17 Kasım 2009 Salı

kimseye etmem şikayet

çiçek yüzük

korkunç günler geçiriyorum .beni bende demen ben bende değilim ..filan tarzında:))on gündür başımda dönüp duran grip tam geçtiğini sandığım sırada beni yatağa fırattı:))cuma akşamı azcık dinleniyim diyerek yastığa koyduğum başımı , pazar öğlen saatlerinde salihanımın elektrik süpürgesi eşliğinde anadolunun bağrından kopma ya da yurttan sesler formatında türküleri eşliğinde kaldırabildim ve işte o an tam bir dehşet anıydı:

_hiiiiiiiiiiiiiiiiii benim yarın üç tane sınavım varrr!!!!!

ilk iş dolapta bulduğum kutusunda gribin semptomatik tedavisinde filan filan filan yazılı kocaman drajeyi yutmak oldu.ikincisi salihanımı titreşime almak:))


üçüncüsü aynen  bu...sözkonusu kare gecenin 03.30u civarlarında artık sıkıtıdan sütünlarıma ayrılmak üzereyken bulduğum eğlenceydi.aynısından 30 kare daha var makinemde:))

 bir hobi aşığıysanız bilirsiniz ,en dar vakitlerde bile bir şeyler üretmek istersiniz.ürettiğiniz her ne ise sizi yeniden yaşama bağlar,motivasyonunuz olur,güncellenirsiniz,ilh...resimlerdeki yüzükler  benim şu sıkıntılı günlerime renk katan mini mini eğlencelerim.

çiçek yüzük

camdan mamul çiçek ve yıldız parçalarını  geçen yıllarda amaçsızca sevip almıştım.ıvırzıvırlarımı karıştırırken bulduğum akik yeşil ve yine camdan  kahverengi yüzükle izdivaçlarını münasip gördüm:))ikisinin de ortasındaki delikten mumlu ipi geçirdim sabitlemek için uygun oldugunu düşündüğüm boncuklar kullandım yüzüğün iç kısmından bağladımmm.hepsi bu...yalnız çok gıcık bir durum sözkonusu;çiçekli yüzüğümü evde kaybettim:))


yıldız yüzük



teee geçenlerde üzerindeki figürlere bayılıp eşime zor şer aldırdığım  pijama takımı:))bu kızları büssürüüüüü çantalara aplikelemek istiyorum...dikkatinizi çekiyor mu ?bir kaç yıldır bu tarz figürler çok moda.nerde kaldı şeker kız candynin o teferruatlı çizimleri:))

hıııı pazartesi vizesine girdiğim üç dersin üçünü de kendisinden aldığımı sanan  hocamla, her sınav salonunda mütemadiyyen karşılaşınca  ne oldu biliyor musunuz?fazladan 8 -10-sınav kağıdı daha okumak zorunda kalacağı için kendisine acıdı:)))var mı böyle bişey yaaa!!!!!şeytan der ki, şu postun linkini allll hocanın mailine gönder.tabii bi de bakıyomuşum ki yarın mailimde bi yatak dolusu sınav kağıdı fotosu:))))))

23 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

haline acımıycam:P

o yüzekleri istiyorum. ver onları bana verrrrrr:D

nihahahahha:D

pişt, ekmek makinasını hazır et ufak ufakkk:D

PAPATYA PRENSES dedi ki...

haline acımıycam:P

o yüzekleri istiyorum. ver onları bana verrrrrr:D

nihahahahha:D

pişt, ekmek makinasını hazır et ufak ufakkk:D

Hansa dedi ki...

hayranım sana ablacım.Ne marifetlisin.Benim gecenin üç 30 unda yapmak için uyanık kalabildiğim tek şey ateş topu çocuğumun hararet nöbetini tutmak.yaw bi ısınıyor welet sanırsınki kuzine....sirkeli bezler korkar oldu alnından :(:(

MAYRI dedi ki...

Geçmiş olsun.
Umarım sınavlarda iyi geçmiştir.
Yüzükler de çok güzel.........
İyi geceler tatlı rüyalar.

<:))

Haydins dedi ki...

Ben pijama manyağıyım..Ama artık almamam lazımmışşş çünkü çok varmışşşş...
Geçmiş olsun bu arada okul ve ev birarada zor olmalı..
Haydi bende yatayım artık başım çatlıyor ilaç içtim geçsinde öyle yatayım diye oturdum bilgisayar başına ama ı-ıh..En iyisi yatmak..
İyi geceler..

sena dedi ki...

orada bir tanpinar mi goruyorum yoksaaaa:)))bin kilometreden tanirim kendilerini:)))
ben de az sabahlamadim,husn-u asklarla,failatunlerle:)))
ozlemem dedigim o gunleri ozledim simdi,yatagin uzerinde ,ders kitaplarinin arasinda bir elinde cay diger elinde yiginla fotokopi...

Nedret dedi ki...

İyi gitti mi bâri sınavlar?Geçmiş olsun.Cam boncuklar çok hoşmuş gerçekten.Sevgiler.

Melike dedi ki...

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gripi önlemek için en mükemmel ve tarafımca denenip başarılı sonuç alınmış yöntem şudur: 1,5 bardak klorsuz suda 1 orta boy (6-7 parçaya bölünmüş) kahverengi soğanı ağzı kapalı olarak 5 dk.kaynatıp ılık halde içeceksiniz. İnanılmaz birşey, ayrıca beni at gibi güçlü kuvvetli yaptı. Mutlaka denemenizi öneriyorum. Bu arada hoby işi için ayrıca yorum yazacağım, çünkü sizi kendime o kadar yakın buldum ki bu konuda. Ayrıca neşeli, uçuk-kaçık mizacınız da aynı ben. :)) İnsanın kendine benzer biriyle karşılaşması inanılmaz keyifli birşey. Size tekrar geçmiş olsun diyorum ve sınavlarınızda başarılar diliyorum. Bu arada ben de Ege Ünv.de çalışıyorum, halinizi çok iyi anlıyorum:)))
Melike
http://biraznettenbirazbenden.blogcu.com/
http://melnil.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun aynen bizde ailecek grip olduyduk iyiyiz gibi galiba tam emin değilim hala ciğerlerim çıkıcak gibi öksürük geliyor arada..bilmiyorum acaba domuz gribi mi oldukta atlattık..aşı da yaptırmıyoruz çocuğa bakalım hayırlısı

Unknown dedi ki...

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.Hepsi çok şık iyi günlerde
kullan.Sınavlarda kolaylıklar dile
rim kocaman öptüm...

iffetin günlüğü dedi ki...

geçmişler olsun inşallah..kahverengi yüzüğe bayıldım. ellerine sağlık..Allah kolaylıklar versin..

*kelebekana*-* dedi ki...

pijamalara hasta oldum ..onlar için grip olmaya bile razı olurum ;))

GeCe dedi ki...

geçmiş olsun öncelikle bende atlattım çok şükür sınavlar da olduğu kadar bence sağlık kadar önemli değil o lafı diyen hocanı da öpüyorum daha yeni 250 kağıdı bitirdim

yaptıkların yine şahane olmuş sevgile

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Geçmiş olsun canım.Ayrıca sınavında başarılar diliyorum.
Sevgiler...

leyya dedi ki...

evet senacım.tanpınar ve saz ekibi:)))

marifet23.blogspot.com dedi ki...

Bilmezmiyim grip denen şeyi hemde adamı ne mahveder ölmeden sürünürsün.Hele birde evli ve anneysen bittin.Her iş sana bakar neyse sana çok çok geçmiş olsun .Yüzüğün bi harika pijamanda öle güle güle kullan, tak .Sağlıklı günler.

Bucanni dedi ki...

Çook geçmiş olsun canım. Hayranım enerjine, pijamadaki kızları senin yorumunla bekliyorum. sevgiler...

Georgina dedi ki...

Thank you for your visit! I don't understand your language but I see many beatiful things in glass.

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Leyla baykuşlarına bayıldımmmmmmmmmmmm. Süperrrrrr

Paula dedi ki...

:) nice blog

Unknown dedi ki...

Que lindos esses anéis e que trabalhos maravilhosos vi aqui em seu blog.
Beijos!!!

Unknown dedi ki...

bjs

Magia da Inês dedi ki...

Olá amiga!
Conheci seu cantinho...
Encontrei aqui muito talento, criatividade e beleza.
Parabéns pelo seu trabalho!
Espero você em:
magiadaines.blogspot.com
Uma ótima semana!
Beijinhos.
Itabira - Brasil