14 Aralık 2011 Çarşamba

İstanbul deyince aklıma martılar gelir....


evimi seviyorum blogunun sahibesi sevgili colette kendisi için bir istanbul hatırası istemişti geçtiğimiz günlerde...tasarımı birlikte yaptık,çok keyifli bir çalışma oldu benim için de.güzel günlerde kullanın sevgili hocam:)


ne yazık ki istanbul kumaşı şu an için tükenmiş.1.5 ay daha üretilmeyecekmiş.elimde kalan azıcık kumaşa nasıl kıyacağım bilemiyorum.pek müteessirim bu nedenden ötürü...


en nihayet fermuar olayına girdim ...malum emniyet önemli ...ilk deneme için sonuç fena olmadı ama geliştirilmesi gerekiyor elbette.


hafta başında premierin yeni çıkardığı puantiyeli kumaşlarıyla iki çanta diktim.kanımca pek sevimli oldular.çekim olayını halleder halletmez burada olacaklar.

12 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Ah Leyyacığım ! Çantamı başrollerde görünce nasıl pıt pıtladı yüreğim bilemezsin :)Çok güzel oldu çook ,ellerine sağlık. Bu gün kargodan çıkmasını umut ediyorum,akşama bende çeker çeker fotoğraflarını gösteririm artık :) Çok öptüm seni,sevgiler...

Derya dedi ki...

Puantiyeleri merak ettim, İstanbul kumaşı harika, çanta olarak senin ellerinde birer sanat eserine dönüşmüşler leyyacım bu halleriyle harikalar ama ben bir yastık manyağı olarak ilk kareyi koltuğumda ve gelip gidip ona sarılırken düşündüm bir anda :)bu kumaşın o yüzünden bir yastıklık istiyorum ben ne zaman üretirler ve senin eline ne zaman ulaşırsa olur mu? kolay gelsin, keyifli tasarımlar :)

Ada Deniz dedi ki...

Vapurda seyahat ederken martılara simit atmak....

bahar yorgun dedi ki...

vallahi bende müteessir oldum şimdi ne güzel bakıp bakıp hasret gideriyordum

Nedret dedi ki...

Bu gidişle İstanbul deyince benim aklıma çantalar gelecek:))

Nilgün Komar dedi ki...

hocamız güle güle kullansın.....

puantiyeli kumaşlara bende bayıldım.. senin çantalar da güzel olmuştur eminimmm bekliyorum :)))

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Bayıldım, bayıldım, bayıldım bu çalışmaya. Nasıl bir güzelliktir. Emeğine sağlık. İstanbul'u yansıtan her objeye olduğu gibi inanılmaz ilgi duydum buna da. Keşke yine yapsan da biri bende olsa.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım çok güzel olmuş.Arkadaşımız iyi günlerde kullansın.Tranvay kopardı beni:)Her zamanki gibi titiz bir çalışma olamuş.Eline emeğine sağlık.
Sevgiler:)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlıkcanım.Nilgüncüm sağlıkla kullansın inş.senin elinden kumaş ayrı bir güzellik kazanıyor.

esrarengiz şeyler dedi ki...

Harika;)

Nur... dedi ki...

Leyya Hanım merhaba, acaba sitenizde bebek çantası yapımını göstermiş miydiniz bulamadım bebek çantası yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam nasıl bi malzeme kullanabilirim açıkcası bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
nur_10100@hotmail.com

tarchinbyseden dedi ki...

oy oy oy bayıldım ben bunaaaaaa bunun bir de Moskova desenlisi olsa :) kumaş olsa ne güzel olur değil mi? :D