27 Mayıs 2012 Pazar

vaye butiğe özel çantalar 2


clutchlar geçtiğimiz haftalarda vaye butik için özel olarak dikildiler.


bu hafta başında çöp poşetinin ağzını bağlamaya çalışırken üstte duran cam kırıgını farkedemeyip sol elimin baş parmağını karpuz gibi yarıverdim.(solak olduğumu söylemiş miydim:)? bir kaç gün iş göremez haldeydim,sonraki günlerde yara bandı takviyesi ile söz verdigim bol aplikeli iki çantayı viyak ciyak işlemeye çalıştım ama dikiş makinemi pek elleyemedim...dolayısıyla haftasonuna epey iş birikti.iki gündür harıl harıl dikiyorum ve ciddi anlamda yorulmuşum .şöyle bir düzlük bulup uzanmaktan başka şey düşünemiyorum şu an...


a!ooo hep paylaşmak isteyip unuttuğum bir güzellik daha var.sanırım mayıs ayı başlarındaydı, etsy aracılığıyla müşterim olan ve iki Leyya çantası satın alan Lora o günlerde pek çok komplimanın yanısıra beni bloguna da konuk etmişti.bundan çok mutluluk duydum doğrusu.kendisi de çok güzel el yapımı defterler tasarlıyor.ürünlerini incelemenizi öneririm .

şimdilik benden bu kadar.kalın sağlıcakla...

5 yorum:

Nedret dedi ki...

Çok güzeller Leyya'cığııım:))

Nedret dedi ki...

Ara yazıyı sonradan gördüm:( Geçmiş olsun. Nazar:(

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık diyecektim:(,neyse ben yine de diyeyimde bir an önce iyileşsin. çok geçmiş olsun canım.

çantalar süper yeni çalışmanda harika ilk bakışta afrikalı kadınların kolyeli dekoltesi mi acaba dedim ama plakmış .bol kazançlar.

Blogger Bolat dedi ki...

Bu çantalatr İnsana ah İstanbul İstanbbul olalı dedirtir :)

Narsistanbul dedi ki...

geçmiştir inşallah eldeki yara.. solak olmanıza şaşırmadım sanatsal yönünüz çok kuvvetli çünkü ... Ay ben de solağım ordan biliyorum:)