2 Nisan 2012 Pazartesi

vaye butiğe özel çantalar


göreceğiniz clutch ve messenger çantalar Erenköy'de bulunan Vaye Butiğin bahar kreasyonu için üretildiler.hemen hepsi tamamlayıcı parçalar. yani aynı kumaşla çalışılmış etek, bluz ve hatta pabuçlarla kombin oldular.ilk boş vaktimde kombin hallerini de fotograflayıp sizlerle paylaşmak istiyorum.




üsteki messenger çantanın kapağında hakiki plak kullandık.ne yazık ki detaylı fotografını çekemeden teslim etmek durumunda kaldım, şimdiye dek diktiğim çantalar içerisinde en çok sevdiklerimden biri oldugunu söylemeden geçemeyeceğim.


mektup açacağı, 1800lü yıllarda yazı yazmak için kullanılan malzemeler ve mektuplar var kapakta.


çok kültürlü bir seri oldu:)üstte batı edebiyatının önemli eserlerinden ikisi, etik ve poetika...bunlar şiir sanatı hakkında bilgiler ve görüşler içeren klasikleşmiş eserler yanlış bilmiyorsam.altta ise Tolstoy'un Anna Kareninası...



bunlar da plak serisinin tamamlayıcı parçaları...




Gorio Baba klasiğini  bilmeyen yoktur herhalde...ben lisedeyken okumuştum bu babanın ve kızlarının öyküsünü.içeriği çok fazla kalmadı aklımda ama iyi bir eser oldugunu çok iyi hatırlıyorum.bir ara yeniden okunmalı.Mizantrop ise ünlü fransız yazar Moliere'in .onun da eserlerini genellikle bilir bizim jenerasyon...özellikle cimri'sini...bu da ona benzer bir eser yine.


görüyorsunuz a!giderek geliştiriyorum kendimi.artık messenger çantaların ön kısmında cepte çalışabiliyorum ayıptır söylemesi:)


şimdilik bu kadar paylaşabiliyorum sizinle.ama seri bunlarla bitmiyor.daha başka çantalar da var ancak sıkışık zamanlarda ya fotografları çekilemeden teslim edildi ya da fotografları beğenilmeyip geri dönüşüme gönderildi...gördükleriniz de görüntü kalitesi açısından iyi durumda değiller, farkındayım, ancak hem kes, doğra, hem dik, hem fotograf çek...zor iş ..çok zor iş...

isteyenler çantalara ancak vaye butik aracılığıyla ulaşabilecekler.

şimdilik selamlarımı gönderiyor, hemencik atölyeme kaçıyorum...bir kaç gündür insanlık adına küçük ama kendi adıma büyük !çok büyük bir iş üzerinde çalışıyorum...bir kaç denemeden sonra ideal sonuca yaklaştım.sizlerle paylaşmak için çıldırıyorum :)


5 yorum:

EHA dedi ki...

Çok güzel ve ilginç çantalar ellerinize emeginize sağlık.

Yücel Eser Bandırmalı dedi ki...

Ellerinize sağlık,çantalarınız süper...

*kelebekana*-* dedi ki...

maşallah diyorum ..her çantan gibi bunlarda kusursuzlar ...iyi satışlar dilerim ..kumaşlarda çok çok güzelmiş ..

Nilgün Komar dedi ki...

ellerine sağlık bereketin çok olsun!!!!!!!!!!

nalan dedi ki...

Leyyaaaa,maşaallah ,ellerine sağlık hepsi bir öncesini sollayan işlerini hayranlıkla izliyorum.
Bi şey sormam lazım,kim bu Leyya yazısının altındaki kızı çok beğendim. onu aplike olarak kullanmak istiyorum sakıncası var mı?
Yanıtını bekliyorum ,hatta çooook uzun zamandır uğramadığın evime gelip verirsen daha da sevinirim.
sevgiler