8 Nisan 2011 Cuma

baykuş sürüsü (part 3)


öykkkkk şarjım bitiyorr.gidip yukarıdan fiş neyin almayım şimdi.bu baykuşcanlar da böyle gelsinler:)hem zaten yazsam ne yazacağım ki.mız mız  mız:))



içim elvermedi:)sabah sporu babında teeee!!!yukarıya çıkıp aldım şarj ünitesini:))(yeaaah şimdilerde böyle )artık doya doya yazabilirim.bu sabah doktorum programını izlerken avuç avuç yuttuğum ağrıkesicilerin sair organlarıma sandığımdan çok daha fazla zarar verdigini öğrendim yaa, bugünden itibaren  rutin ilaçlarımı dahi  almamaya karar verdim.son bir ayda  beslenme niyetine ağrıkesici ve kasgevşetici yiyorum handeyse:)bugünden itibaren endorfin salgılarımı arttırmaya karar verdim.sen şimdiye kadar neredeydin be doktor!!!

bykuşlara geliyorum,bu takımı siyah yünlü dokuma kumaş üzerine aplike ettim.kumaşın ön tarafı hafif tüylü arkası ise el dokuması görünümünde idi ,el dokuması görüntüsünü sevdigimden arka tarafını kullandım zemin olarak.aplikede ise görüldüğü üzre cotton  kumaşlar ve keçeler kullandım.baykuşun beden kısmının kenarlarını kıvırarak, aplike dikişi yerine bildiginiz el dikişi yöntemiyle diktim.aplikeye boğmak istemedim açıkcası:) göbek kısmındaki beyaz keçelerin atrafına da bir iyilik düşünüyorum,bakalım:)

evettt.şimdilik budur...şu sıra üzerinde çalıştıgım baykuşcan pek çocuksu ,komik bişey :)denim (kot) kumaş üzerine lacivert ve kırmızı puantiyeli cotton kumaşlarla tasarlandı,keçelerle zenginleştirildi.onunla tanışınca göreceksiniz içimdeki kız çocugunun bana neler yaptırmaya kadir olduğunu:))baykuşlardan doymuş olmalıyım ki şimdi kafamda başka şeyler dönüp dolaşıyor.yine çalışmaktan büyük keyif aldıgım farklı bir temanın versiyonları gözlerimin önünden geçip geçip beni tahrik ediyor :)du bakalım.....

12 yorum:

Modavesaire dedi ki...

canm ben buna bayıldım harikaa:)))
ellerine sağlık!

GÖNÜL dedi ki...

ay çok şeker bu baykuşlar çok sevimliler

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

yaratıcılığına hayranım çok güzel olmuş baykuşlar

Adsız dedi ki...

komsu noruyon kis cantalar icinde kayboldun valla hic sesin cikmiii :D

Adsız dedi ki...

ben nino bu arada :D

Unknown dedi ki...

Hastayım zaten baykuşlara, bayıldım ben bunlara süper olmuşlar

mermaid dedi ki...

güzel olmuş be :) severek yapılan her şey gibi :)

necla dedi ki...

bukadar sevimsiz bir hayvanı sayende beğendim ya düşün artık nasıl güzel bişey yaptığını ellerine sağlık

Ayca Karaoglan dedi ki...

Aaaaa ne zaman açıldı senin yazılar yoruma :)) Baykuşlara bayıldım. Elinden ne çıksa gerçekten çok temiz, güzel ve estetik... Yağcılık yok :) İlaçları bırakma da azalt en azından. Sen benim dediğim yüzme olayına bir girişebilsen ahh bütün ağrılar uçup gidecek Leyyam... Öperim çok.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

renklerinede duruşlarınada bayıldım ellerine sağlık.
ohh yaa iyiki açtın şu yorumları sevgiler:))

sihirlitorba dedi ki...

göööördüm gööööördüüüüm :)))

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık. Blogunuzu yeni keşfettim ve sayfaları ard arda gezerek çok keyif aldım. Tüm çalışmalarınıza bayıldım. Hatta bu baykuşları biz de çocuklarımızla kumaş çalışması olarak yapmaya karar verdik (ben anaokulu öğretmeniyim de :) ) Benim bloguma da beklerim. http://cocuklarafaaliyet.blogspot.com/