6 Nisan 2011 Çarşamba

baykuş sürüsü (part 2)


ben bunlara bayıldım... bir çantanın üzerinde birbirine dönük duran iki baykuş şeklinde yerleştirdim.nedennnn???birlikten kuvvet doğar...sevgi doğar...yardımlaşma doğar...yeni fikirler, yeni anlayışlar doğar...işte bundan...

e ben duygusal olmayım da kimler olsun bu günlerde:)


adlarını ikizler mi yapsam  bayan ve bay kuş mu yapsam bilemedim...aslında an itibarıyle epeyce ilerlemiş  haldeler.zemin siyah oldugu için göbeklerindeki siyahı iptal edip onun yerine açık renkte bir keçe kullandım dikerken.artık son hallerini  inşllh ben belimi doğrultunca göreceksiniz...

sürekli yatar pozisyonda kalmak ve kendimle hesaplaşmalara girmek beni daha çok bunaltıyor.içses fazla üzerime geldigi zamanlarda ,eğer azıcık iyi hissediyorsam hemen kesip doğramaya filan başlıyorum:)belki biraz zorumdan yapıyorum bu işleri ama yattıgım yerde kafamın içini hallaç pamuğu gibi attırmak yerine ,azcık iyi hissedince ellerimi ve beynimi sevdigim işlerle meşgul etmenin hakikaten büyük faydasını görüyorum.

bu aradaaaaaa, güzel yorumlarını gönderen sevgili blog arkadaşlarım ve ablalarım...sağ olun var olun.aynı iyi dileklerle mukabele ediyorum sizlere..

görüşmek üzere...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun çok çok..severek takipteyim sizi..birşeylerle oyalanmak daha iyi gelecektir eminim ama fazla yormadan..sevgiler..

Maite - vitoma dedi ki...

Esta quedando precioso.
Bss.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Bir önceki postunu okudum az önce. Allah hayırlısıyla ameliyata girmek ve hayırlısıyla çıkmak nasip etsin. Seni eşine ve çocuklarına bağışlasın. Baykuşlar süpppeeer..

sihirlitorba dedi ki...

çok çok haklısın.insanın kendisni dinlemek kötü gerçekten de...dinlemeyince ise güzel şeyler çıkıyor ortaya ;)

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık baykuşlarınız çok güzel olmuş. ayrıca acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun.