26 Mayıs 2010 Çarşamba

deniz kızları..


her ikisi de sevgili deniz için oluşturuluyor...üstteki blogunun logosu, ikincisi denizin birbirinden güzel üç kızı..cumartesiye kadar bitirmeliyim:) denizin blogundaki son pastalara bayıldım, mutlaka göz atın ...gülümseyeceğinizden eminim..hıı puro pastaya da bakmanızı öneririm..


marine temalı kumaşlar beni benden alıyor şu sıra..balık düğme ise bildiginiz ağaç kabuğu..bilek saplarım da artık opsiyonel dilerseniz çıkarıp sapsade kullanabiliyorsunuz:)
sooracıma akşam üzeri ''denizin kızlarını'' terasta fotografladıktan sonra güneşin batışını farkettim..nicedir kafayı kaldırıp bi yere baktıgım yok..çekiverdim onu da paylaşmak için..


sooracıma şehirdeki minyatür bahçemizin çilekleri var sırada..epey yıllar oldu onları dikeli ama ilk defa bu kadar verimli oldular..hemen her gün yarım kilo çilek yiyoruz bahçeden..hem lafı bile var:olmaz olmaz demeyin!!o koca eller de benim değil haa:))toplayıp ,yıkayıp ,ayıklayıp önümüze koyan eşimin emekçi elleri:)gerçi yıkayıp ayıklamadım diye bana yedirmek istemedilerse de başarıyla bertaraf ettim ben o elleri:)))


 en nihayet cumartesi annem ve babam geliyorlar..çok heyecanlıyım...önce hangisine sarılsam ...hangisini öpsem..hangisini koklasam bilemiyorum:))

6 yorum:

Nedret dedi ki...

Ne güzel bir yazı olmuş bu. İçimi açtın. Herşey, her resim çok güzel. Gözünaydın. Sevgiler.

deniz dedi ki...

Leyyaaaa,ellerine sağlık bayıldım yaa gerçekten çok beğendim ..Nasılda güzel her ikiside.Pastalarımı beğenmene çok seviniyorum ağzım kulaklarımda vallahi :)

gez gör arpacık dedi ki...

Çok tatlı olmuşlar.

Melike dedi ki...

Deniz temalı kumaşın aynısından ben de almıştım geçen hafta bakalım neye kısmet olacak, çantan zaten mükemmel başka söze gerek yok biliyorsun.
Bu arada, senin aplikelerine bayılıyorum Leyyacım, bütün dileğim bir gün senin kadar başarılı olabilmek, umarım görürüz o günleri de:))

bahar yorgun dedi ki...

senin adına çok çok sevindim hadi gözün aydın.. ikisine aynı anda sarıl bence :)) ama anne başka, anne başka... çantaların süper zaten canım kumaşlarına da bayılıyorum. sen şimdi sizin evin adresini ver akşam da kapıyı aralık bırak :)

Nilgün Komar dedi ki...

günbatımını yakaladığın için çok mutlu ol.. harika bir fotoğraf olmuş çünkü...

ailene kavuşacağın için senin adına mutlu oldum şekerim..

denizci çantada çok hoş..

muckkk