14 Ekim 2011 Cuma

ah istanbul - ah paris:)


yağmurlu bir cuma sabahında merhabalar...aslında bana göre üsküdarda öğlen oldu ya neyse:)az evvel girebildim eve.yağmur oldu mu istanbul trafiği tam  bir kabus...bu havada bir de atraksiyon peşinde olan kimi sürücüler, ki onlar genellikle bay sürücülerdir, olayı daha da çekilmez boyuta taşıyolar...bir de tuvalet olayını trafikte geçecek zamana bırakan bayan sürücüler var...dikiz aynasını tuvalet masası niyetine kullanıyorlar.trafigin yavaştan da olsa ilerledigini geç farkediyor ve arkadaki aracın sürücüsünden ağız dolusu iltifat alıyorlar.hah, trafiği kilitleyen unsurlardan biri olan otomoto dergilerinden pörtlemiş gibi son model, hiper süper lüks otomobil ve jipleri anmadan geçemeyeceğim.şahsen benim de en çok onlar ilgimi çeken onlar.normal akışta yanınızdan geçerken anca rüzgarını farkedebildiğiniz otomobil, burun farkıyla sağınızda solunuzda olunca ister istemez tüm aksamını dikkatle gözden geçiriyorsunuz.eşim her sabah benim ''bi araba gördüm var yaaaa !!!''diye başlayan muhabbetimden gına getirdi:))



yazımı kaydedip gittim...vakit bu vakit oldu..neyse silmiyorum artık, buradan devam etsin.ah istanbul hobo çantanın bir diğer versiyonu bu da...her ikisini de geçtigimiz haftasonu dikiş kampında tamamlamıştım.tıpkı aşağıdaki paris temalı clutch gibi...

hobo çantanın bir yüzünü yalı ve tramvay,diğer yüzünü de kız kulesi süslüyor.çift taraflı kullanılabilmesi amacıyla minik kapağını yapmadım.







bu da evvelce hobosunu diktigim ville de paris'in clutch formu.vaye butikten sipariş edilmişti.sağolsunlar teslim ettiğimde pek begendiler...


resimde sap detayı kapağın bir kenarını havaya kaldırmış...farkedememişim ,yenisini çekme imkanım da olmadığından böyle oldu...karizmamı çizmesin diye böyle açıklıyorum işte:))


evettt...bölük pörçük bir yazıyla daha bugünlük aranızdan ayrılıyorum.daha da şu saatte görüşürüz yazmam:)yazamıyorum...mahcup oluyorum...
hepinize şimdiden iyi haftasonları diliyorum.

16 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Tak koluna çantayı gez Bağdat'ı :) Böyle bir atasözü yokdu ama şimden gerü oldu . Leyya ikisi de çok güzel olmuş hani Nedret hanım'a gel de katılma şimdi. Teker teker koy be güzelim biz de hangisine bakacağız derken şaşı olmayalım !

Unknown dedi ki...

Çok güzel..bayıldım paris aşığı konservatuarda okuyan bir kızım var en büyük hayalı paris üniversitesinde okuyup soprano olmak..kasımda yaşgünü var paris çantasının fiatını öğrenebilirmiyim ....

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Çantalar tek kelimeyle süper olmuş emeğine sağlık vaye butikten sipariş olana bayıldım kordonda muhteşem uymuş ,başka ne diyebilirimki kelimeler yetmiyor:) sevgiler ...

esensdollsandpuppets dedi ki...

Çok güzel çantalar bunlar hele tramvay olan yıllarca çalıştığım yerin simgesi.Size de mutlu bir hafta sonu dilerim.Sevgiler.
Esra

fuska dedi ki...

bu sabah rüyamda seninle telefonda konuşuyorduk. sen bana minik bir bebek ve 6-7 yaşında bir delikanlı emanet etmiş, alışverişe gitmiştin. Allah Allah. tabiri ne olaki acaba. sırtım mı açıkta kalmış :))

fuska dedi ki...

dün akşam rüyamda leyyayı gördüm. ipek saçlarını elimle ördüm ve bir kement gibi taktım boynuma :))

hep sen mi şarkı sözü yazacaksın :)bir tane de benden olsun

Ada Deniz dedi ki...

Birinci çanta çok şıkmış:))

Nilgün Komar dedi ki...

alkış alkış alkışşşşşşşşşşşşş
on puan on puan on puannnnn

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Canım geldim gördüm beğendim ve MAŞALLAH dedim ,nazarlar üzrinden uzak olsun diye:)

sihirli ellerine bir öpücük benden mucksss

neval dedi ki...

o ciplere bakanlardan biri de burada:)
hem de araba kullanmamasına rağmen

Deli Anne dedi ki...

Çok başarılılar çok..

Nedret dedi ki...

Çok acımasız olmaya başladı bu çantalar:)) Dışarı çıkan insan olsam almalara doyamayacağım:)))

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

her iki çantada çok keyifli ve şık.ellerinize sağlık.çok beğendim..trafik konusunda zaten sözün bittiği yerdeyiz ne denir ki!

esrarengiz şeyler dedi ki...

Hepsi çok güzel, elinize sağlık.

Elmas Kalkanlı dedi ki...

Leyya hanım, valla ikisi de güzel de kız kuleli olan beni çoook çekti. Bir gün onlardan biri benim olacak ama zamanı var biraz daha:)

Ellerinize, kollarına, gözlerinize sağlık :)

LiliMini dedi ki...

Vaaaoov ne diyim alkış alkış. O ilk çantanın sapları çok güzel ya ilk bakışta deri zannettim. Hepsi harika ellerine sağlık canımm.