13 Nisan 2010 Salı

bebek aryanın örtüsü ,bir maruzat ve sizden gelenler...

ehem öhüm son zamanlarda yorumlara geri dönmek imakansızlaştı benim açımdan..öte yandan siz güzel arkadaşlarımın yazdığı herbir yorum benim için çok değerli oldugu için  mutlaka mukabele etmek ihtiyacı duyuyor bunu yapamayınca da bildiginiz ''ezik'' moduna giriyorum..
evet biliyorum öyle çok okunan sayfalar gibi günde atmışşş yetmişşş seksennn yorum almıyorum ama şu şartlarda günde beş on yoruma bile geri dönebilmek büyük iş benim için.inanın zaman zaman ciddi anlamda yorum kısmını iptal etmeyi  bile düşündüğüm oluyor ama bunca yıldır kurmaya çalıştığım organik bağımı kesmeye de kıyamıyorum:)işte bööle napsam bilemiyorum!!!en iyisi ben tutoriallerime devam edeyim, sizler de aşağıdaki gibi yararlanın..böylece ödeşmiş olalım:))

 resimdeki adanadan sevgili emel hanımın ekmek torbası çalışması.kendisiyle kafasına takılan bazı hususlar konusunda bir kaç kez mailleştik..ardından bu resmi  gönderdi:))sanırım şimdiye çoktaan bitmiş,mutfagında yerini almıştır bile..

bu cici wolcott kızı da melikeden geldi geçenlerde..melikecim sağolsun sayfamı hergün bıkmadan usanmadan takibediyor,sıcak yorumlarıyla beni gülümsetiyor:)

bunları görmek bana mutluluk veriyor inanın.anlaşılacağı üzre bundan böyle sizden gelenler kategorisi ekledim etiketlerime..şayet sayfamdan faydalanıp siz de birşeyler tasarladıysanız lüften bana resmini gönderin ...ben de paylaşayım ki birşeyler yapmak isteyenlere örnek olsun...

hııı bi de tatarca sınavımdan bahsetmeden gitmiyim;şöyle ki, sanırım eğitim hayatımda girdigim en berbat sınav budur herhal:)))))

15 yorum:

dshandmade dedi ki...

ellerine sağlık. arya'nın örtüsü çok güzel olmuş. en keyiflisi bebek eşyaları yapmak. yaptığının sağında solunda bir bebek hayal edince her şey daha sevimli oluyor.

Melike dedi ki...

Canım yaaa nasıl duygulandım anlatamam, sen bizim ustamızsın, senden öyle çok şey öğrendim ki, hatta artık etrafımdakilere hava bilem atmaya başladım:))
Yaptıkların o kadar güzel şeyler ki, hepsinden yapmak istiyor insan, belki inanmayacaksın emekliliği bile düşünmeye başladım bu işlere zaman ayırabilmek için.Seni çok seviyorum arkadaşım, iyi ki varsın....

Sihirlitorba dedi ki...

bizden gelenler de güzelmiş :)bu arada Tatarca ya geçmiş olsun :)

Rengarenk dantel dedi ki...

leyya elleine sağlık, arya bebek güle güle kullansın :) çok cüzeel olmuş :)

iffetin günlüğü dedi ki...

Ellerine sağlık.Yorganlamasını elinde yapmışsın sanırım.Güle güle kullansın Arya bebek..
Küçük parçalar zevkle çalışılıyor.ben de bir ekmek torbası deniycem.sizden gelenler köşesi çok iyi olmuş.kurs vermeyi ihmal etmeyin lütfen..selamlar..

Melike dedi ki...

Leyyacım valla senden o kadar güzel bir enerji geliyor ki bana, bu gazla blogspot'ta ben de yerimi aldım artık, beklerim arkadaşım...
Bu arada Tatarcaya falan takma kafanı canım yaa, senin gibi becerikli bi hanım her şeyin üstesinden gelir.

Hansa dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Marifetli Cadı dedi ki...

Leyyacım, mükemmelsin diyorum başka da bişi demiyorum. Ellerine sağlık.
Öpüyorum.........

Sibelbek dedi ki...

ben senin ne okuduğunu çok merak etmekteyim, acık bakındım bloğa bulamadım :(

Meryemce dedi ki...

aryanın örtüsü gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullansın.ayrıca patchwork yapım aşamalarını paylaştığın için sağol nezamandır denemek istiyordum.

fuska dedi ki...

böyle güzellikleri paylaştıktan sonra sen yorum yazmasan da olur. tatarcayı da salla gitsin. güzel türkçemiz hepimize yeter:))
mecburi site değişikliği yaptım. seni ve diğer güzel blog sahibelerini beklerim. sevgiler.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım sayfanın başından altına kadar bir gidip gelip tekrarladım büyük bir zevkle kumaşlar renkler parçalar bakarken bile kendimi kaybediyorum seninde dostlarınında ellerinize sağlık çooooookkkk beğendim.
güzel bir haftasonu diliyorum sevgiler

Ana Panda dedi ki...

ah Leyyaa.. şu yorumlar.. bir zamanlar (fazla zamanım olduğu zamanlar .) ) blogları dolaşır, yorumlar da bırakırdım. bi baktım aynı guzel yorumlar bana dönmeye başladı.. gün içindee onlarca yorum. bi ara zamanım olmadı, yorum yazmaya, a bi baktım hiç yorum yazan yok. o zaman anladım ve çözdüm ben bu işi .))) valla, öyle yorum almaktansa hiç almasam daha iyi di mi..
hem bence kimsenin zamanı yok, gerçekten günler öyle geçiyor ki yetişemiyorum hızına. daha yapılacak o kadar şey var.. öğrenilecek..
arada bloguma yorum yazılıyodu, biliyorumki geri ziyaret etmemi yorum bırakmamı istiyolar, bende de zaman yok. en son şuna karar verdim, sidebar-a yazıcam, sevdiğim blogları takip ediyorum, söyleyecek bi şeylerim olduğunda, canım istediğinde yorum da bırakıyorum. ve kimseden sırf yorum yazdığım için iade-i ziyaret beklemiyorum .) benden de beklemeyin .)

Leyyacım, ne güzel işler çıkarıyosun ortaya.. okuyosun.. e bi yandan da aile.. zaman mı kalır?! valla sen sık-sık şu görselmanialarını koy, ben bakiyim gözlerim şenlensin yeter :D

uzun yazdım ama kısaca şunu demek istedim .) "sırf yorum bırakmış olmak için yorum yazmayalım, en güzeli bu" demek istedim yani .)

kocaman sevgiler.. çok öpüyorum

Unknown dedi ki...

Ok, I have NO idea what is said on this blog cause I haven't worked out if I can view it in english. But I just adore the Suzanne Wolcott inspired quilt. Very cool! :)

rumma dedi ki...

Canım renkleri ve renkli şeyleri çok severim..:) Bir ara nakış yapmıştım hala rengarenk makaralarımı açar seyrederim..:)

Harika şeyler yapmışsın hepsi birbirinden güzel..

sevgiler