19 Kasım 2011 Cumartesi

çok güzel hareketler bunlar:)



geçtiğimiz kıştı sanırım,size çantalarımla takım kaşkollar dikmek istediğimi söylemiştim...ama derslerin yoğunluğu ,siparişler, artı kafamdaki proje karmaşaları derken elim varmamıştı bir türlü...aradan geçen bir yıla rağmen  henüz isteğimi yitirmemişken, bu proje de kimileri gibi yalan olmasın dedim.çantalarımla takım olmadılar hoç,ama sevdiğim kumaşlarımla bilikte muradıma  erdim:)gördüğünüz ikisini dün diktim.bugün de aralarına 3 yenisi katıldı.ama onlar henüz resimlenmediler...



hayalimde daha renkli ,daha bol kombinasyonlu çeşitler var ama dedim ya , ilk etapta nicedir raflarımı süsleyen,kullanmak için can attığım kumaşlarıma gitti elim.

kumaş dedim de,epeydir sizlerle yeni kumaşlarımı paylaşmadım.hemencik onları da çıkarayım aradan .



bunları henüz bugün aldım...şu şal deseni görünce aklıma hemen ondan bir baykuş yapmak geldi.bu bağlantıyı nasıl kurdu beynim bilemiyorum ama baykuşun şişko göbeğini onunla yapmak istedi canım:)hemen üzerinde duran kumaşı tanırsınız,evvelce minik bir parçasını bulmuş onunla da baykuş yapmıştım bu kez yine topun sonuna yetişebildim. sadece 1.5 metre kalmıştı.







bunları alalı ay oldu neredeyse.hatta yanımdaki poşeti bunları aldığım kumaşçıda unutunca akşamında ikinci kez gitmek zorunda kaldım:)




poşetimi alırken yanısıra bu iki yeşil kumaşı da aldım:)




sonra tam çıktım... kumaşçının önündeki sergide  bu puanlı şifonu gördüm...ondan da biraz aldım:)



bugünki  uğrayışımda az kalsın yine poşetimi unutuyordum,son anda farkettim:).şu osmanlı lalesi temalı kumaşın serisini istiyorum nicedir...sanırım kapalıçarşıda aramak gerekecek...

bugün hem oğlanın hem de kızın veli toplantıları vardı.ikisini de aynı saate denk getirmişler özenle.kız lisede,oğlan ilkokulda...bir sürü öğretmenleri var.kafam çırpıcı çayırı gibi.kim dedi, ne dedi, ne zaman dedi,hangisi için dedi...biraz dinleneyim de aklıma başıma gelsin:)

12 yorum:

Arzu dedi ki...

Ben o kirmizili, cicekli civildak atkiyi yerim yeriiiiiiim ! :)

Duru Günaçan dedi ki...

kaşkollarına bayıldım özellikle ilk fotoğraftakinin renk uyumu harika.

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Şu evimi hayırlısıyla taşıyıp yerleşeyim runner, Amerikan servis filan için kapını tıklatacağım bu kez. Osmanlı motifli filan. Bu arada kolaylıklar dilerim, çoluk çocuk...

sesiber dedi ki...

Kaşkollarına da kumaşlara da hasta oldum. Laleli kumaştan tunik dikmiştim kendime. Her rengi ayrı güzel.

Deli Anne dedi ki...

İlkine bayıldım, bayıldım! Ellerine, gözlerine sağlık.. Osmanlı motifleri, renkleri harika zaten.. çok estetik bir şekilde biraraya getirmişsin sen de..

Banuca dedi ki...

Ne güzel kumaşlar bunlar Leyyacım, insanın gördükçe dikiş dikesi geliyor :)

Nilgün Komar dedi ki...

off yine harika alış verişler yapmışsınnnnnnn güle güle dik.. bereketi ile dönsün emeklerin sana..

muckkk

bahar yorgun dedi ki...

harika düşünmüşsün süper olmuş canım valla benimde yapasım geldi :)

Mutlu Eller dedi ki...

Kumaşlarınızı çok sevdim, hepsi ayrı güzel, desenler, renkler....
Kaşkol dikmeyi bir ara ben de düşünmüştüm. Çok şık olmuş sizinkiler.
Okul işlerinde size kolaylıklar diliyorum. Bu sene bizim evde de iki okullu var ve gerçekten çok zormuş. Ayrı ayrı ödevleri, projeleri, öğretmenleri....hepsini kafada tutmak zor.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım çok şıklar ikisinide çok beğendim
kumaş konusunda ki seçimlerin süper.

Cicideko dedi ki...

Kumaşlar çok güzel ama ürünlerinizle daha da güzelleşiyorlar.Sizin yaptıklarınızı izlemeye bayılıyorum.İnsanın içi açılıyor :) Allah elinize sağlık versin.Sevgiler!

ANTİGONE dedi ki...

çok güzeller canım. yeni kumaşlar da harika. merakla bekliyorum, bakalım onlardan neler çıkacak ?