

Belgin Pancar AKÇAY dedi ki...

öok zevkli eline sağlık