16 Mayıs 2010 Pazar

balkabaklı sevisler:)


bu ayın 29unda memleketten annemler , 30unda ise 10 yıllığına amerikaya ödünç verdiğimiz , süre dolduğu için yeniden vatan toprağına dönecek olan ailemizin amarika görmüş nadide çiftlerinden  n ve a.k geliyorlar.. tam bi doğu batı sentezi durumu sözkonusu.. ''kevengin ellerinde ,çimeydim göllerinde, hee anom hee '' türküsünü , schopenhauerun (ki siz onu şopenaur diye tanırsınız:) müzik felsefesiyle harmanlayıp bizim koroya söyletebilirsem işi kotarabileceğime inanıyorum..bu gelişmelerin hemen akabinde finaller başlıyor..olmadı kevengin göllerine ben beni atarım:)neyse üzerimden büyük bi yük kalktı aslında..geceleri yarım saatlik çalışmayla bi haftada  tatarcayı söktüm Allahıma şükürler olsun..eke küke de olsa okuyabiliyorum artık kiril alfabesini ..vizeden 30u alınca tatarlara gelmiştim yaa kimyam bozulmuştu malumunuz:)


sevisleri misss için diktiğimi demiştim di mi.işte bittiler...


bu da tersten ce!eeee!!!!


bir haftadır bunlarla uğraşıyorum.var ya tasarlamak ve dikmek bende giderek patalojik bir hal alıyor..birini yapmadığım zaman mutlaka ötekini yapıyor oluyorum ..hasta mıyım neyim acaba diye ciddi anlamda sorgulamaya başladım kendimi..günümün bir bölümünü bu işe ayırmazsam mutsuzluktan öleceğimi filan sanıyorum:))her katta mutlaka beni bekleyen yarım bir iş var .. bilerek yapıyorum bunu,böylece hiç boş kalmamış oluyorum aklımca..ama müthiş de yoruluyorum bu arada.. ayak bileğim de ağrıyor demek ki yağmur yağacak..ee daha daha:))umarım yağmur bahçeyi batırmaz da çantalarımın resimlerini egzotik ortamlarda çekebilirim..bi suss bi susss!!!

22 yorum:

Şehnaz dedi ki...

servislerinde çantalarında harika olmuş..bende senin gibiyim..bir yerede gitsem hemen eve dönüp şunu mu yapsam yada bu yarım kalmıştı bitireyim gibi şeyler söylüyorum kendime...ama çok keyifli.....ellerine sağlık canım..

Unknown dedi ki...

ALLAHIM BU GÜZEL KULUNU NAZARLARDAN KORU.NESİN SEN YA NİNEM.ÇILGINCA GÜZEL KABAKLARIN YÜZÜNE GÜLÜCÜK ATIYORLAR İNSANIN.YAĞMUR BAHÇEYİ BATIRMADI HERHALDE BİR DE O İŞ EKLENMEDİ ÜSTÜNE İNŞALLAH.ALLAH İŞLERİNİ BİTİRTMESİN GÜÇ KUVVET VERSİN HEP YAP

Modavesaire dedi ki...

ellerinize sağlık, sizinki sanat, başka bişey (ddikiş)) dersek çok terbiyesizlik yapmış oluruz. sanat eseri !! süperr..

Adsız dedi ki...

Yine bir Leyya klasiği. Harika olmuşlar. Ellerinize sağlık.

Gala Sanatevi dedi ki...

Çantalara bayıldım ama en çokta türküne:)))

kaos dedi ki...

bu güzel çantalar ne zaman pasajda olacak acaba..sağdakine göz koydum..benim olmalı :))KAOS

Elif Ayvaz dedi ki...

Ah o çanta harika! Bayıldım ona. Şu çizgi film karakterli olan. Tam benlik. O benim olmalı. Satıyordunuz değil mi? Ne yapmam gerek, nasıl alacağım?

Servisleriniz de çok güzel. Onları daha önce de göstermiştiniz. Çok sevimliler. Kullanışlı da üstelik. :)

Melike dedi ki...

En öndeki çizgi çocuklar tam anlamıyla bir afet, hepsi haaarikaaa. Senin bloğuna her baktığımda içimde dayanılmaz bi çanta dikme arzusu uyanıyor, hatta duyguyla kalmıyor, dikmeye bile başladım biliyorsun, her ne kadar senin kadar başarılı olamasam da çiziktiriyorum işte kendimce bişeyler:)))
Ellerin dert görmesin canım arkadaşım, çantaların da servis örtülerinde yine müthişler....

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

CAnım tatlı dilinle yazdığın postlara bayılıyorum türkün de süper.
çantalar ne güzel olmuş kabaklara diyecek yok çok şirin servisler .
ellerine sağlık.

Syhn dedi ki...

süpersin ya! ne diyim?

Betül dedi ki...

Leyya'cım, her zaman ki gibi harika işler çıkarmışsın ortaya, ayy o snopyy'li kumaşa bayıldımm :)) Ümraniye'den mi ki, ben nasıl görmemişim onu :)

XUE dedi ki...

How cute! I do love those dotted fabrics!

İkizBebek dedi ki...

Leyya, çok güzel olmuşlar,ellerine sağlık, dikiş olayı çok sabır gerekiriyormuş.Bu arada snoopy li çantaya talibim sahibi yok ise :)

Nihan dedi ki...

Leyyacığımmm harikasın :)
Snoopyli çantaya talibim ben :)))

GÖNÜL dedi ki...

süper nekadar şirin olmuşlar

Aklımın İplerini Saldım dedi ki...

http://akliminipleriniseveyim.blogspot.com/2010/05/tatli-blog-olmusumda-haberim-yok.html

sevgi ve beğenilerimi sunuyorum efendim :)

Stil Direktoru dedi ki...

Kuzum neşeli ol ki genç kalasın olmuşlar :) Snoopyli çantaya da bayıldım

Neslihan Toker dedi ki...

ama bu servisler çok güzel olmuuuş.
zabaaanan masada bunlarla karşılaşmak süpper olur :)
sevgiler

lilahandcraft dedi ki...

Yorumum adsız diye çıkmış. Henüz acemi bir blogcu olduğumdan herhalde. Ziyaret ederseniz sevinirim.(Bu sefer doğru gönderdiysem tabi.)

Cocukla Cocuk dedi ki...

kabak servislere bayıldım :)

Sena Çeyiz dedi ki...

Çookk güzeller ellerinize sağlık.

tuba can dedi ki...

ayy o snopyy'li çantaya bayıldımm bayıldım çok nefis olmuşlar ellerine sağlık leyyacığım ya bu arada seni rüyamda gördüm 4tane blogger toplanmış bana gelmiştiniz evime ne alaka bilmiyorum :))))