20 Mayıs 2013 Pazartesi

necefli masrapa niyetine



 Merhabaaa.yine bi gaza geldim ,hayırlısı Allahtan:-) karanfilden sonra en sevdigimdir leylak.ha bi de filbahri var tabii kokusu bas döndüren.karanfil dikmedim bu sene bahçeye ,leylakla filbahrinin de zamani geldi geçti çabucak.



 Gecen hafta ev kazalari portfoyume yeni bir vak'a ekledim.bu kez bıçağın sivri ucu iki parmagimin arasina girdi.ilk anda bi bayilacak gibi oldum ama sabah sabah kimseyi telaslandirmamak icin sıktım disimi,yarama bakmadim bile .sonradan gördüm de iyi dayanmisim yanii:-) iki gün elimi sımsıkı yumruk yapıp gezdim,doktor dikiş vs olaylarına da girmedim tabisi.onun yerine kendi çapımda gezdim tozdum alışveriş yaptim.kesinlikle iyileşme surecine olumlu katkıları oldu yalnız:-)üstteki puantiyeli kupayi ve ayni renkte ama farklı desenli versiyonlarini aldim pasabahceden.biri catlak cikti,geri goturdugumde uc bes tane daha aldim:-) boyleyim ben sevdigim seylerin bi tane olmasina dayanamam:-)ama evde de cay kahve icecek kupa kalmamışti  Allah sizi inandirsin.


 Sonra floda bu cici pabuclari gördüm.havuz ya da deniz icin olmasi kimin umurunda. olmadı bahceye havuz kazarim bunların ugruna,o ka sevdim yani:-)



Ordan ver elini english  home.bi kere de elimi kolumu sallayarak çıksam oradan...ama adamlar yapmış işte.o kokusu bile bilincimi kapatmaya yetiyor .neyse cici mutfak aksesuarları aldim.önlük,posetlik,kurulama bezleri...vs..
Iste böyle.aylardır alışveriş yapmayınca uc beş parçalık basit bi alışveriş bile nasil mutlu ediyor insani:-)


8 yorum:

dishekuş dedi ki...

hepsi çok güzeller pek iyi yapmışsın iyi günlerde kullan

Dilek dedi ki...

pabuçlara bayıldım yaramaz kız çocuğu gibi çok tatlı yaa güle güle paralansın ayağınızda...

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

alışveriş her daim sevdiğimiz ve tüm bayanları mutlu eden bir şey galiba itiraf ediyorum:)

betül dedi ki...

daha sık yazsana sen...:)
her telden olur...okuması keyif veriyor doğrusu...

odaatolye dedi ki...

Geçmiş olsun.Her şerde bir hayır vardır derler ya sizinki o hesap olmuş başka türlü mola veremeyecektiniz anlaşılan.

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

Ah canım tekrar geçmişolsun. aynı yerden benimde olmuştu seni çok iyi anlıyorum ..cicilerin çok hoş bayıldım sağlıkla kullan inşallah :)

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun.bu halde bile bizlerin en güzel sığınağı alışveriş :) kendimizi mutlu etmeyi bi şekilde başarıyoruz.Aldıklarınızda çok güzel güle güle kullanın.Ayakkabıları ne kadara aldınız acaba bayıldım.sevgiler ipek :)

neval dedi ki...


Masa başından kalkmak yaramış :)