19 Nisan 2012 Perşembe

yeni tip kapaklı messenger çanta (nostaljik radyolu)



biliyorum biliyorum...kendimden utanmalıyım!amaaaa sırada daha bir dünya yayınlanacak haber var,ben utanırsam onları kim yayınlayacak öyle değil mi:)(ehuehueh durumu da böylelikle kurtarmış oldugum ümidiyle geçiyorum bu kısmı)



bu yeni tip messenger çantalardan aldıgım sonuç beni gerçekten çok mutlu etti.geliştirilecek pek çok detay var daha sırada.ön cep ve yan cep olayına da girmek istiyorum ama bunlar için biraz daha pratik yapmam gerekli çünkü şu gördüğünüz çantayı tamamlamak epey vaktimi alıyor şimdilik.araya farklı siparişler de girince pratik yapacak vakti bulmak hayli zorlaşıyor.


pek yorgunum bugün,gündüzün yoğunluğunun ardından akşam da canım oğlumu koroda dinlemek üzere okula gittik.bizim için güzel bir etkinlik hazırlamışlar,gözlerim dolacak kadar gururlandım.ardından girişte elimize tutuşturulan Vuslati mahlaslı bir şairimizin yazdığı muammayı çözüp minik bir de hediye kazandım. 3.5 senedir boşuna dirsek çürütmemişim okulda.




buyrun,kafası karışık bir kadının çantasının durumu budur işte.her telden diye buna derler herhalde:)


şimdi ben bir gidip uyuyayım bence...halihazırda blogumu ziyaret eden okurlarıma huzurlu geceler,yarın sabah misafir olacak okuyucularıma da güzel bir gün diliyorum.

6 yorum:

gamze dedi ki...

merhaba leyya kapaklı çanta dikim aşamaları vardı ama kaldırmışsın sanırım sayfadan :((

Nedret dedi ki...

Çok güzel olmuş Leyya'cığım. Gitgide kendini geliştirme çabaların takdire şâyan. Sonuçları da ortada işte. Sevgiler.

Nilgün Komar dedi ki...

aşkım ellerine sağlıkkkkk

*kelebekana*-* dedi ki...

kumaş desen zevkine hayranım ..harikasın ..hayırlı bol kazançlı satışlar dilerim ..

Evhali-hulya.blogspot.com dedi ki...

Afrikalı kızları, alışveriş çılgınlarını yaptığınız günlerden beri sizi izliyorum. Gelişiminiz inanılmaz. Durmadan denediniz, denediniz, hala da kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Yaptıklarınız mükemmel, ama ben en sonunda ulaştığınız en yalın biçim olan torba çantalarınızı sevdim, çok modern duruyorlar. Ellerinize sağlık.

kafası karışık dedi ki...

Kumaş seçimleriniz çok başarılı, tebrikler...