16 Mayıs 2011 Pazartesi

owlinka serisi (owl 01)


sizleri owlinka serisinin yeni üyeleriyle tanıştırıyorum nihayet:)


ameliyat öncesi yaşadığım sıkıntılı süreçte en büyük eğlencem oldu bu apkileler...o kadar ki 5 tane baykuş aplikesi yapıp hazırlamama rağmen hala gözüm doymuş değil.onlar yavaş yavaş tamamlanıp ortaya çıktıkça ben ''bu hamur daha çok su kaldırır'' hissiyatına kapılıyorum:)


gövdede 1. kalite kenevir kumaşı, saplarda da pamuk ve kenevir karışımı bükümlü bir ip kullandım.herşeyiyle pek uyumlu bir yazlık çanta oldu.


bugünlük budur....detaylar ve fiyat bilgisi için pasaj ve emeksensin hesaplarıma bakabilirsiniz.yarın yeni baykuşlarla görüşmek üzere sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum...

9 yorum:

tuba can dedi ki...

çok güzel olmuşlar renkler çok güzeller ama şeyi merak ediyorum sapını bu şekilde kullanma nedenin benimkiyle aynımı :)))) şaka şaka çok yakışmış elcağızlarına sağlık :)

Maite - vitoma dedi ki...

Bravo Leyya, es una preciosidad.
Bss.

edaca dedi ki...

nefissssssss olmus ellerıne saglıkkk cok begendım cokk

Derya dedi ki...

Çok şirin olmuş bu çanta, ellerine sağlık.

Fatma dedi ki...

Baykuşları çok seven biri olarak çok güzel olmuş diyeceğim, ellerinize sağlık:)

Crazypatch dedi ki...

Encore un très joli sac. et les chouettes sont sympas.
Gorgeous....

fiamma dedi ki...

Ellerine sağlık her biri pırıl pırıl ve çok zevkli çantalarının...

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba;
tabiki yine bayıldım bayıldım:) süper tatlı çantalar olmuş.gerçekten de çok uyumlu ve yazlık olması da harika..ellerine emeklerine sağlık..baykuş manyağı biri olarak beni kalbimden vuruyorsun o yaptığın tüm baykuşlarla zaten:):)kocaman sevgilerr

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

baykuşları hep çok sevmişimdir ama senin çalışmalarınla aşka dönüştü ellerin dert görmesin sağlığın yerinde olsun daima ve biz bu güzellikleri herzaman görelim.