23 Ekim 2010 Cumartesi

ezik leyyanın hobo çantası

 ümüğümdeki basınç hissi  gün geçtikçe artıyor.sanırım yaklaşık üç hafta daha böyle yoğun basınç duygusunun altında büzüleceğim..sonra vizeler bitecek .azcık nefes alacağım sonra finaller başlayacak yine yoğun basınca maruz kalacağım..şu hale bak alçak basınç, yüksek basınç derken yüzüm gözüm buruştu,omuzlarım çöktü sınav kaygısından...oysa daha henüz 40 yaşımdayım:))
 sizi de bu berbat haleti ruhiyeye ortak ettim kusura bamyayın:)güya acılar paylaşılınca azalırmış...külliyyen yalan!!!!
en iyisi ben sizi yazın diktigim bir hobo çantayla baş başa bırakayım , kendim de gidip bu gün kapalıçarşıdan hamuduyla birlikte aldığım divitinlerimin arasında biraz yuvarlanayım..belkim negatif enerjimi alır beni optimist kıvama getirirler:)

10 yorum:

evatolyesi dedi ki...

Allah kolaylıklar versin okurken ben sıkıldım:)
Çanta süper...

Nedret dedi ki...

En-fes:)))

tuba can dedi ki...

canım arkadaşım ezme sıkma kendini basma kendine ne diyeyim yapma bööle yaw üzme benide :(( leyya bu çantadan bende istiyorummm yaparmısın :)

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Allah kolaylık versin:) Demek ki oğluma ders çalıştırırken bitap düşüp, bunalıp, "bir üniversite daha okusam bu kadar zor olmazdı" dememeliymişim.
nurtenbegendi.blogspot.com

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok kullanışlı bir çanta ellerine sağlık canım.
sen söyle ruhiyatını düzeltmek için ne gerekirse yapalım:)))
sevgiler canım öpüyorum

PAPATYA PRENSES dedi ki...

şurda şubat ayının ortasına ne kaldı ki! ;)

suhuba dedi ki...

Çok güzel olmuş Çok profosyonel duruyor. Ellerine sağlık

zerrinceelisleri dedi ki...

Yaptığınız her çalışma birbirinden güzel hayranlıkla takip ediyorum sizi... ellerinize sağlık...her ne kadar bu aralar sıkıntılı günler yaşıyorsanız bile muhteşemsiniz bu kadar güzel çantaları yapan biri her şeyin üstesinden gelir... harika cicili bicili çantalar üretmeye devam diyorum..çünkü bayılıyorum çantalarınıza..

Suki dedi ki...

¡¡¡Precioso¡¡¡.....como siempre.

Besitos desde el norte de España.

Derya dedi ki...

Çok şirin bir çanta elinize sağlık. Çok seviorum böyle yazılı baskılı kumaşları, Ankara bu anlamda malesef çok fakir. Üstteki pazen çantada harika.Kolay gelsin..