15 Ekim 2011 Cumartesi

yeni kumaşlarım(ız:)


bu güzellikler henüz bugün geçtiler elime.ilk görüşte aşk yaşadık tüm diğer kumaşlarımla oldugu gibi.bu kez sizinle paylaşmak niyetiyle bi dünya aldım:)


siz de benim gibi eğer 'onlar benim olmazsa uyuyamam' diyorsanız yorum kısmına ya da mailime yazıverin...ancak bi dünya derken bir kişilik bir dünyadan bahsediyorum öyle we are the world manası falan çıkmasın:))


turkuaz ve beyazdan çanta dikmek istiyorum...


pembesinden de pijama filan dikmek istiyorum fırsat bulabilirsem.


gelelim genel bilgilere;
kumaşlar poplin-likra karışımı.boyuna doğru hafif esnekler.genişlikleri 160 cm.etek ya da gömlek hatta isrerseniz tulum bile dikebilirsiniz.:)patchwork için de uygun bence. daha evvel hafif esnekliği olan kumaşlardan minik mutfak örtüleri ve elbezleri dikmiştim ben,zorlanmamıştım.amerikan servis olabilir mesela.sonra kalın bir astarla birlikte çanta da olabilir.hatta mevresim takımı ve pijama takımı  olabilir, ne güzel yatakla bütünleşirsiniz:)ben üçünü kombinleyip kıza patckwork bir yatak örtüsü yapmak istiyorum ama vakit  lazım işte.

her üçünün de metre fiyatları 15 tl...acele eden kazanır ,sona kalanın durumu malum:)

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten bayildim ve sanirim uyuyamayacagim bu gece;))
Harikalar yaratirsiniz eminim
Esra

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

cidden tasarımlar çok keyifli.kim kullanırsa kullansın güle güle kullansın..

melek dedi ki...

ben almak istiyorum beyaz renginde

leyya dedi ki...

melek seni mailime alayım

kurdele dedi ki...

eee ben de istiyoruuum...

kurdele dedi ki...

pardon, sıranın sonu nerde acaba? ben de istiyorum da :)

Sittirella dedi ki...

Kırmızısından bana ayır leyya'm :)
İyi geceler dilerim, sımsıkı sarılırım.

Unknown dedi ki...

eminim yine çok güzel işler yapacaksınız:)

melek dedi ki...

ya ben mailinize geleceğim ama blogger da yeni olduğum için mail adresinizi göremedim :( benim mail adresim melek.comert@gmail.com

bahar yorgun dedi ki...

tırnaklarını tamamen yemeden geldim:) ama bir hamiş düşeyim şuraya bende her seferinde senin çantalara bakaraktan tırnaklarımdan başlayıp bileklerime kadar kemirerek gidiyordum naabeeeer :)
bu arada random.org sayfası nasıl yayınlanır sorusuna gelince:
photoscape diye bir fotoğraf programı var onu yükle b.sayarına türkçe menülü zaten. orada "ekran yakala" butonu var. ona tıklayınca o anda ekranda hangi sayfa açıksa onu yakalıyor ve kullanabiliyorsun. program çok eğlenceli zaten resim düzenlemek açısından. ayriyeten senin fotoların üzerinde blogunun adı yok, eğer vaktin varsa ya da evde bununla uğraşacak veletler varsa bu pogramı kullanarak adını yazabilirsin :)) sevgiler saygılar

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

:) Sanırım İtalyanca. Şimdi ben bir taraftan "la şantemiiii kantaree, solo gitaraymano, laşantemi kantare İtalyana pero" diye, doğru telaffuz etmediğimden emin olduğum o ünlü Al Bano Romina Pavır şarkısını söylerken,diğer taraftan da "anlamam bu yazıdan, elin gavuru babama mı küfrediyor" desem, uzanamadığım ciğere pis mi demiş olurum? Şaka bir yana çok şık kumaşlar. Allah "sahıbısına" bağışlasın ne diyelim:))

Naz dedi ki...

Ah İstanbul temalı kumaştan yaptığın ve başarısız olduğunu düşündüğün bir çanta vardı.Kullanmak isteyen olursa söylesin, birden fazla kişi isterse random teyzeye bakar sonuç demiştin.2hafta oldu tam ve ben hergün açıp bakıyorum ne oldu sonuç diye.keşke vazgeçtim ya da her neyse bir açıklama yapsaydın.
Neyse sevgiyle kal...

leyya dedi ki...

hah geçen yazılarımdan birinde ilk kez denedigim için biraz acemice olan bir clutch çantayı kullanmak isteyen varsa göndereyim demiştim yaa...işte o çanta lilacsmelle gidiyor.random onu seçti .isteyen istemeyen diye ayırmadım doğrusu tüm yorumları kattım işin içine:)gel gör ki random sonucunu sayfama aktaramadım bir türlü.ayyy bilmiyorum ben o kadar yaaa.40 yaşındayım teknolojiyle ancak bu kadar başedebiliyorum öff aman:)

demek ki neymiş arkadaşım???yazdıklarımı okumalı sadece fotolara bakıp hüküm vermemeliymiş:)selamlar.