22 Ocak 2012 Pazar

eski radyolu ve harita temalı messenger çantalar...mutluluklar...keşifler...


merhaba,
güzel haberle başlayalım bakalım.okulumu bitirmek için kalan iki dersin birinden daha kurtulmuş bulunmaktayım.böylelikle mezun olabilmek için kala kala bir ders kaldı önümde.
-(hepbirlikte)hobareyyyy!!!
dile kolay 3 yıl oldu.sıfırdan başladım handeyse...gerildim...yoruldum...sevindim...üzüldüm...kimileriniz  bu sürece tanık oldunuz benimle birlikte.güzel yorumlarınızla desteklediniz beni çok zaman...bi dakka yaa!!!bildiğiniz mutlu son cümleleri bunlar...eh daha sona gelmedim ki, ne döktürüyorum oturduğum yerde..tamam, şimdi susuyorum ama ahdım olsun şu okul bitince çok cafcaflı, çok tumturaklı,bol edebi sanatlı bi mutlu son postu döşemezsem ne olayım:)



geçtiğimiz günlerde diktiğim radyolu messenger çantaların beyazını sizinle paylaşmış,siyah versiyonunu ise fotograflayamadan vaye butiğe teslim etmiştim.sağolsunlar gayet güzel bir şekilde resimleyip facebook sayfalarında paylaşmışlar.ben de resimleri oradan aldım size göstermek için.


ben ve benim gibi kendi çapında tasarım ve üretim yapanlar için,ürünlerimizin bu şekilde takdir görmesi büyük anlam taşıyor.motivasyonumuz artıyor,daha iyisini yapabilmek adına çabalarımız artıyor belki biraz daha yoruluyoruz ancak buna mukabil mutluluğumuz katlanıyor:)bu anlamda vaye butiğe bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, ürünlerime hak ettikleri değeri verdikleri ve onların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladıkları için.


geçtiğimiz hafta etsy için bir kaç haritalı çanta daha diktim.







paçozluğumu gizleyebilmek adına fotografı öldürdüm resmen.ne kadar başarmışım siz söyleyin artık:)ayağımdaki naylon terliklere özellikle dikkat çekmek istiyorum.onlara aşığım resmen.hayatımda ilk defa bir kış boyunca ayaklarım hiç ama hiç üşümedi.kaç kat çorap, üzerine patik, babet  ne giyinirsem giyineyim kışın ayaklarım hep donardı benim.bu yıl kışa girerken ev terliklerim iyice yıpranmışlardı,bunları attım makineye yıkadım, yeni terlik alıncaya kadar idare ederim dedim.bugün yarın derken bi fırsat bulupta alamadım terlik pabuç...sonra sonra anaaa!!!bi baktım benim ayaklar hiç üşümüyorlar:)o gün bugün ayağımdalar ve yeminle ayacıklarım hiiç tatmadıkları sıcaklığı bunlarla birlikte tattılar.o kadar ki bu yaz her rengini alıp eve stok yapmayı planlıyorum.benim gibi ayakları donanlara da ısrarla öneriyorum ,kokoşluk bi yere kadar ,alına moruna bakmayın alın geyin gaari:)

11 yorum:

uğurböceği dedi ki...

çantalar çok güzel çok hoşuma gitti..tabi her zamanki gibi süper çalışmalar..ayy daha nasıl anlatsam bilemiyorum.. :) ellerine sağlık..terliklerini çoook çok merak ettim..bende aynı senin gibi ayakları ısıtamıyorum havlu çorap üstüne içi yünlü patikler felan...ama nafile..şua an bile öyleyim..bide terliğin tam görünen bir fotosu olsa hiçte fena olmazdı yaniii :D
kolay gelsin iyi tasarımlar diliyorum ;)

Nedret dedi ki...

Aferin sana. Azminin ve çalışkanlığının karşılığını alıyorsun. Tek ders nedir ki, ilk girişte verirsin. Kutlarız hep beraber. sevgiler:))

Unknown dedi ki...

Sitenizi az önce keşfettim. Kendimi ne kadar mutlu hissettiğimi anlatamam. Bayıldım çalışmalarınıza hepsi birbirinden harika. Heyecanla ordan oraya dolaşıp durdum. Devamını yarına bırakıyorum artık gözlerim yazıları seçemiyor. Ama yorum yazmadan yatarsam mutsuz olurum. Ellerinize, kollarınıza sağlık. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

tebrikler canım o kadar didindin şimdi karşılığını alıyorsun .
çantalar çok güzel yine ellerine sağlık.
işe yaradıktan sonra varsın kokoş olsun kim takar:)))

Nilgün Komar dedi ki...

bencede şekerim sen cafcaflı bir post gir ve cafcaflı bir kutlama yapalım şöyle süslü püslü mamalarla.. ah süper olurrr mezuniyet partisiiiiii...

Derya dedi ki...

Öncelikle kutlarım Leyyacım, bana bıraktığın yorumu buradan cevaplayayım dedim, çok teşekkür ederim unutmamışsın beni, tasarım kumaşa bayılmış bitmiştim, ama fiyatı çok pahalıymış,tasarım ve özel olunca doğal tabi, diğer premier dediğini hatırlayamadım, bu durumda ben şimdilik kumaş talebi yapamıyorum, tekrar çok teşekkür ederim ilgine, sevgilerimle..

My Hobby World dedi ki...

Sizinle birlikte bende çanta dikmeye başladım.Sizin diktiklerinize göre benimkiler ...çok amatörce...
Çantalarınıza bayılıyorum.Ben pek çanta değiştiremem.İçi hep çok kalabalıktır,benim de hep acelem vardır.Ama diktiklerimi hediye etmek çok güzel.
Sizin ürünlerinizi daha çok kişiye gösterme fırsatı bulmanıza ayrıca seviniyorum...Bunları herkes görmeli...Başarılarınızın devamı gelsin inşallah....

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Şu mutlu son yazını bekliyorum. Hadi hayırlısı olsun. Paçozluğundan bahsetmeseydin "dur bi bakayım, neresi paçoz" diye merak etmez, resmine dikkatle bakmazdım, üstelik yazında naylon terlikten bahsettiğin yere daha gelmeden lacivert terliğini fark etmezdim. Ama bu terliğin bir güzelliği daha var ki,ses yapmıyor:) Haa aklıma gelmişken, mağazada çantaların kumaşından kıyafet de var galiba. Takım giyme takıntısı olanlara göre tam. Gerçi bazan bende de böyle takıntılar olmuyor değil. Bazan da senin naylon terlik moduna giriyorum:)) Yani bu aralar genellikle demek istemiştim:) İyi haberlerini bekliyoruz, sevgiler.

Marifetli Cadı dedi ki...

tatlım çok tatlısın yaaa, çok güzel yazmıssın duygularını. Senin çantalara bayılıyorum zaten, bol satışların olsun daha da büyüyesin (marka anlamında ;D ) inşallah, öpüyorum...

fiamma dedi ki...

Çantaların her biri ayrı güzel Sevgili Leyyacığım, takdir edilmemeleri olanaksız hem temiz ve titiz işçiliğinle hem de desen seçiminle. Satışların bol olsun inşallah.Çok da güzel kombinler çıkmış ortaya vitrinde. Terliklere gelince: Termal özelliğini bilmiyorum ama konforlular gerçekten:)aynı renk terliklerimiz:)), farklı modelleri var bunların daha zarif ayakkabı gibi duranları ama illa ben d e bunları tercih ediyorum.

Blogger Bolat dedi ki...

Ortada paçozluk filan göremedim :)