24 Mayıs 2013 Cuma

baykuş ve tarot temalı tote cantalar

Merhaba.
Öncelikle iyi dilekler içeren yorumlariniza teşekkür ederim.elim cok daha iyi su an.üzerimdeki baskıya dayanamayıp bir kaç gün önce başladım yine dikmeye.zaten üç beş günlük bir aksama bile tüm duzenimi alt üst etmeye yetti.siz bakmayin o alışveriş manyasi moduma,icten içe onca is nasıl yetişecek diye kendimi yedim durdum.
Üstteki anne kiz takim cantalar sevgili Deniz ve guzel kizi icin dikildi ve coktaan Bodruma ulaştı.Denizi bilirsiniz facebookta isme özel tasarımlar adında sayfası var. cok cici hediyelik ve bebek ürünleri tasarliyor.


Bu tarot kurukafa desenli tote canta da sahibine ulasanlardan.eğlenceli bir kumasti dogrusu.her iki kumasta yine ailemizin kumascisi ecenin kumaslarindan.ece's fabric shop ismiyle aratirsaniz  facebook uzerinden kendisine ulasabilirsiniz.


Benim romantik oğlum biraz çiçek koklamis üzerinize afiyet :-)

9 yorum:

Lonci dedi ki...

Gorgeous colours, i love this:)))

Türkan dedi ki...

Leyla hanım kumaşları nereden alıyorsunuz.Temmuzda İstanbula geleceğim bende almak isterim,yardımcı olursanız sevinirim.

Türkan dedi ki...

Leyla hanım kumaşları nereden alıyorsunuz.Temmuzda İstanbula geleceğim bende almak isterim,yardımcı olursanız sevinirim.

Nur... dedi ki...

Çok güzel çantalarınız var. Açıkcası sizi kıskanıyorum. Bu yaptığınız mavi çantanın ölçüleri nedir?

Nur... dedi ki...

Yaptığınız bu mavi çantanın ölöüleri nedir?

Şenay- Doğam dedi ki...

Bu baykuş temalarına bayılıyorum..Bebek bakım çantası yapılır mı bu kumaşlardan :) örnek var mı varsa...nedir ücreti ve bir çok soru daha :))

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Ayyy çantalara kumaşlara desenlere odaklanayım dedim ama yapamadım. O şaşkın maviş gözleri görünce ve tabi muzur sarı miniş burnu:)Bu siyamlar bir alem yahu:)Pozu harika yakalamışsınız beni benden aldı. Daha iki saat oldu benimde kızımdan ayrıldığım ama şimdi eve koşup kendisini mıncırasım öpesim geldi:):)Baykuşlu kumaşta tarotlu olan da bir harika ellerinize sağlık zaten her biri ayrıca güzel ki insan karar veremiyor:) Çok sevgiler selamlar. Romantik oğlunuzu da benim için pufidik yanaklarından öpüp biraz mıncırın lütfen:):)

Mor Hastası dedi ki...

çok hoş çantalar elinize sağlık dikip satışını yapıyorsunuz galiba kumaşı sert durması için dog telamı kullanıyorsunuz..?

ayche dedi ki...

Leyla hanim tasarimlarinizi satin almak icin ne yapmaliyim.