18 Aralık 2011 Pazar

mor çiçekli messenger çanta


en nihayet şöyle gönlüme göre bir kumaş buldum.hani ecnebi blogları dolaşırken bu tarz kumaşlar görüp iç geçirip dururdum...bu kumaşı görünce hemen o tarz kumaşlarla bağlantı kurdu beynim.(amma kumaş dedim değil mi:)


neyse ,şimdi ben bunu gördüm yaa ,gayriihtiyari kurtlarım depreşti ...kumaş fazla değil ama yanımda da fazla param yok,sinsi sinsi paramı ikiye bölüp şimdi yarısını alayım yarın ya da sonraki gün kalan yarısını alırım diye planlar yapıyorum .tam o sırada hanımın teki arkadaşını heyecanla çağırıp benim kumaşın ucunu bucağını çekiştirmeye başladı mıı...bir de ''ayy bak bundan ne güzel plaj elbisesi olur'' diyor...hasisliğim tuttu.de get leynnnn!!!yedirir miyim ben bu kumaşı sana! alırım hepsini blogger kankalarımla paylaşırım ben dedim.derhal cüzdanı ters çevirip sallamaya başladım ,kumaşçı zaten tanıyor beni veresiye desem yine verirdi ama ahanda bu kadar param var ve bunun hepsini istiyorum deyince kırmadı sağolsun.sen o gazla kumaşın hepsini alıp herzamanki gibi beş kuruşsuz döndüm mü eve...ohhh sefam olsun:)




tabii çok sevdiğim bir kumaş geçti ya elime , herzamanki gibi yetiştirmem gereken siparişleri bi kenara itekleyip hemen ona yer açtım masada.bu arada eyy sipariş sahipleri!!!görüyorsunuz değil mi ne kötüyüm.neyse işte bir heves kestim doğradım diktim de tesellim düştü.(mazAllah içimde kalsaydı diktiğim tüm çantalar yamuk yumuk olurdu valla:)



çekimler çok zor şartlar altında yapıldı efendim.nassı bir zevkim varsa gidip gidip  forograflama açısından en zor renkleri seçiyorum.neredeyse denemediğim mod kalmadı makinede.en nihayet flaşsız manzara modunda şu aşağıdaki gerçek kumaş görüntüsünü yakalayabildim..


bir kısmını çanta için ayırdım.birazıyla da tek kişilik nevresim takımı dikmek istiyorum oğluma.yatsın çiçek gibin diye:)kalanı da öyle fazla değil hani ,benim gibi  görünce nevri dönen varsa hemencik yazsın mailime ya da yorum kısmına .pamuklu poplin bir kumaş . eni 160 cm .metre fiyatı da 12.5 tl.

bir de iyimbenim blogunun sahibesi sevgili derya ile evo's angels dergisi için bir  röportaj yapacağımızı söylemiştim size,geçtiğimiz günlerde de yayınlandı röportajımız.okumak isteyenler dergi linkine tıklayabilirler...(96-97-98-99 sayfalardayız)

haa bir de ala dergisi Urfa'da gerçekleştirdiği moda çekimlerinde konçeto clutch çantamı kullandı geçtiğimiz günlerde.ancak çantayı vaye butik aracılığı ile aldıkları ve de içini açıp etikete bakma girişimde bulunmadıkları için dergide benim adım değil, butiğin adı yazıyor çantanın altında.höh yani!!!bi işi yapıyorsanız doğru dürüst yapın değil mi!kızdığım için link ya da foto eklemiyorum ceza olarak:)))

upssss!!! vakit geceyarısı olmuş ve benim pazartesine yetiştirmem gereken bi dünya işim var.dolayısıyla leyya kaçar...selam ve sevgilerimi gönderip kaçayım ama değil mi:)

12 yorum:

HoBiHuZuR dedi ki...

yorum yazıyorum ama gitmiyo,,şans işte ,,çantada kumaşta harika gerçekten ellerinize sağlık..sevgiler...

evinnesesi dedi ki...

çok hoş olmuş yaza hazırlık şimdiden başladı desenize :)

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

anammm harika görünüyor, kız iyi ki vermemişsin kumaşı ellerine sağlık :D Çanta da renkleri de harka görünüyor canımcım. Ellerine sğalık sevgiler...

Elisi Defteri dedi ki...

leyyacığım, çalışmalarının hepsi birbirinden zevkli, eline sağlık:)))

sesiber dedi ki...

Şepşeker olmuş hakikatten. ellerine sağlık. Çok ayıp etmişler, editörünü uyarmak gerek, bence en dikkat edilmesi gereken detayı atlamışlar.

Yelda dedi ki...

Süper canım ellerine sağlık, oh kumaşın hepsinide almışsın sefan olsun ...

Demet / Demetoloji dedi ki...

Çanta çok güzel olmuş, içinde mor renk var ya, o yüzden daha çok sevdim :)) Çekeyim ben sana birkaç fotoğrafını çantanın ;) Madem o kadar zorluk çıkardı :))

Dergide adının geçmemesine üzüldüm ama sesiber' in dediği gibi uyarsan iyi olur diye düşünüyorum.

Kolay gelsin, ilhamın bol olsun - gerçi gerek yok ama :))

gez gör arpacık dedi ki...

Kumaşın da çantan da harika olmuş, ellerine sağlık. Şu bahsettiğin dergi de bi şeye benzese yani..9 tl.'me yandım durdum dün gece. Destekleyeyim dedim ama hiç beğenmedim.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık kumaş savaşını kazanmak süper olmuş:) sonuç muhteşem

Nilgün Komar dedi ki...

kolaylıklar dilerim canım benim

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ya bak söylemesem içimde kalacak. Söylesem ayıp kaçacak. Ben böyle renkleri de, böyle desenleri de, böyle modeli de (dur dur o kadar da ayıp değil) sevmesem olur mu? "Renklerle desen meselesi elbet ayakkabı köselesi değil" diye takılmayacağını biliyorum. Modele gelince: Ben çanta değiştirmekten çok sıkıldığım için, çok az çantam vardır. Hatta siyah çantamı değiştirmeyeyim diye hafta boyu kahverenk ve saz arkadaşlarını elimin ucuyla çoook itmişliğim vakidir. İşte bu yüzden çok çanta da almam. Aldığım çantayı da uzun süre kullanırım. Bu huyumdan bir tek kocam memnun olmalı, nasıl bir karısı varsa artık, çanta masrafı yok kadının! Hasıl-ı kelam; fi tarihinde alınmış bir çantam aynı bu model! Bana ne ya, evi taşırken bi ara kaybedeceğim gidecek! Ruhum bile duymamalı. Hem kasten, hem taammüden, hem de taksirle katli vacip artık o çantanın:) Ben bunları yazdım ya, beğenen hanımlar bana geri dönüp "yok o da senin zevksizliğin, yok leyya da çantayı sana yaptıydı, yok kıldı, yok tüydü" derse napayım? Sorumluluk, paylaşımlarından dolayı biraz da senin. Girmem yükün altına tek başıma, ahanda şimdiden söyliyeyim.

projecantasi dedi ki...

Bayıldım!