15 Şubat 2010 Pazartesi

her türlü:))

bu postu henüz hale yola girememiş , girmesi de bayağı bi zaman alacak olan sevgili atölyeme ithaf ediyorum:))herşey pazar akşamına doğru yukarıdaki rafın gelmesiyle başladı...

 
ardından  karşı komşusu kademeli raflar geldi...


son olarak pencere altı raf geldi ekip tamam oldu...
(arkada görülen bebek karyolası kızıma ait...kısmette varsa içinde torunumun da uyudugunu görmek istiyorum :))karyolanın önündeki  ise bir org..valla açıkcası onu hiiç sevmiyorum çok kereler atma teşebbüsünde bulunduysam da başaramadım:)) torumunu da onun başında görmek istemiyorum!!

 
sonra haftalarca önce bi heyecan bi heves yukarıya taşıdıgım malzemelerimi alıp yerleştirmeye başladım yavaş yavaş...daha çoooook iş var..
 

 
çalışma masam olacak ...20 yıllık bir masa kendisi..
 
burası atölyeme şeref veren misafirleri ağırlayacak koltuk..siz ona love sit de diyebilirsiniz:))eh 4 kişilik bi aile olunca love sit'te doğal olarak geniş oluyor:))sandalye kılıflarıyla birlikte bi ara bunlara kılıf diktirmeli..pek seçilmese de de arkadaki aynanın süslemesini ben yapmıştım uzun yıllar evvel..çoğu kışın rivadan toplanmış deniz kabukları,bir kısmı satın alınmış deniz yıldızları kestaneleri vs vs...

aşağıdakiler kumaş koleksiyonumdan numuneler..

aplikeliklerrr;
 

çanta kumaşları, astarlıklaaaar ve keçeleeeer;

 





 

ah!!divitinlerim onları özel olarak takdim ediyorum..kapalıçarşıya gidince bu rafı ağzına kadar doldurcam:)

 
bunlar da sabahın ilk ışıklarıyla acaba sahi miydi  yoksa rüya mı gördüm diye koşup baktıgım atölyemden gündüz pozları...(nasıl derler bilirsiniz;görmemişin oğlu olmuş.....:))))

34 yorum:

Nihan dedi ki...

Kumaşlar şahane Leyyacığım, bayıldım =)

Aslı dedi ki...

Canım çekti valla ne güzel oluyor atölye! O rengarenk kumaşlar yerleşip sen masaya oturunca ne güzel hissedeceksin kim bilir!

sesiber dedi ki...

Hiii ne güzel olmuş. O kadar uzun süredir bakıyorum ki kumaşlara. Baktım şundan 1 m., şundan yarım diye seçer olmuşum, parayı ödecekken uyandım rüyamdan. En çok ve hala divitinlere baktım baktım baktım...

Rafları gördüm tabii, ne güzel toparlamış herşeyi. Senin de atölyen çatıda. Ne rahat oluyor değil mi? Bazen günlerce bomba atılmış gibi dursa da kimsenin haberi olmuyor.

Son cümle ne kadar tanıdık geldi. Rüya mıydı gerçek miydi.... Ne çok yaşarız bunu ve rüya olmadığını görmek ne güzeldir. Saatlerce oturup salak salak bakınabilirim o manzaraya. Bir evin en güzel odası varsa hobi odasıdır. Yoksa malzemelerinle yayıldığın koltuğun, kanepenin ta kendisidir.
"Hayatın tadı" (almasını bilene tabii) sloganıyla mektubumu bitiriyorum.

Bu güzel ortamda, mutlulukla, huzurla çalışmanı diliyorum Leyyacım...

Hansa dedi ki...

HAYIRLI ATÖLYELER OLSUN BOL BOL İŞ ÇIKSIN BU ODACIKTAN İNŞALLAH.
BEŞİK DETAYI ÇOK DUYGUSAAAL :):)
AAAY GÖZLERİM YAŞARDI

yelkenci dedi ki...

Güle güle kullan arkadaşım,çok güzel olmuş.

Ana Panda dedi ki...

.))) görmemişin atölyesi olmuş he? .)) ama çok güzel gerçekten.. sade ve sıcacık bence.böyle tahtadan olması güzel bu yüzden.
canım, güzel şeyler çıkıcak bu atölyeden eminim.. ha bi de kumaşların fotoları ne o öyleeee, elimi uzatıp alasım geldi .)))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Güle güle, tepe tepe kullan :) Darısı başıma iinşşallahh...

ella dedi ki...

atölyene bayıldım canım arkadaşım :) odanın içinde kaybolasım geldi :))

Beetle dedi ki...

hayirli olsuun :) gule gule kullan
duzenleme bitince de nasil olacak bakalim, merakla bekliyoruz:)

bir de keceleri nerden aldigini sorabilir miyim, eminonunden mi ?

Adsız dedi ki...

raflar atölye hepsi senin olsun güle güle kullan... ben kumaşları istiyoruuuum :( kumaş görünce fena oluyorum hepsi benim olsun istiyorum yaa :) tedavi olmalı mıyım? :)))

STYLE M dedi ki...

leyya cigim ne guzel insan yeterki hayal etsin .sencede öyle degilmi?hayal etmek basarmaktir.

Hobihane dedi ki...

Tek kelimeyle süpersiniz ve zamanla daha bi hayran kalıyorum size :)
Atölyeniz harika , kumaşlar bittim walla.Emeklerinize sağlık.
Atölyenizde mutlu,huzurlu tasarımlar diliyorum size.
Sevgiler...

Banuca dedi ki...

Yaptığın o güzellikler böyle bir düzeni çoktan hakediyorlardı, kimbilir bu güzelim çalışma odasından daha ne güzellikler çıkacak, mutlulukla, sağlıkla çalışmalar sana....

Duru Günaçan dedi ki...

leyya harika bir atölye olacak burası ve kimbilir ne güzelllikler üreteceksin burada.heyecanını ve sevincini paylaşıyorum:)

Adsız dedi ki...

Selam arkadaşım. Bloğunu blogcular aleminde hoplaya zıplaya gezerken görmüştüm. İşin tuhafı, bu blogdan önce flickrda çantalarınla tanışmıştım. Ama bende İnglizce "nanay" olduğundan, yorum yazamamıştım, içimde kalmıştı. Sonra günlerden bir gün, çok beğendiğim çantaların sahibesine de ulaştım görüldüğü gibi:) Bütün işlerin çok şık. Anladığım kadarıyla okul bitirmeye çalışıyorsun ki, bu daha da şık. Gönülden destekliyor ve takdir ediyorum. Ben çok maymun iştahlı biri olarak, bir saatten sonra tekrar okuyabilir miydim, sanmıyorum... Gerçi oğlum okula başladığında, okullu çocuğun annesi olmanın, otuzunda üniverste kazanıp okumaktan daha zor bir zanaat olduğuna da kanaat getirmiştim ya, şimdi konuyu dağıtmayalım.
Atölyen çok şirin ve işlevsel. Gerçi açık raf sistemi, toz almaktan hiç hazzetmeyen biri olarak bana ters. Yine de hobisi olup meydansızlıktan fobiye tutulan her insan evladı gibi, ben de özenmedim değil hani..Hatta kısım kısım kıskandım da diyebiliriz, kısaca (ben dedim oldu bile). Amma velakin nazar etmedim emin olabilirsin:)
İlk mesajımda bu kadar sululuk yeter bence. Ara ara gelirim yine. Kapıyı bir tıklatırım. Postacı gibi sayılara takılı kalmam, bazı gün iki çalarım, bazı gün beş, bazan pencereden bakar, kimse yoksa kapıyı çalmadan giderim. Sen de bana gelmek istersin belki diye adresimi yazıyorum aşağıya. Gerçi benim blog şu aralar pek bir metruk ama, günde birkaç kere kendim de uğruyorum, belki birileriyle karşılaşırım diye.
Afyon'dan selamlar, sevgiler...
nurtenbegendi.blogcu.com

Unknown dedi ki...

bende yakından bakmak istedim :)vay be dükkan gibi kumaşların var :)leyya ne güzel şeyler çıkar burdan güle güle kullan raflı dolabını..

Sihirlitorba dedi ki...

Leyya cım hayırlı olsun atölyen.çok güzel olmuş gerçekten.derli toplu.ve tadımlık değil doyumluk bir post olmuş.daha nice güzel şeylere imza atman dileğiyle...sevgiler...

3prenses dedi ki...

harika olmuş.güle güle dik kumaşlarını.bizede ordan çıkacak harikaları ağzı açık izlemek kalacak

Melike dedi ki...

Benim atölyemin salon olduğu düşünülecek olursa sen çok şanslısın Leyyacım böyle bir atölyeye sahip olduğun için. Kumaşlarına hayran kaldım, eminim çok güzel şeyler üreteceksindir onlardan. Ben de her çarşıya çıkışımda 1/2 veya 1'er metre alıyorum beğendiklerimden, ama çalıştığım için akşamdan akşama pek iş çıkmıyor.
Eve geldiğimdeki halimi görsen gülmekten bayılırsın, o kumaşlara bir sarılışım var, sanki 10 yıldır anamı babamı görmemişim gibi:)) Bu hoby işi hastalık bence, hem de tedavisi imkansız bi hastalık.
E ne diyelim hepimize geçmişler olsun:)))

bahar yorgun dedi ki...

valla birçok kişinin hayalindeki atölyeye sahipsin canım heyırlı uğurlu olsun. en kısa zamanda bi atölye kutlama partisi ver. tüm beceriki hanımları topla, 1-2 saat atölyede çalışmalarına izin ver sonra blogta yayınlayacağım diyerek yaptıklarına el koy :)) nasıl fikir ama :)))

UÇURTMA;) dedi ki...

Çok beğendim, güle güle kullan canım...

NEFİSE dedi ki...

Ay ay ...ay.. harika oluyor.. bende 5 ay evvel yeni eve taşındım eski evden bir oda fazla.. hoopp kondum tabii..ben de hala düzenlemeye çalışıyorum...ben de açık raf severim...çatı katı hem sevimli hemde ışık açısından daha ferah.. güzel güzel şeyleri sabırsızlıkla bekliyorum canım.. kolay gelsin...

dakikadanonce dedi ki...

muhteşem bir oda olacak leyya. en kısa zamanda bitmiş halinide yayınlarsın inşallah.Kumaşlarına ve malzemelerine bayıldım

Bucanni dedi ki...

Kumaşlara deli oldum deli :)

PAPATYA PRENSES dedi ki...

annem için böyle bir oda yaptırmak isterdim..

Nedret dedi ki...

Herşey çok güzel.Kumaşlar, raflar, çatı katı.İlhamınız artsın, eksilmesin. Sevgiler.

Stil Direktoru dedi ki...

süper balım ilhamın bol olsun

renklicehobiler dedi ki...

Ne güzel omuş bu raflar. Herşey elinin altında... Bende birşey bulmak için evi üstüme yıkıyorum:)) herşeyim farklı yerde... Bide rafları senmi yaptırdın yoksa hazır mı seçip aldın. Umarım yaratcı yeteneklerini tetikler ve sonsuz tasarımlarınla hep burda olursun...

leyya dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
leyya dedi ki...

hepinize teşekkür ediyorum iyi niyetli yorumlarınızdan ötürü.Allah size çoook daha iyilerini versin inşllh:)

Rengarenk dantel dedi ki...

kumaşları görünce nasıl iştaha geliyorum bana sor...
atölyen hayırlı olsun. mükemmel olacak. güle güle kullanman ve güzel işler çıkarman dileği ile....

Aysultan... dedi ki...

Böyle bir yere bizim evde de ihtiyaç var:))
zavallı salonumuzu görsen dudağın uçuklar ablacım;)
güle güle dik dikiştir bu atölyede inş. bol kazançların olsun emi:)))

GeCe dedi ki...

darısı başımaaa çok güzel olmuş ya insan çıkmak istemez hele o kadar kumaş varken

ladygreenriver dedi ki...

ay harika harika insan burada zevkle ve şevkle çalışır canım.iyi günlerde iyi çalışmlar yaparsınız umarım.ben de istiyorum böyle bir yer.çok güzel.
sevgiler