12 Ekim 2011 Çarşamba

neva ve saba kardeşler:)



bu küçük kardeş ''neva''...aslında a üzeri uzatma var ama ben onu nasıl yapacağımı unutuyorum hep :)malumunuz ''neva'' klasik müziğimizde bir makam adı...



tuti-i mucize guyem ne desem laf değil,
çarh ile söyleşemem ayinesi saf değil

bu arayı müzikle bağlamak lazımdı...e onca edebiyat okuduk değil mi, şuraya bestelenmiş iki dize serpiştirmek hakkımız olsun:)zeki mürenden dinleyiniz tabii benden değil:)))



bu da ''saba''...o da yine bir makam adı ...aslında edebiyat ve müzik dersinde bir sürü isim not almışım. acemaşiran gibi,zırgüle gibi,bolahenk gibi ilh...ama en tanıdıkları neva ve saba geldigi için onları kullandım....bir sonraki  modelin adı bolahenk olabilir mesela. içimde kaldı o da:)



eveeet...bugünki olayımız budur arkadaşlarım.dün çok konuştum ya, bugün sükut edeyim diyorum.hepinize sevgi ve selamlarımı gönderip gidiyorum.yarın akşam bu saatlerde  görüşmek üzere....dıp dıbı dıp dıp:)

haa unutmadannnn.gelmişken begenilerinizi facebook beğen butonunda da göreyim lütfen.parmaklar çalışsınnn eccük.ezik miyim neyim:))

9 yorum:

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

heyy ne kadar şık çantalar olmuşlar!Ne Neva dan Ne Saba dan geçebilirim şahsen.ikisininde keyfi ve güzelliği başka olmuş.ellerinize sağlık..

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Zırgüle ve bolahenki hiç duymamıştım. Bir yaşıma daha giremeyeceğim, kusura bakma. 35 yaş fazla sarsmamıştı ama 40 biraz buruk bir yaş:)) 41, 42... En iyisi gidip bolahenk ve zırgüleyi öğreneyim gireceğim yaştan sıyırayım:) Allahım ne zorladım yaa. Hadi gittim. Bu arada kumaşlar süper. Benim bunlara kumaş olarak dokunasım, ara ara çıkarıp sevip okşayasım var.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ikisde güzel ama Sabayı çoookkk beğendim:)
ellerine sağlık canım.

Lonci dedi ki...

Super:)))))

mavii dedi ki...

herşeyi begendim gidiyorum:D:D

Nuran dedi ki...

merhabalar ben nuran. Bloğunuza biraz önce rastladım. Çok güzel çalışmalar yapmışsınız elinize sağlık.portföy gece çantası yapmak istiyorum Rica etsem kısacık da olsa anlatırmısınız.

Nilgün Komar dedi ki...

eline sağlıkk bu ikili de süper olmuş...

Cebimdeki renkler dedi ki...

Nevayı çok sevdim ama sabayı da sevdim, ikisi de güzel ama neva daha mı güzel, bilemedim, ikisi de güzel olmuş :))

Adsız dedi ki...

leyya hn ellerinize sağlık rica etdiyorum çantaların ölçülerini verebilirmisiniz