19 Nisan 2009 Pazar

vladstudio çanta



nası acınacak haldeyim var yaa..sabah beri evde kanatlanıp uçuyorum..köşede bucakta kıstırdığım herkese sataşıyorum..

_sor sor sor bakiim fiil çatısını. geçişli mi istersin geçişsiz mi?işteş mi olsun dönüşlü mü?etken mi edilgen mi?....öhüm öhüm!!hadi sor sor sorr!!!

neymiş efendim az buçuk çalışıp fiil çatısını öğrendim ya..sevincimi dünya alemle paylaşmak istiyorum))ama nedense hiç anlayamadığım !!!! nedenlerden ötürü herkes yaka silkiyor benden)))ya hu yazıktır günahtır şu yaşında oturmuş fiil çatısını sökmüş elleşmeyelim de tadını çıkarsın garip diyen yok!!hem daha şimdiden kaçarlarsa ben belirtili belirtisiz nesneleri efendime söyliyim belgili belgisiz sıfatları,şahıs zamirlerini, kipleri dahası edatları kiminle paylaşcam..daha vahimi ben tekrardan bu çocuklara nasıl anne olcam???artık bana ''bendensin'' muamelesi yapmaya başladılar))

vladstudio detay


neyse konumuza dönersek bir önceki postta görmüş olduğunuz silik soluk taslağın ileri aşamasını paylaşıyorum sizinle..kız hakkindaki görüşlerim hala aynı))

detay


bu da geçen yaz sonunda dikmeye başlayıp sonra amaaan yaz bitti. önümüzdeki bahara kal sen deyip bir köşeye attığım çantam.astarlayıp sapını da dikince çok hoşuma gitti.kocaman bişey
oldu.bütün kitaplarımı defterlerimi alır ben de ayaklı kütüphane görünümünden kurtulurum)

9 yorum:

nergisce dedi ki...

ilk fotodaki canta cok hos:)sevgi dolu bir canta

Ayca Karaoglan dedi ki...

Leyyacım günaydın, bir önceki posttaki silik kız gitmiş, gayet cici bir tasarım çıkmış ortaya... senin yaptığın her bi şey gibi, bu vladstudio desen de çantaya çok yakışmış :) iyi çalışmalar, iyi haftalar sana canım :)

ella dedi ki...

çok güzel olmuş leyyacım eline sağlık :) insanın çocukları ile birlikte okuması çok güzel birşey, onlara çok güzel örnek oluyorsun bence :) sakın pes etme canım :)

Unknown dedi ki...

Canımmm çok şekerler ellerine ve emeğine sağlık.Kocaman öptüm tatlım

karamelam dedi ki...

Leyya çok hoş çantalar eline sağlık. bu sene clutch denilen hani sapsız koltuk altında taşınan çantalar çok moda. Mavi ayda meggie çok kullanırdı toz pembesini vs...Hatırladın mı?Ama heryerde renkler aynı. Krem, camel ve siyah tonlarında. Sen de sapsız bu çantalardan denesen diyorum nasıl olur? Sadece bir öneri. Kolay gelsin.

GeCe dedi ki...

harika olmuşlar yine eline sağlık gel beraber konuşalım çok severim çatıları kipleri valla süperdim eskiden bu konularda

saniye dedi ki...

yaptığınız çantalar çok hoş hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık sevgiyle kalın

Yelda dedi ki...

Canım süper olmuş çantalar bayıldım
Elelrine sağlık

embir dedi ki...

arkaplan kardeşimmm, coşmuşsun yine yahu, bu nasıl bir güzelliktir. Hepsi de çok cici, kocaman öptüm.