12 Mart 2010 Cuma

malvarlığım

bugün malvarlığımın bir kısmını paylaşıyorum sizinle:))..kalan kısmı da sonraki günlerde arz-ı endam edecekler..

belki bu işlerle ilgilenmek isteyenlere fikir verir,belki sipariş alırken tek tek kumaş resmi göndererek kaybettiğim zamanı telafi eder,belki bir kaç kişiyi bile olsa üretime teşvik eder,ne biliim işte ...belki ....belki....

 kumaşlarım 123

 kumaşlarım 236

bunu kendime şööle efil efil bi fistan dikerim niyetiyle aldım..hıı yok öle fazla dikişten anladığım yok doğrusu.ama hiç anlamayacağım anlamına gelmez bu..basit bi kaç etek dikmiştim severek giyiniyorum..fistan neden olmasın:))

 kumaşlarım 235

bunu da çok severek aldım.batik havasında renk geçişleri çok hoşuma gidiyor.kelebekler dallar güller de cabası...bilmem.. hiç bişey olmasa bile bi çantaya astar olur:))hıh kitap.geceleri yatağa tırsarak girmeyi sevenler için birebir efrasiyabın hikayeleri:))akşamları oğlanla okuma saatimiz var .onun yatagında uzun oturuş pozisyonunda birlikte okuyoruz.o sızıyor ben kalkıp işime bakıyordum bu kitaba kadar ..şimdi tırsıp büzülüyorum kendime gelinceye kadar bi zaman...ayıptır söylemesi biraz tırsağımdır da:))

 kumaşlarım 01

kumaşlarım02

 kumaşlarım03

 kumaşlarım04

bunlar ikea kumaşlarım.kalın dokulu olduklarından çanta için idealler..desenleri de çok hoşuma gidiyor..e daha ne olsun:))
 kumaşlarım 187

africianlarımmm sizi çok seviyorum:))esnek bi kumaş oldugu için dikerken beni zorlasa da üzerindeki denemelerim devam edecek:) ümraniye kumaşçılar sokağından alındı..

kumaşlarım 225

pek şehirli birşey bu da:)bildiginiz defolu kumaş:))kadıköy cuma pazarından almıştım.

 kumaşlarım 227

kumaşlarım 218

ince fitilli kadifeler..ümraniye kumaşçılar sokağından geçen hafta sonu aldım. çanta mı yapsam fistan mı diktirsem bilemedim..ama büyük ihtimal şööle  irice iki cepli ,önden düğmeli ,bebe yakalı ,göğüs bel arası bir noktadan büzgülü uzuunca fistanlar olacaklar.ehuehue bildiginiz babaanne elbisesi yani:))

kumaşlarım 216

 kumaşlarım 213

bunlarda bööle bişeyler işte..

kumaşlarım 207

kumaşlarım 103

bu kombinasyonu şapka olarak değerlendirmek niyetindeyim ama kış bitti:))

 kumaşlarım 106

 kumaşlarım 104

bunlar geçen yıldan kalma kumaşlar..grilisinden benim kıza çanta dikmiştim.sen tut arkadaşına hediye et:)))

beyzi:30 yetale)

13 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım maşallah mal varlıklarının hepsi birbirinden harika:))Kocaman
öpüyorum...

bahar yorgun dedi ki...

canım süperler yaaaaa bu günlerdeki bayıklığıma iyi gelir umarım bu güzel fotolar. ümraniyeye gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. evde boyumca kumaş ve bende de bir o kadar yeteneksizlik de olsa yine de almalıyım :)

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Güzelim hepside birbirinden güzeller, çok zevklisin, anlaşıldı :)...

4. ve 5. resimdeki kumaşların desenleri çok hoşuma gitti, seninde hoşuna gidiyormuş sen onlardan çanta yap güzelim, buraya da koy içimiz açılsın, bahar yorgunuyuz zaten, değişiklik olur değil mi canım :))))

Lisya dedi ki...

çok güzeller ama maaleef ben dikişten hiç anlamıyorum :(

renklicehobiler dedi ki...

Böyle varlğa can kurban. Yaratıcılığına bu güzellikler ışık tutsun, yeteneklerin daim yaptıkların sonsuz güzellikte olsun. İşlerin artıp hazine varlığın çoğalsın...Sevgiler...

çatı katı dedi ki...

sevgili leyya bloğumda size bir ödül var..bu blogtaki güzel şeylere mutlaka bi ödül yollamalıyım diye düşündüm :)sevgiler..

http://babyh23.blogspot.com/2010/03/bu-odulu-perdeme-ithaf-ediyorum.html

sevgi dedi ki...

Kumaşlarada bayıldım ,daha önce yaptıklarınızı şöyle bir inceledim de hepsine bayıldım.Maşallah ne kadar üretken bir insansınız ha bide yetenekli demeliyim ..
Severek yaptığınız belli emeğinize sağlık izleyelim bakalım daha neler göreceğiz. mAlum yeni kumaşlarda varken..

Archilemi dedi ki...

Hmm şehirli kumaş çok güzelmiş.tablo bile olur ondan.Azıcık renklendirmek lazım ama.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Merhaba canım, gerçi çatı katı benden önce davranmış ama olsun ben de sana blogumda bir ödül verdim, alırsan sevinirim güzelim.

http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com/2010/03/yaratc-blogger-odulum-geldi.html

Sihirlitorba dedi ki...

bu kitabı ben de okudum hihi :)kumaşlar süper...

suhuba dedi ki...

Selam,
Süper kumaşlarla süper çalışmalar bekli,yoruz sizden Ümraniye kumaşçılar çarşısı nerede acaba? İskinin karşısında bir yer var deiler orsasımı acaba?

suhuba dedi ki...

Selam,
Süper kumaşlarla süper çalışmalar bekli,yoruz sizden Ümraniye kumaşçılar çarşısı nerede acaba? İskinin karşısında bir yer var deiler orsasımı acaba?

suhuba dedi ki...

Selam,
Süper kumaşlarla süper çalışmalar bekli,yoruz sizden Ümraniye kumaşçılar çarşısı nerede acaba? İskinin karşısında bir yer var deiler orsasımı acaba?