13 Mart 2009 Cuma

cici&bici etnik figürlerin farklı versiyonu ve divitin çanta

ikizler 40 te le

nasıl ciyak ciyak bağırasım var..hani adamın teki
_bela nereden geliyorsun?diye sormuş
o da
_elinin köründen geliyorum!!demiş..(burdaki adamın teki benim ))

herşey ahanda işte bu dersleri alacaksınız denilerek elime verilen üç sayfalık kağıtla başladı..tmm uzak kültürleri seviyorum..tmm ilgimi çekiyolar ...tmm görmek ,tanımak ,gitmek, gezmek istiyorum ama sadece görsel manada ... elime verilen kağıtların içinde harezmce,uygurca(lulu demişti de inanmamıştım)),hatta karahanlıcayı bile görünce ciddi anlamda tırstım......hadi osmanlıca tmm ..ama bunlar da nesi böyle?haydi hayırlısı..bakarsınız bir de severmişim)))

ikizler detay

bici cicinin adını değiştirdim.yazması zor oluyor.ee artık vakit zamandan bile tasarruf vakti))onlar artık ikizler oldular.

divitin

bu da divitin çantanın finali.çok ama çok beğendim bunu. divitin kumaşlarla buluşmamı sağlayan sevgili bayan baykuşa çoook teşekkür ediyorum.kendisini çok zevk sahibi buluyor ve hayranlıkla izliyorum..



bu da divitinden detay. daha evvel taslak halinde yayınladıgım çantalar da bittiler şükür.onları flickr sayfamdan görebilirsiniz .

africian taslak

hazermce,uygurca ve karahanlıca şokuna girmeden evvel başladığım son çalışma...uzak kültürleri seviyorum ya )))elinin körüüüü

hıı esas meselemi unuttum)))güzel yorumlarınıza cevap veremedigim için gerçekten üzülüyorum.içimi hoş eden yorumlarınız için herbirinize gelip teşekkür etmek istiyorum ama hali pür melalim ortada..kusuruma bakmayın olur mu?

21 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Hepside harika...İnan bana bunlar çok ama çok güzeller.Ellerine sağlık.Sevgiler

DuruButik dedi ki...

uzak kültürlerden ilham alarak yaptığın çantayı çok beğendim:) diğerini de öyle. ama etnik olan şeyler benim daha çok ilgilimi çekiyor. eline ve emeğine sağlık ...

Betül dedi ki...

HA-Rİ-KA

başka söze gerek yok leyyacım :) sana kolaylıklar diliyorum.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

nihahahah :D diye kötü bi gülüş savuruş kaçıyorum, anladın sen onu:D

Hansa dedi ki...

Hali pürmelaline her dem,esbab eyler nasihat,
Esbab bilmez ki Leyyam olacak kethüda-i ulemat.

Açıklaması:
senin bu üzgün haline sebepler nasihat eder.
Sebepler bilmezki Leyyam olacak tüm alim ulemanın başına bilirkişi,başöğretmen.

Anlam arayıp bulun,yoksa fena kırılırım çünkü ben uydurdum.Osmanlıca çalışıyosun ya o bakımdan.Urducayı öğrenem gelem hemen.İki satırda urduca yazam.
sevgiler.....

embir dedi ki...

Canım benim ya bunlar yine harika, çok çok çok güzel.

Ayca Karaoglan dedi ki...

kıyamam ben sana... sen bütün uzak kültürlerin üstesinden gelirsin :) ben inanıyorum, valla bak :)

divitine de bayıldııııımmmm, ellerine sağlık arkadaşım. iyi geceler.

GeCe dedi ki...

bence bu dersler sana çok iyi şekilde geri yansıyacak belki kızların yanına birkaç şekil dikersin o harflerden daha orjinal olur

cicibici bişeyler dedi ki...

Harikalar!!! özellikle Afrikalı figürlerine bayılıyorum,son biten de şahane olmuş,maşallah!Allah zihin açıklığı versin,dersler dikkat istiyor,ama arada böyle güzel şeyler dikerek zihnini dinlendirebilirsin,ellerine sağlık,sevgiler.

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Leyyam,sen üssesinden gelirsin sıkma canını..çalışmaların süper nerden aklına geldi divitin çok güzel ellerine sağlık sen ders çalışıyorsun ya ara sıra uğrasanda olur 2 yıl çabuk geçer sevgiler.A.E.O.

ella dedi ki...

Bu çantaların hepsi birbirinden güzel, özelliklede siyahi bayana bayıldım. Uzak kültürler bana çok uzak bir konu galiba, sana kolay gelsin leyyacım :))

nalan dedi ki...

leyyacığım derslerin seni yıldıramayacağını biliyorum,hız kesmeden bas gaza leyya....
bunca sıkışıklıkta mailime yanıt verdiğin için sağol.
bulacağız bir çaresini artık.
bende senden gaza gelip birkaç çanta diktim .ABD ye gidecek.

haydi kolay gelsin allah yardımcın olsun.

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Hepsi yine çok güzel ama divitin çantaya bittim sutaşlarıda çok yakışmış çantaya. Güzel iltifatlar için ayrıca çokkkk sağol.

Adsız dedi ki...

uzun zamandır takip ediyorum blogunuzu ama hiç yorum yazmadım galiba.. ellerinize sağlık bayılıyorum yaptığınız çantalara...

Adsız dedi ki...

Öğrendiklerin sana çok güzel geri dönüyor ellerine sağlık bayıldım hepsine.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

BENCE HARİKA OLMUŞ LEYYA

ayça dedi ki...

çok yaratıcı ve çok güzeller.ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

leyya nerelerdesin canım ya
gözümüz yollarda aldı.
İnşallah iyisindir.

--- dedi ki...

Reklâma girmezse eğer siz bu divitinleri nereden aldınız? :))Benim en beğendiğim desenin kırmızı rengi yoktu ama siz bulmuşsunuz. Ve bir de biliyor musunuz, bunu satın aldığım adam, benim neşeli çantalarda kullandığım ayçiçeği deseninin, Cemil İpekçi'yi Cemil İpekçi yapan desen olduğunu söyledi, bilmiyordum.:)

Çok başarılı, elinize sağlık.

Adsız dedi ki...

vallahi tüm çantalarınız muhteşem.hepsinide tek tek inceledim. bak bak bitmiyoda nasıl yapıyorsunuz kendi başınızamı çalışıyorsunz.tebrikler vallahi kolay gelsin.

Çiçekli Tavık dedi ki...

kumaşların birçok çeşidini eminönünde bulabilirsiniz. tam yer ismi veremiyorum ama çok merkezi bir yerde kumaşçılarda var. ayrıca kapalı çarşıda bunların satıldığı yerler de var. ben gittiğimde ayrıntılı adres yazabilirim size.