14 Mayıs 2010 Cuma

ödül yağmuru ve kocaman mutluluklar...



efendimmm...aşağıda linkleri sıralanmış olan sevgili arkadaşlarım beni bu şirin ödüle layık görmüşler..görmüşler de ne iyi etmişler...şahsen hepsinin bloglarında pek çok seçkin bloggerla birlikte bloğumun da adının geçmesi beni son derece şerefyab etti (a'nın üzerine uzatma  işaretini siz ekleyin ,ben o kadarını bilmem gaari:))..

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/

http://sekerperisi-serrpil.blogspot.com/

http://akitchenwitch.blogspot.com/

http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com/

http://uzunyollaradevam.blogspot.com/

blogunun sahibesi sevgili tuba da bana jötemlerini göndermiş..


 çok teşekkürler ediyorum
'ciciiii mimiii lokummm arkadaşlarım'.beni ödüle layık bulmayanlara gelince... umarım kendileri son cümledeki tamlama grubundan kendilerine bi pay çıkarmışlardır..ekiekiehuehue:))

hmmm şimdi  bu ödülerle ilgili bir takım, ne derler onun adıma çıkaramadım şimdi..komplikasyon diyeceğim geliyor ama o değil..ayyy çıldırıciyim neydi o kelime!!!gidip bi bardak çay aliim o sırada hatırlayacağımı umuyorum..
hay bin kunduz hatırlayamadım!!amaaan annemin karnından ingilizce mi doğdum sanki..işte bu ödülleri alan kişilerin onları genellikle 7, bazen de 10 kişiye tevdi etmesi gerekiyor.sooracıma kimden geldigini beyan etmesi ve ödülün resmini de yayınlaması gerekiyor.. bana ödül veren arkadaşlar  sevgili sesinin değimiyle benim  ne zincir bozan olduğumu bilmiyorlar anlaşılan:)))şimdi ben o on kişiyi bunca marifetli  blogger arasından nasıl seçeyim..mümkün değil..bu nedenle bu şirin ödülü blogumu ziyaret eden herkese takdim ediyor, onlara jötemlerimi gönderiyorum..işte budur:))))
(bu gidişle daha da bana ödül vermezler:))
 

iki de benden haber sıkıştırayım oldu olucek..son bir haftadır 'leyya's clutch' serisini oluşturma çabasındayım..çok zevkle oluşturdum bu seriyi..herbirini özenle diktim ,bazılarını farklı kumaşlarla kombine ettim...divitinler,cotonlar,kalın sutaşları kullandım..elimden geleni ardıma komadım anlayacağınız:)) leyya's clutchlar haftasonunda begeninize sunulacak..

son resimde mankenin elindeki portföyü  kim dikmiş bilin bakalım:)))sevgili tuba
tasarımcısı oldugu firmanın defilesinde benim diktiğim bu portföyü kullandı.e mutlu oluyor insan haliyle canımmm:))teşekkürler tubacım..

14 yorum:

Unknown dedi ki...

Canımın içi tebrik ederim kocaman öptüm...

Unknown dedi ki...

HO HO HO DESENE ARTIK MANKENLERDE BİZİM ÇANTALARI KULLANIYOR.NASIL MUTLU OLDUM BİLEMEZSİN NİNEM.SEN ZATEN ÇOKTAN HAK EDİYORSUN BUBAŞARILARI.JÖTEMİMİ ALDIM GİDİYORUM.

!!! Şekerperisi !!! dedi ki...

Leyyacım cevapladığın için teşekkürler canım
sevgiler

ANTİGONE dedi ki...

çok sevindim canım, hayırlı olsun. bu arada mankenin elindeki çantaya bayıldım!

Ana Panda dedi ki...

ben de seni jötem .)

o zincir bozanlardan biri dee benim .)

iffetin günlüğü dedi ki...

Bende bu kumaşı nerden hatırlıyorum dediydim.Bu kadar özenli çalışmadan sonra ödülü en çok sen haketmişsin.En zor gelende ödülü kime göndereceğini bilememek.O yüzden ben de genelde kural bozuyorum.

PAPATYA PRENSES dedi ki...

aslan leyyam:)

dishekuş dedi ki...

canım ödüllerin için tebriklerimi sunuyorum.mankenin çantasına da bittim hani ellerine sağlık.

fuska dedi ki...

süpermiş çok sevindim senin adına. marka olma yolunda yolun açık olsun:)

Melike dedi ki...

Leyyacım senin adına öyle sevindim ki, ne mutlu diktiğin çanta bir defilede sergilenmiş. Sen gerçekten bundan fazlasını hak ediyorsun.
Ben de diyordum ki, kaç gündür ses seda çıkmıyor Leyyadan, kim bilir neler dikmiştir diye.Demek seri çalışmalarına başlamışsın, valla bravo arkadaşım, sana çooook başarılar diliyorum...

tuba can dedi ki...

canımcığım rica ederim ne demek sen bu kadar güzel yapmasaydın biz nasıl kombinlerdik :) asıl senin ellerine sağlık

Nur dedi ki...

AAAA bunu görmemiştim Leyyaaa, tebrik ederim seni yürekten..

Yeşim dedi ki...

Canımmm tebrik ederim :) çok mutlu oldum. Daha büyük başarılarının başlangıcı olsun :) Çok şık bir portföy olmuş, çok beğendim :)

Elif UYSAL dedi ki...

AAAAAAA Perlina'nın resimlerindeki çanta sana mı aitti??? Geçen merkezde gördüm ben,aldım,baktım,aaa bu ne güzel dedim:) Bilmiyordum ki senin olduğunu:) Direkt el koyardım walla:)