21 Mart 2010 Pazar

kolaysa hergün siz bi başlık bulun:)

öfff  yine  panel değişmiş yine resimlerin arasını ayırıp yazı yazmakta güçlük çekiyorum.
neyse kefşedene dek böyle olsun..

üsttekiler dün gece hazırladıgım taslaklar.matruşkaları hatırlıyorsunuz .onları bir türlü uygun zemine oturtamadığım için dikip bitiremiyorum.böyle çok renkli çalışmalarda zemin rengine karar vermek çok güç.daha önce de bazı denemeler yaptım ama nafile:)

cadı figürleri nicedir hoşuma gidiyordu.içses gel leyya bi tane deneyelim dedi.tmm iki gözüm deneyelim deyipkestim.sevimliden öte hafif korkunç oldu sanki:)bitirir miyim?bilemiyorum:)

son olarak pastel kızlar var sırada.benimler diye söylemiyorum çok şirin oldular. dün gece geç saate dek didinip aplikesini bitirdim..bugün dikmeyi planlıyorum..

püsküllü şeyyy, adını bilmiyorum, nostaljik tavan süsü diyelim ona:))her pazar günü yurttan sesler eşliğinde evimizi temizleyip paklayan  sevgili saliha hanımın  eseri.elişlerine çok meraklı ,bir o kadar da maharetli bir hanım kendisi.geçenlerde oğlunun okul ödevi için benden minik kumaş parçaları istediydi.ben de veririm amaaaa o şeyden bana da yaparsın dedim.ertesi hafta bununla geldi..bayıldım...iyi ki yazılmışım:))
bi haftadır evde asılmadık çengel ,pencere sapı,kapı kolu,pervaz kenarı  kalmadı:))gerçi janjanlı boncuklar yerine tahta boncuk kullansaymış krem dö la krem olacaktı ama napalım artık bidahakine gaari:))


bu arada altıncı krative blogger ödülümü de aldım ama kimden aldımdı yine unuttum:))şimdi iki saat yorum- mail kurcalamiyim nooolur.(bu gidişle daha da bana ödül vermezler:)))
7 kişiye ödül dağıtmalıymışım.haydaaa bunca becerikli hanım içinden yedi medi seçemem ben.herrrkeşlere gitsin :))
7 garip özelliğimi yazacakmışım.tmm
-aslında ben bi mutantım
-aslında bunları ben dikmiyorum geceleri içime kaçan bi cin dikiyor
- ben ben bennnn 3 haftada sadece bir kilo verebiliyorum
-her daim  tevazunun doruklarındayımdır!!!(arzu kulakların çın çın olsun:))
-kapıyı kapı kolu kullanmadan kapatmaya çalışanlara gıcık olurum
-okul sıralarını kupkuru tahtadan imal edenlerede...(ne yani sadece belli bir kesimin mi arkası geyik derisine layık:))
-kendimi bir şekilde tanımlamaya çalışmak artık bana çok zor geliyor nedense...

28 yorum:

cicibici bişeyler dedi ki...

Hepsi de harika!cadı fiğürü hoş olmuş,bitmişini merakla beklicem,ellerine sağlık,sevgiler.

Unknown dedi ki...

YARATMAYA BAŞLADIĞIM MUHTEŞEMLERİM DE BAŞLIĞA HER GÜN LEYYACIĞIM.HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL.SALİHA HN YAPTIKLARINA DA BAYILDIM.ÖDÜLÜNÜ DE ALDIM SAĞ OLASIN.

Suki dedi ki...

Un verdadero placer para la vista tus creaciones.....¡¡me encanta tu blog¡¡.

Besos

Nedret dedi ki...

Bu halleri bile çok güzel.Siz hiçbir başlık yazmasanız da biz gelir bakarız.Sevgiler.

Sihirlitorba dedi ki...

LEYYA CIM ŞU CADI FİGÜRÜNÜ BEN DE ACAYİP SEVERİM.GÖRÜNCE HIH İŞTE BU DEDİM :) SEVİMLİ OLMADI DİYORSUN AMA GAYET İYİ GÖRÜNÜYOR.YALNIZCA ÇENE KISMINI BİRAZ DAHA KÜÇÜLTMENİ ÖNERİYORUM. O ZAMAN DAHA ŞİİRN OLUR ;)

desdemona dedi ki...

Canımmm yaa, seni tanımam etmem,mantık olarak da sana neden bu kadar içimin ısındığını çözmüş değilim:)Ama zaten insan herşeyi mantığıyla açıklayamaz değil mi ya?Telepatik ve teletabik (!) güçlerinin etkisi olsa gerek:)) İlk defa bir blogda benden bahsedildi,milli olma şuuruyla ağız kenarlarımı kulak kıvrımlarımdan kurtarmaya çalışıyorum,sağolasın Allah da seni güldürsün:)

iffetin günlüğü dedi ki...

Cadıya da matruşkalara da bayıldım..Tavan süsüde Saliha hanımı çok uğraştırmış görünüyor.İkinizinde ellerine sağlık..

pınar dedi ki...

Başlık,hepsi muhteşem olabilir mesela.
Kilo mevzuatı aynen öyle:)

Syhn dedi ki...

cadıya bayıldım tam benlik!

Sibelbek dedi ki...

bayılıyorum bu yaptıklarına bayılıyorum!!!

Arzu dedi ki...

cadiyi ben de begendim, zaten adi ustunde "cadi", korkunc olani makbul degil mi ama? :)) yaptiklarinizi begeniyle takip ediyorum, hatta takip etmekle kalmayip deniyorum...:) ilham perileriniz bol olsun :)

Unknown dedi ki...

Resmen kumaşlarla resim çiziyorsunuz çok hoşuma gitti yaptıklarınız..
Aslında bende severim böyle şeyleri bakarsınız örnek olmuş bende yapmışım ufaktan bişeyler
neyse biraz daha takip edelim...
cadıda kızlarda çok hoş ..

sesiber dedi ki...

5 post çıkacak malzemeden bir post çıkarıyorsun müsrif Leyya:))
Ben fotoğraflara bakarken halden hale, şekilden şekile, çeşitli gel-gtlere girip neler yaşıyorum bilir misin?
Masaüstündeki dağınıklığa bayıldım. Herkesinkine bayılıyorum da kendiminki geriyor beni. Yeni aplikeler pek şirin, ben cadıyı sevdim, bitir bence.
Sen ne yaptın Leyyaaa diyordum renkli çıngıla bakarken. Saliha hanımın ellerine sağlık. Çok severim böyle şeyleri. Bize de gelsin bir ara, malzeme bol nasılsa:)
Mutlu haftalar Leyyacım.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Canım leyyacım, hepsi de birbirinden güzel olmuşlar, ellerine emeklerine sağlık. Biz bayanlar cadıyı sevdik ama neden? çünkü hepimizin içinde biraz da olsa cadılık vardır da ondan :) bunların bitmiş halini de görmek isterim, eminim hepsi de ayrı ayrı çok şeker olacaklar. Ayrıca Saliha nımın da ellerine sağlık güzel bir süs yapmış...

Şenay- Doğam dedi ki...

Çok begendım.. hepsı emek ve sevgı kokan calısmalar..emeklerıne..ellerıne... en onemlısı...yuregın saglık :)

NEFİSE dedi ki...

Yooo.. cadı çok güzel.. zaten çok çok güzel olsa cadı olmaz deeel mi ..

bahar yorgun dedi ki...

süpürgeli cadıyı sevdim aynı bana kendimi hatırlattı. zaten babam
"erkeğin okumuşu kadı, kadının okumuşu cadı olur"
diyerek bana her daim bunu hatırlatır :)

*kelebekana*-* dedi ki...

ah o senin içine kaçan cin beni çarpsa birazcıkta bana ilham verse ne olurdu sankim ..cadını lütfen bitir ..çok değişik olacak ;))biz eskiden üzerlik (mezarlıkta yetişen bit ot boncuk gibi topları var )toplardık onunla dizip nazarlık olarak asılırdı ..yurttan sesler nereli ???

Adsız dedi ki...

wonderfull!! Wunderbar!!

♥ tina-kleo

Adsız dedi ki...

Merhabalar..Yaptıklarınıza ba-yı-lı-yo-rum.Çok zekice tasarımlar..Ama merak ettiğim şeyler var:)Bütün bu projeleri kafanızdamı planlıyorsunuz?Mesela canınız cadı yapmak istedi şablon,örnek ne bileyim ilham aldığınız bişeyler varmı? Cadının silüeti,sivrilikleri,yuvarlaklıkları o kadar yerli yerinde ve mükemmelki..Ayrıca çizimleri doğrudan keçedenmi yapıyorsunuz yoksa önce kağıda falan çizip parçalara ayırıp sonramı keçeye aktarıyorsunuz?Yani kol,ayakkabı,şapka,cep gibi ayrıntıları özellikle.Çok merak ediyorum bunları.Ayrıca anlatım tarzınız çok hoş.Başlığı falan dert etmeyin hiç ben sayfa açılır açılmaz önce resimlere sonra yazdıklarınıza bakıyorum.Başlığa ise en son:))Birde içimde kalmasın onuda yazayım.Yaptığınız çantaları gördükce hayıflanıyorum.Keşke size yakın biyerlerde olsaydım diye:)Siz çalışırken atölyeyi silip süpürsem bana yeterdi kapardım bişeyler:)Bende dikiş dikiyorum ama benimkiler kıyafetle sınırlı.Sizinki ayrı bir yetenek.Biraz uzun bi yorum oldu sizi 4 aydır takip ediyorum onun birikimi bu:)yeni çalışmaları merakla bekliyorum..
zynp

Sümbül Zerafeti dedi ki...

Ellerine sağlık canım herşey yine muhteşem :) bu arada ödülün benden :D :D

leyya dedi ki...

değerli zynp
dikkat edersen şayet sordugun soruların büyük çoğunluğu daha ilk fotoda mevcut.beni 4 ay izleyen ve de hiç dikiş bilmeyen arkadaşların çoğu şimdiye birer ikişer çanta diktiler kendilerine .sen daha o hoooo!!!üstelik de kıyafet dikiyormuşsun kendine.estgfrllh öyle yer silmek filan ne demek rica ederim.herkes kendi evini silsin süpürsün kafi.

bu arada arkadaşın teki de çekilişe katılmak istiyor hala:))şaka gibi:)))

Tita Carré dedi ki...

Merhaba, ben de, genel olarak ilgili el sanatları, çeşitli yemek tarifleri, beijokas ile benim blog ziyaret blogunuzun bütün olarak her zaman çok güzel aşk
http://agulhaetricot.com
http://agulhaetricot.blogspot.com
http://titacarre.elo7.com.br

Begonvilli Ev dedi ki...

İade-i ziyarete geldim; iyi ki de gelmişim. Bayıldımmm bu blog sayfasına. Artık her gün mutlaka uğrarım. Üretilenler tam benlik, sayfa özenli ve sımsıcak, daha ne olsun. Şimdi diğer bloglarınızı ziyarete gidiyorum. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

Bucanni dedi ki...

Canım sana gelipte boş dönmek yok herzaman ki gibi herşey süper. Özelliklede cadı :) sevgiler...

Beedeebabee dedi ki...

I just love your Russian dolls and that mobile is sooo gorgeous! ... Thanks so much for your visit! Have a great Sunday! xo Paulette

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Tavan süsü harika, süperrrrrrrrrrr, ellerine sağlık.

fedai28 dedi ki...

muhteşemsin.Ellerine sağlık sevgilerimle fedai28