25 Ocak 2012 Çarşamba

yeni clutchlar ve bugün ne giysem kombinlerim:)


yarıyıl tatili ve yoğun siparişler beni bloguma zaman ayırma noktasında zorluyor itiraf etmeliyim.sanırım gözümde de it dirseği çıkıyor. artık yorgunluktan mı gerginlikten mi bilinmez...tatil demek gerginlik demek bir ölçüde.iki lafın başı ''höfff!okul temizlikmiş''deyip duruyorum:)

dün gerginliğimizden azıcık sıyrılalım düşüncesiyle atladık boğaza doğru gittik...azıcık sahilde yürüdük,paraya kıyıp!!!bir milyonluk dürbünün karnına bozuklukları saydırdık,  boğazı ,denizi ve Avrupa yakasını daha bir yakından izledik ikişer üçer dakka:)ardından Kuzguncuğa geçtik.eski  evlerden yana zengin sokakları arşınladık,kedilerle oynayıp cumbaları mesken edinmiş kuşları seyrettik...tam da makinenin büyük objektifini çıkartıp küçüğünü takacak zamanı bulmuşum...adamın tekini öööyle kolum kadar bir objektifle görünce accip ezik hissettim.benimkine bakıp 'senin saltanatın buraya kadarmış Abdurrahman Çelebi 'dedim:))

ardından yine ara sokaktan ilerlerken bir de ne göreyim!!!uzuuun yıllardır adını hep duydugum ancak bir türlü keşfini yapamadığım mekan karşımda...şu kuzguncuktaki meşhur yamalı bohça kursu.duymuşsunuzdur siz de  hani eski bir ahşap konakta faaliyet gösteren,bu işe gönül vemiş inanlar tarafından kurulmuş olan o kursu...tabii otomatik pilota bağladım görür görmez,çocukları ,siz sokağı gezin keşfedin deyip saldım çayıra, ben de girdim konağa...yarım saat kadar kalabildim  içerde,zamanım bol olsaydı, o hooo!!hoşuma giden bir kaç kumaştan biraz biraz aldım çıktım...ilk fırsatta yine gidip sizin için fotograflayacağım içerisini ,öyle anlaştık...

bugün de capitole gitmek niyetiyle uyandık, ama gelin kız ata binmiş ya nasip!!!yok o değildi ...neye niyet neye kısmetti...herneyse işte aldık nevalemizi  yönümüzü babamızın şantiyesine çevirdik...demiş miydim, inşaat mühendisi benim eş.konteynerda lahmacun yedik!!!ibrahim tatlıses gibi:)sonra allem kallem oğlanı babasına satıp döndük.ortam sakin olunca hemen atölyeme çıkıp bir kaç çantayı tamamladım alelacele.ayhh bu ne yaa bildiğin günlüğe döndü burası!!!onca yazdım silemem şimdi,siz bakmayın bana:)


şimdi çantalara bağlıyorum hemen;gödükleriniz İskeçe'de yaşayan sevgili Dilara için dikildiler.cumartesiydi sanırsam kendisi Türkiye'ye gelmişti  minik bir buluşma gerçekleştirdik ve teslim ettim kendisine çantalarını.



bu kumaşı çok seviyorum,onunla etsy için de bir kaç model dikmeyi planlıyorum vakit bulabilirsem şayet..







hah işte bunlar da bugün ne giysem kombinlerim:))itiraf edin böyle düşünmemiştiniz değil mi.çantaların boyutları daha iyi anlaşılsın düşüncesiyle ekledim bunları, yoksaa yenilir yutulur şeyler değiller farkındayım:))


buyrun önceki resimde  bahsigeçen  termal terliklerim de buradalar:)

8 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel işler çıkıyor ellerinden harika :)

My Hobby World dedi ki...

Tatil matil dinlemeden yine harikalar yaratmışsınız...Tatil yüzünden bilgisayara ancak kavuştum...
Terliklerinizin içi polarlı olanlarından da ben almıştım.Çok rahat ve sıcacıklar...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım. temiz hava bol enerji ohh iyi yapmışsın.
terliklerini sevsinler seninnn ben de de pembeleri varr dur çıkarayım onları yazın giyiliyor diye kaldırmıştım:))))

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Güzelim ellerine sağlık bayıldım bunlar çok güzeller :D bi de çantaların boyunu gösteren resimler harika olmuş pek sevdim :D :D Sevgiyle kal öpüldün...

suhuba dedi ki...

Kumaşlar süper uyumlu olmuş. Ellerine sağlık.

hobi mutfağım dedi ki...

Yazdıklarınızı hem okudum hem güldüm :))) Allahta sizi hep güldürsün. Çantalara bi şey dimiycem. Çünkü söyleyecek bi şey bulamıyorum artık. :)

Fatma dedi ki...

Ellerine sağlık, hepsi de çok güzel:)

Ada Deniz dedi ki...

çok güzeller:))