22 Eylül 2009 Salı

vladstudio yeniden

vladstudio 40 tl

geldiğimden bu yana bloggerda tuhaflıklar sezinliyorum.sayfama istediğim zaman giremiyorum,istediğimde yeni yazı ekleyemiyorum,sayfamın açılması uzun zaman alıyor ilh...burada bekleyerek geçirdiğim her dakika benim için büyük kayıp ve can sıkıntısı doğrusu.sanıyorum sizin için de öyle olmalı ki kimileri başka adreslere taşınmaya başladı bile..şahsen pc başında bekleyerek kaybedecek kadar bol zamanım olmadığı için ben de taşınmak zorunda kaldım.bunu hiç sevmiyorum, yeni sayfa demek biiirsürü iş demek. aslında isteğim http://www.leyya.com oluşturmak ama bunun için gerekli araştırmayı yapacak ,altyapıyı oluşturacak ve bilgi birikimi sağlayacak vakit bile bulamıyorum.bu arada biri şu sağ küreğimin altını kaşıyabilir mi acaba:))

vladstudio detay

ikinci vladstudio çanta ankaraya gitti..uğurlar olsun:))

vladstudio detay

leyyacraftmania

yeni adresim burada .şimdilik bloggerla bütün bağımı koparmıyorum zira wordpresin işleyiş kurallarını tam olarak çözmüş değilim.hatta sorun giderilirse sayfamı taşımak da istemiyorum.ayyy bilemiyorum işte kafam çok karışık:))

17 yorum:

MAYdesignorg dedi ki...

ellerine sağlık hoşgeldin..

Birileri anlatsın dedi ki...

Çok güzel olmuş emeklerine sağlık. Ay onları minicik minicik işlemek ne kadar zor bilirim. Bu arada bende blogcu.dan buraya taşındım ama burada da aynı sorun var. Gittiğim yeri kurutuyorum galiba... ha ha..

öz dedi ki...

nefis olmuş valla,ellerine sağlık...

Şehnaz dedi ki...

gerçekten bende senin gibi düşünüyorum ama bırakmakta istemiyorum.çok geç açılıyor ve sürekli sayfa hatalı diye uyarı veriyor.ama bugünlerde çok şükür daha kolay girmeye başladım.eskisi gibi.bu arda yaptıkların muhteşemmmmmm.bence işte bu tür çalışmalar ayrıcalıklı.seni kutluyorum...hepsi çok güzel.sevgiler....kekcafe

Unknown dedi ki...

Canım harikasın ellerine emeğine sağlık öpüyorum...

Bucanni dedi ki...

Herzaman ki gibi süper. Özelikle süslemeler. Bayılıyorum. Ara ara dönüp tekrar bakıyorum. ç ok şirinler şimdi ben bu bebeklerin aynısını yapsam ayıp olurmu :)

Stil Direktoru dedi ki...

Geçme be canım detayları sana anlatıcam dns ayarları vs var kaşıdım seni mucx

edaca dedi ki...

Hİİİİ CANTALARI ALDIM SAHANE OLMUS BAYILDIM BAYILDIM ELLERINE SAGLIK ARKADASIM ELLERIN DERT GORMESIN ETIKETIDE COK SIK :))

BU ARADA BU CANTANIN AYNISINI ISTIYORUM BENDEEEE BANAADAAA BANANENEEEE :(( AGLICIMMMMMM SIRAYA BENIDE EKLE NOLURRRRRR BAKK :)))))))

cicibici bişeyler dedi ki...

Herzamanki gibi harika olmuş emeğine sağlık!sevgiler.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

yok yok kesin istiyorum bi tane lacivert:))

üf ben önce dudularımı almaya gelim en iyisimi:)

Not. olmuşşşş:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok sevimli çalışmalar bunlar.
İyi akşamlar...

Mutfak Sirlari dedi ki...

Merhabalar Leyya,

Çalışmalarını FF üzerinden Özlemin sayesinde gördüm ve çok beğendim.
Eğer izin verirsen blogunun da ismini kullanarak çalışmalarından birkaç tanesini http://www.mutfaksirlari.com un dekorasyon hobi bölümünde yayınlamak isterim. Teşekkürler..

Şehnaz dedi ki...

TEK KERLİMEYLE HARİKASIN.SEN BU MOTİFLERİ NEREDEN BULUYORSUN...ÇOK EMEK VERİYORSUN.UMARIN BU YAPTIĞIN GÜZELLİKLERİ PAZARLAYABİLİYORSUNDUR.ÇÜNKÜ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZELLL...

Unknown dedi ki...

Leyya bence ücretsiz takılmaya devam edeceksen blogspotta karar kıl :) zira ücretsiz wp blogspot kadar kullanışlı değil!! Bu arada bu çanta ne kadar yawf bende mi alsam napsam :)) çok şeker ürün katalogun var mı şekerim bi ara bana tıver dicektim :))

Zeynep - Mutlu Dükkan dedi ki...

Leyya sayende seninle tanıstım, bunlar ne kadar guzel seylerdir. dikisten biraz anlayan biri olarak ne kadar ugrastıgını cok iyi anliyorum. elllerine saglık cok cok cok guzeller. yeni fikirlere, cabalayanlara, sevdigi icin birseylere emek harcayanlara bayılıyorum. tebrikler :)

--- dedi ki...

www.leyya.com adresini almak hiç de zor değil aslında. Blogger'dan 1 dakikada alabilirsin (isim boşsa)ve istersen wordpress tabanında kullanmaya devam edebilirsin. İstersen kısa bir açıklama yaparım.;-)
Sevgiler...

edaca dedi ki...

leyyosum bılıyorum canım neasıl yogun oldugunu sorun dııl bende unuttumdu zatii:P

bunun aynını yaptındı bana mavı kot kumas uzerıne ıkı bacımda aynısı nı ıster yaparmısınnnn bırde cadı ısıyom ama cadıyı obur ay yolla olurrrrr ancak beee anammmcımmm amaa ıyıcee ıncelım atarım ne ıstedıgımı bussuruuuu bussruuuu bısıler ıstıyom ıste :DD