13 Ocak 2012 Cuma

tavus kuşu hobo


şimdiye dek diktiğim çantalar içerisinde en sevdiklerimden biri oldu bu.desen,renkler ve şekil tam oturdu sanki.


tavuskuşunun kuyruğunu hatırlattı bana desen ,adını da tavuskuşu yaptım:)


hah bir de ilk defa zorlanmadan ve muntazam bir fermuar diktim,pek mes'udum...sonraa iç ceplerin sayısını üçe çıkarttım.biri geniş ikisi dar uzun ,telefon, not defteri ,gözlük kılıfı vs için.
ölçüler genişlik 45 cm
yükseklik 40 cm
sap ölçüsü ~50 cm


hah bir de mühim not:

dün yayınladığım postta bulunan keçe malzemeler için zinhar benim sayfadaki renkler baz alınmasın.ben her türlü çekim modunu denememe rağmen çoğunda gerçek renk tonlarını yakalayamadım.bunun için iyi bir makro lense ihtiyacım var, onun da zamanı var:)sizler sesiberin ürünlerini incelemek isterseniz,adres burası...

biraz yoğunluk var bu ara,dikmek için can attığım pek çok yeni kumaşım var ancak bir türlü vakit bulamıyorum.üstelik halime bakmadan yeni, daha yeni ,en yeni kumaşlar almaya devam ediyorum.su katılmamış 'kraftmanyaa' oldum vesselam:)

5 yorum:

uğurböceği dedi ki...

ımmm çok güzeeeel..ellerine sağlık..gıptayla bakıyorum çalışmalarına ;))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok şık ve zarif olmuş canım desen gerçekten süper ellerine sağlık.

sağlığın yerinde olsun hep ve sen o güzel kumaşlara hayat vermeye devam et sevgiler

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

enfes bişey olmuş bu çanta.tebrik ediyorum.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ne güzel kumaş, ne güzel kombin, ne güzel model, ne güzel dikiş. 4 tane pozitif şey söylettin bana. Gerçi birbirinin aynı cümlecikler ama olsun. Son zamanlarda kendimi genellikle bunalım takılırken buluyorum. Bana da değişiklik oldu:))

SÜHEYLA dedi ki...

SEVGİLİ LEYYA YİNE BEN SİZDEN BİR ŞEY DAHA RİCA EDİYORUM . CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM SAPLARINI ÇANTALARA MONTE EDERKEN KULLANDIĞINIZ ZIMBALARI,SONRA O ÇITÇITLARI KENDİNİZMİ YAPIYOSUNUZ?.SİZ YAPIYOSANIZ ONUN ALETİNİ NERDEN ALDINIZ, YADA ÇANTACILARAMI YAPTIRIYOSUNUZ? İNŞALLAH DOĞRU DÜRÜST ANLATABİLMİŞİMDİR,SEVGİYLE KALIN SÜHEYLA...