25 Nisan 2012 Çarşamba

Galata Kulesi (gravür) messenger çanta


pöfff!!!nedir bu metazori Allasen.facebook cebren zaman tüneline geçirir!blogger arayüzü değiştirir!işin yoksa ne nerdeydi ara bul şimdi.tmm çok karmaşık hale gelmemiş ama bir anda kumanda panelinin değiştiğini görmek kısa süreli şoka neden oluyor yine de.yoruyor beni bu ''hadi beni çöz'' oyunu .


neyse,gelin ata binmiş...yok bu değildi,pilavdan dönenin...yok! bu da değildi...gülü seven...bu da çok klişe ama biraz uydu sanki:)

geliyorum Galata Messenger çantayaa...çok severek, çok özenerek diktim onu.kumaşı başlıbaşına bir olaydı zaten,çantası da ayrı bir güzellik oldu.aklımdaki değişikliklerin bir kısımını da hayata geçirdim bu çantada.iki minik yan cep ekledim mesela.fermuar dikimi her ne kadar zaman alsa da  oturdu sayılır,gayet muntazam duruyorlar artık en azından.


dikiş kalitesini çok önemsiyorum. çok özeniyorum bunun için.ancak bu özeni fotograflara yansıtmak  zor oluyor çoğu zaman.fotografta gördügüm bir tek yamukluk hevesimi kaçırıyor hemen.bazen tek bir çantanın fotograf çekimi için bir saat harcadığım oluyor.zaman zaman bu işi benim yerime  profesyonel çekim yapan birileri halletsin istiyorum ama bu da mümkün olmuyor çünkü herbir çantayı alıp tek tek çekime götürmek büyük mesele.bunun için belli bir stoğa sahip olmak gerekiyor.


bik bik  bik:)

çantayı geçtiğimiz perşembe günü diktim cuma günü vaye butiğe teslim ettim...aynı gün yeni sahibinin kolundaydı...yok böyle mutluluk:)

6 yorum:

SOLMAZ dedi ki...

Çantalarınız gayet muntazam görünüyorlar. Yine harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık...

sevgi dedi ki...

ilk yorumu ben yazayım Leyya harika olmuş,emeklerine değmiş bu çanta.sen merak etme dikişler gayet muntazam.resimlerde eline sağlık

*kelebekana*-* dedi ki...

harika olmuş ..çok çok beğendim ..

Nilgün Komar dedi ki...

harikaaaaaaaaaaaaaaa

Emine Dikmen dedi ki...

Çantalarınıza bayılıyorum... Yine harika olmuş. Kumaşlar süper..

Narsistanbul dedi ki...

mükemmel olmuş, harika...