21 Ekim 2010 Perşembe

amerikan servislerim ve minik hayvanat bahçemiz:)


sevisleri yazlıkta dikmeye başlamıştım ama araya siparişler girince tamamlanamadılar .dörde tamamlanıp mutfak masamızı   şenlendirecekler emmeeee kimbilir ne vakit:))


 nasıl dikildiğini görmek isteyenler şu yazıma bakabilirler. yalnız bu kez orta parça kare değil dikdörtgen şeklinde kesildi.daha dikiş kenarlarının yorganlaması var, orta kısımlara da isim filan işlemeyi düşünüyorum..


battaniyemin üçte biri oluştu:))akşamları çocuklar uyuduktan sonra minderime kıvrılıp hatır hatır örüyorum.


tanıştırayım, kedimiz guru:))ağustos ayında bulduk onu.daha doğrusu o bizi buldu.her yaz köyde bir ya da bir kaç kedi musallat olur bize, hatta bi kaç yıl evvelkine hasseten musallat adını vermiştim:))guru da bahçe girişindeki ağaca tırmanıp kalmış .oğlum indirip eve getirdi.geliş o geliş...yazlıktan dönüşte orda bırakmaya kıyamadık guruyu, aldık şehre getirdik,nasılsa kaçar gider dediydik ama ı ıh:))sevgimize öyle karşılık verdi ki bahçeden bir adım dışarı çıkmıyor..kapımızın önünde mıyışıp mıyışıp uyuyor.bunlar ilk bulduğumuzdaki halleri ,şimdi azman gibi oldu.


akşamları patilerini temizleyip eve alıyoruz amaaaa eşimden gizli:)üçümüz de sevmek için birbirimizden çekiştirip duruyoruz .kedi doğal olarak napcağını şaşırıp başlıyor miyavlamaya, bizi ele verince kapının önüne koyuyoruz yeniden:)sonra kavgaya başlıyoruz, hep senin yüzünden!! yok senin yüzünden!! yok ben bişey yapmadım sen ettin:)))


bir de pamuğumuz var biliyorsunuz..pamuk kediyi iplemiyor çünkü onun neredeyse 3 katı büyüklükte:)guru  ilk zamanlar onu görünce gözleri parladı...ahaaa koccaman bi mama ,ye ye bitmez deyip pamuğun üstüne atlayıp atlayıp durdu .sonra gördü ki buna diş filan geçmez bıraktı tavşanın yakasını:))şimdi biri arka bahçede öteki ön bahçede yaşayıp gidiyorlar:)pamuğun teller ardında durduguna bakmayın bahar ayları dışında yuvasına giriş çıkış serbest..

13 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

battaniye hızlı gidiyor anlaşılan, maşallah. guru'ya da bayıldım bu arada, yerim ki ben onu!

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
GURU çok şeker ne iyi yapmışsın hiç bırakmaz artık sizi.pamukla yanyana kalsalar bir süre sonra oyun arkadaşı bile olurlar:))) çok sevimliler yaaa.

Sihirlitorba dedi ki...

seni yeniden görmek çok güzel Leyya cım...cicilerini de tabii :)

Şehnaz dedi ki...

AMERİKAN SERVİSLERİN ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR...ELLERİNE SAĞLIK CANIM..

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Guru'yu çok sevdim ben. İsmi de çok yaratıcı üstelik

Maite - vitoma dedi ki...

Bonitos trabajos.
Bss.

gez gör arpacık dedi ki...

ahh..bu servisler çok tatlı ben de yapıciim inşaallah. Bizdeki kavga çok büyük çünkü bizimki kedi değil köpek. Bize çok alıştığı için yazlık dönüşü getirdik, yapamayacağımızı anladık bir ay sonra geri götürdük. Ama gel gelelim hayvanın bizi bırakmaya hiç niyeti yok. Bizden önce arabaya ağlaya ağlaya binmeye çalışıyor. Kız ağlar köpek ağlar. Tekrar geri geldi. Her gün evde kavga var. Üstüme değdi, nanelerin oraya pisledi, sen getirdin, hayır sen izin verdin. Bakalım nasıl kurtulucam ondan?

PAPATYA PRENSES dedi ki...

ay tez zamanda gelip guruyu sevmem gerekliiii

Sittirella dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Nilgün Komar dedi ki...

eline sağlık

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Guru'yu alın eve hiç yaramazlık yapmaz,garrr gurrr!!! motorunu da çalıştırdı mı ne dert kalır ne tasa.

Derya dedi ki...

Guru çok tatlıymış. Battaniyenin renklerine bayıldım, çok süper birşey olacak gibi, bitmiş halini merakla bekliyorum.

Unknown dedi ki...

:))eline sağlık...
çok çalışkansın pekii benim sorum bunu nasıl başarıyorsun...aynı anda bir sürü iş yapabilmek konusunda ciddi eğitime ihtiyacım var benim:)