7 Ekim 2011 Cuma

vaye butik



şimdi bu kadın aldı çeşit çeşit kumaşları , karıştı kafası tabii , oturdu aşağıya dediniz değil miii:)açıkcası elde onca çeşit olunca insan bir ne yapsam , ne etsem  sendromuna girmiyor değil...dolayısıyla bir ne oldum delisi durumları yaşadım bir kaç gün.ama çabuk atlattım ...şimdi siparişler doğrultusunda bir kaç çalışma yapıp, sonrasında  canım hangisini çekerse onu kesip doğrayacağım inşllh:)neyse bugün konumuz ben  ya da benden hasıl olmuş işler değil...geçen haftadan yayınlayacağımı beyan ettiğim vaye butik fotoları...ayrıca bu hafta başından itibaren leyya çantaları da vaye butikte satışa sunuldu...

tepedekiler vaye butik için tasarlanmış penye bolerolar...




yakın zamanda nostaljik radyolar temalı kumaşın her iki versiyonuyla dikilmiş clutchlar da hazır olacaklar...







bluzun baskısına bayıldım..yanılmıyorsam etektekinin aynısı.





bunlar ve sonrasında göreceğiniz pek çok kumaştan benim de muhtelif çantalar diktiğimi biliyorsunuz ...kaldı ki vaye butikle yolumuzun kesişmesine sebep bu kumaşlar zaten.



fiyonk butikte olduğu gibi burası da çeşit çeşit hoşluklarla dolu...






hatırlarsanız yukarıdaki  kumaştan clutch collesium'u dikmiştim ben de..




kuşlu eteğin hem kumaşını hem de modelini sevdim.malum bu yıl daha çok maksi etekler tercih ediliyor...alttaki  kumaştan da yazın bir kaç çanta kesmiştim  fakat  bir türlü tamamlayıp ortaya çıkaramadım hala.







pile detayına özellikle dikkat çekmek isterim.başarılı bir çalışma değil mi?




 biraz da genel havaya bakalım:)

fotografları çekerken müthiş keyif aldım.hoşuma giden öyle çok detay buldum ki , neredeyse butiğin altını üstüne getirdim diyebilirim:)bu noktada bana gösterdikleri nezaketten ötürü kendilerine teşekkürlerimi gönderiyorum.






evet..farkındayım...sezonu geçmiş olabilir ama bu rahatlığı dosyalarda saklayıp unutmak istemedim:)




böyle sıcak ve hoş bir alışveriş ortamı oluşturan sevgili Şule Hanımı yürekten tebrik ediyorum...

butik vaye'ye facebook sayfasından ulaşabileceğiniz gibi ,

istasyon caddesi
 kamer apt no:32/C
Erenköy  Istanbul

adresinde  bizzat ziyaret edebilirsiniz ki ben şahsen şiddetle öneririm....

7 yorum:

dikisdersi dedi ki...

ne kadar güzel.kumaşların farklılıkları alışık oldugumuz modellere ne kadar güzellik katmış

suhuba dedi ki...

Canım selam,
Hepsi çok güzel ama yukarıdaki kumaşlar inanamadım ne hoş. Bunlar nereden alındı. O beyazından yatağımız üzerine bir örtü ince 60-80 cm lik şerit ne hoş olur. Yada inanılmaz hoş yastık kılıfı olur. Saolunuma ne yakışır. Gerçekten kumaş nereden çok beğendim. Gidip alasım var. Tabi sırrını açıklamak istemezsende anlarım:)

mermaid dedi ki...

dükkan çok güzel, istanbul da geldiğimde kesin görmek isterim, kumaşlar hakkındaki fikirlerimi daha önce yazmıştım, kıskançlık :))) hepsi çok güzel ve ellerinde daha da güzel şeylere dönüşecekler eminim. şu siyah güllü den bende de var aldım ama ne yaparım bilmiyorum, güzel bir fikir bulursan paylaş bizimle :)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

bende kumaşların desenlerini çok beğendim.harika ve çok değişikler...

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Ne kadar güzel fotograflar süper zaten. taki askiligina bayildim zaten. butikte cok güzelmis cok ferah bir dekoru var.

BiRFiKRiMVaR dedi ki...

vaye butik teee nerlerden kalkıp hiç üşenmeden gidip bulduğum ve hiç çıkmak istenediğim bir yerdi.hala öyle ama bana o kadar uzak ki her zaman fırsat bulamıyorum ne yazıkki.koca istanbulda tam istediğimi bulabildiğim tek yer.TEŞEKKÜRLER VAYE BUTİK :)

BiRFiKRiMVaR dedi ki...

vaye butik teee nerlerden kalkıp hiç üşenmeden gidip bulduğum ve hiç çıkmak istenediğim bir yerdi.hala öyle ama bana o kadar uzak ki her zaman fırsat bulamıyorum ne yazıkki.koca istanbulda tam istediğimi bulabildiğim tek yer.TEŞEKKÜRLER VAYE BUTİK :)