17 Ocak 2013 Perşembe

dinininimmmmm! mutlu son ve en yeni cici cantalarim.


Büyük haberim varrr! Tüylü Bamya artık evimizin dahili kedisi olma ünvanını kazandı nihayet.dahili diyorum çünkü biliyorsunuz bir de harici kedimiz var,Guru.talihsiz bir kaza sonucu eşimle kedi merdivende burun buruna geldiler.ilk şok ani hepimiz için biraz sancılı oldu tabii...kedi merdivenlerden yukari fırladı,eşim dış kapıyı açıp bu kedi evden gidecek diye kükredi,ben ve cocuklar şoka girdik.akşamında tekrar bir araya geldiğimizde eşim hayli sakinlemisti ama biz diken ustundeydik.neyse az bi yalvarma yakarmayla bağladık olayı cok şükür:-)esim bir takim turkan şoray kuralları koydu önümüze tabii,ama kimin umurunda...kedi kalıyor ya yeter bize :-)neyse onlar ermiş muradina biz çıkalım kerevetine tadında bi haberle başladım ki ne kadar topal eşşek bi blogger oldugum belli olmasin:-)


Bunlar da ikinci güzel haber.tarife hacet var mi bilmem :-)kapaklari sevgili Özgür keçe üzerine baskı yaptı benim için.simdilik sadece bir adet dikebildim sarisindan ama bastirdigim diğer tüm kapaklar rezerve edildi Leyya çantaları sevenler tarafindan.Edinmek isteyenlerin ikinci baskıyı beklemeleri gerekiyor.

Işte böyle.blogu sık guncellemiyoruz ama boşta durmuyoruz caanim izleyici:-)şaka bi yana inanin karnimi bile direksiyon basinda kemirdigim simit pogaca  hatta ekmeğin burnuyla doyuruyorum çok zaman.hep bir koşuşturma ,birilerini birşeyleri biryerlere yetiştirme telasindayim.her yeni ayda bu ay daha sakin olacağım dedikçe daha beter yogunlasiyorum.tmm iyidir hoştur boş durmamak ama 42 oldum yanii.ne vakit topuklularimi giyinip salinacagim ...hiç bilemiyorum:-)

10 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

öksüz bırakma şu blogcuğu:)) facede takip ediyorum ama burası başka yaa:)).

o maviş gözlere hastayımmmm. çok sevindim babayla tanışmışlar:))) bak şimdi gider en çok onla vakit geçirip seni çatlatır mı bu şeker.

baskı desenin harikaymış Leyyacım çok beğendim .
kolay gelsin her işin.

herşeyin bişeyi var dedi ki...

sarı olandan istiyoryorum desem ? ;)fiyat konusunu görüşelim caanım blogger

herşeyin bişeyi var dedi ki...

sarı olanından istiyorum desem ?? fiyat konusunu görüşelim caanım blogger ;)

fiamma dedi ki...

Kediii, maşallah gözlerin ne güzelmişş öyle. Az sabredin biraz zaman geçince kucağından indirmez eşin Leyyacığım, ne kural kalır ne birşey benim arkadaşım aynı sorunu yaşadı şimdi kız annem bakar bırakalım diyor koca kmlerce yol katediyor sırf kediyi de götürmek için arabayla. Çantalarda renkli keçeler çok hoş durmuş.ellerine sağlık...

Unknown dedi ki...

Eve dahil olmasına gerçekten çok sevindim ,evinize yeni bir renk gelmiş
tüylü bamyanın o müthiş tasarımlarla olan resimlerini bekliyorum
özellikle tam iş üstündeyken dedektif gibi dahil olurlar ya hani onlardan :))
sevgiler

Corteygrif dedi ki...

Hi Leyya
your Cat it realy lovely what a beautiful eyes he have ;-)
have a nice week
xx
Rosa

neval dedi ki...

Topuklu giymek aynen hayalim salınmak şöyle dursun iki adım atabilmek istiyorum düşmeden. Lakin beş santimi geçebilmiş değilim. Kütleyi azaltırsam belki:)

Narsistanbul dedi ki...

benim eşim de izin vermiyor kediye, çok istedim ama nafile. bugün bir petshopta annesini emen 4 kediyi uzun uzun izledim. üçü yapışmış (ki bu arada anne kediyle kendimi özdeşleştirdim:)biri döndü dolandı ordan girdi burdan çıktı bi meme bulamadı şapşik:) onları o halde koyup AVM yi gezdik, dönüşte yine baktım üçü oyuna dalmış bu ememeyen şapşik de tek başına annesine yumulmuştu:)

VİNTAGE TASARIMLAR dedi ki...

YAPTIKLARINIZA BAYILDIM ELLERINIZE SAGLIK.

Unknown dedi ki...

sayfanıza bayıldım. keçe üstüne baskı nasıl yapıldı acaba? kısaca bahsederseniz sevinirim.