31 Mayıs 2012 Perşembe

pul temalı torba tip (ön cepli) ,antika arabalı cepli torba tip 01


merhabalaaar.
yine bir 'bizimlesın', 'yok hayır!deyılsın' postu ile geldim.itiraf edeyim, bir önceki posta gelen yorumlar bende cesareti tavan yaptırdı:)ilginize teşekkür ederim sevgili blogger arkadaşlarım.


 torba tiplerden nedense adına 'travel' dedigim çanta var bugün.yine önden çıplı pıtlı filan...


gövdede kullandıgım imitasyon süet kumaş aslında çok güzel bir renge ve yumuşacık bir dokuya sahip. her ne kadar fotograf çekme noktasındaki deham!!!bu kadarını yansıtabilse de siz emin olun ki göründügünden çok daha güzel bir kumaş bu.

parmağım iyileşti şükür. hergün yaraya bakıp iyileşme sürecini bizzat takip ettim ve bir kez daha yaradılış mucizesine hayran kaldım bu arada.daha ertesi gün ayrılan parçaların birbiriyle nasıl tekrar  kaynaştığını görmek gerçekten hayranlık uyandırıcıydı.çarçabuk kapanıp gitti yara,ki o süreçte de pek rahat durmayıp, elim iğne tuttugu anda başladım söz verdigim çantanın aplikelerini işlemeye.


sıradaki gri-siyah çanta için cepli torba tiplerin ortanca versiyonu diyebiliriz.ilk cep denemesini bu çantada gerçekleştirdim.pile fikri daha sonra doğdu kafamda.


bu da böyle birşey oldu işte.boyutlar yine oldukça iri.aslında bu çanta konusunda size danışmak istedigim bir şey var .sizce bu tip bir çanta için unisex diyebilir miyiz?yani sokakta bir erkeğin omzunda bu çantayı  görseniz 'bizimlesın' der misiniz?(açıkcası ben pek emin değilim:)


sapı bu kez çıtçıtlarla birleştirdim çantaya.arzu edildigi takdirde sap boyu kısaltılabilsin ya da uzatılabilsin istedim.bu arada itiraf etmeliyim, bu metal aparatları monte etmek büyük meşakkat!!!bazen günlerce bileklerimin ağrıdığı oluyor.başka birşey olsa bu kadar katlanmam herhalde:)




evi barkı fotograf stüdyosuna çevirmek konusunda azimle ilerliyorum:)hemen her odada fotograf çekimi için bir alan oluşturdum kendime.bazı eşyaların yerlerini değiştirip, bazılarını öteye beriye itekleyip duruyorum.yalnız 'a!aaa ne rahat bir kadın hopta elinde topta 'gibi bir yanılgıya düşmeyiniz efendim.üzerimde Ağrı Dağı kadar baskı var aslında:))


bu gecelik bu kadar sevgili arkadaşlar...
yayınımız burada sona erdi...(şimdi buraya bir necefli maşrapa ne giderdi: )

6 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım ikisi de çok güzel,2. çanta bayanlar için çok daha iyi bence:) ama şekli yan çevirip kısa sap uygulanırsa belki (mini bond çanta gibi)

Deniz dedi ki...

Bence bunları erkekler de rahatlıkla kullanabilir. Kadınsılıktan çıkarmak için gövdeyi biraz genişletmek ve sapları daha uzun tutmak işe yarayabilir. Şimdi erkekler görünümlerine daha bir düşkünler, renkli pantalon ve şapkalarla çok iyi gider diye hayal ettim bir an.

*kelebekana*-* dedi ki...

gene çok güzel işler yapmışsın ..esin perilerin hep faal maşallah ..çokta zevklisin ...

yıldız dedi ki...

hakikaten çok güzeller
bizımlesınnn:)

sevgiler
yıldız

Meleklerim dedi ki...

çok güzel olmuşlar. takipteyim. banada beklerim.

PEMBE MASALLAR ATOLYESİ dedi ki...

blogunu yeni keşvettim herşey harika çantalarına bayıldım çok büyük yeteneksin ellerine sağlık:))
bana da beklerim
http://znurundunyasi.blogspot.com/