2 Aralık 2011 Cuma

yeni yıl çiçekleri serisi 2 (kahverengi ve eflatun cluthlar)


sisli puslu ,öte yandan güneşli bir istanbul sabahından merhaba yeniden...


bu seriyi bir an evvel paylaşıp bitirmek lazım...


koyu hahve  yumuşacık ve kalın dokulu kaşe kumaşla çalıştım bu çantayı.yıldız çiçeğini hakiki yün keçelerin kombinasyonuyla ,sapını da yine pamuk kordanla hazırladım ve araya turuncu ip karıştırdım, çantayla daha bir bağdaşır düşüncesiyle.günlük kullanım için güzel bir alternatif oldu sanki.


kenar dikişleri yine  sözkonusu...


astarımız herzamanki gibi özenle seçildi...


oksit metal kuşgözümüze  ve çanta sapına  bir makro  bakış...


veee final...


ikinci çantamız da eflatun cotton kadife ve keçe çiçeklerin birlikteliğiyle oluştu.bir de leyyanın eli  faktörü var tabii bunda.onu dikerken heyecandan topluiğneyi nasıl sokmuşsam küçük parmağıma canımdan can gitti desem yeridir...gitti ve çantaya dahil oldu bi parçam sanki.


aslında  zemin kumaşının rengi tam olarak yansımadı çoğu fotografa ,oysa 5 çanta için tam tamına 272 kare resim çekmiştim!!! alttaki resim son derece yakın diyebilirim.


272 poz çekmişsem gözleri yorana kadar paylaşırım arkadaş:))









astarda kamuflaj kumaşımı kullandım.bir zamanlar onunla baykuş çanta yapmıştım...bak şimdi görünce özlediğimi hissettim.yeniden yapmalıyım bu baykuşlarımdan...(sen devam et böyle daldan dala uçmaya:)



ikisi yeter değil mi bugün..daha fazla yormayayım gözleri:)devamını görmek isteyen varsa buradaki albümleri inceleyebilir.


hmmm şimdi gidip biraz çalışmalı... bugün ,etsy aracılığıyla satılan snoopy hobodan dikilip ingiltereye gönderilecek.sonra fırsatım kalırsa yeni kumaşlarımı, hasseten çok istek alan ve benim de kendisi için hunharca hisler beslediğim istanbul temalıyı kesip doğrayayım biraz...nıh hah hahhhh!!! bekle beni  istanbullll:)

9 yorum:

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

Emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel peki nasıl ulaşabiliriz sana canım yaaaaa bu güzelliklerin benimde olması istiyorum ne yapmam gerek acaba :)

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

Emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel peki nasıl ulaşabiliriz sana canım yaaaaa bu güzelliklerin benimde olması istiyorum ne yapmam gerek acaba :)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

süpperrrr:)

birdysevda dedi ki...

Çok güzeller.Elinize sağlık.Özenle çalışıldığı belli.

Lütfi Mutluer dedi ki...

Ben anlamam ama gayet güzel olmuş :)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

vaoov bunlarda şahane olmuşlar..

Tasarıbell dedi ki...

Çalışmalarınız çok zevkli ve harika.. Renk seçimleriniz çok güzel.. Elinize sağlık.

aksungur46 dedi ki...

morlu ve lilalı benim favorim diğerleri de çok güzeller elinizde harikalar çıkıyor emeğinize sağlık.sevgilerimle

Mutluanne dedi ki...

Merhabalar
ellerinize emeğinize sağlık,hepsi birbirinden şık ve güzeller...sizin gibi üreten hanımları gıptayla izliyorum ve bayılıyorum.ne harika insanlarsınız..bu çantalardan biri mutlaka benim olmalı diyorum hep ama hangisi seçim yapmak çok zor benim için :))ilk fırsatta görüşebilmek dileğiyle
sevgiler