3 Mayıs 2011 Salı

küstüm!!!!


yok!!! ben değil,küs olan resimdeki baykuşlar:)bu kez de böyle konumlandırmayı tercih ettim...ruh halimle bir alakası var mı???asla...minakta olsa bir değişiklik arzusundan kaynaklanmış olabilir olsa olsa...


marine temalar hüküm sürmeye devam ederken, ben de bu akıma baykuşlarımla bir atıf yapmak istedim ve marine tonlarında çalışmayı tercih ettim bu kez...bu arada bir hayli taslak birikti çalışma masamın üzerinde. ara ara, kısa süreli de olsa dikiş makinemin başına oturabildigim için öncelikli olarak gecikmiş siparişleri dikip yetiştirmeye çalışıyorum (bu cümle sabırsızlıkla siparişlerini bekleyen arkadaşlara yönelik olarak içinizi ferah tutun mesajı koktu sanki:)))hakikaten teslim sürecine ciddi anlamda riayet eden biri olarak pek mahcubum kimilerinize karşı ,ama biliyorsunuz ;mazeretim var:)



bu arada yol arkadaşlarımın sayısı bine yaklaştı...izleyici sayımın hergün arttıgını görmek, buna bağlı olarak yeni bloglar keşfetmek bana büyük keyif veriyor...tüm  yol arkadaşlarımla birlikte,güzel yorumlarıyla iyi dilekleriyle beni zor bir süreçte mutlu eden,gülümseten tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.

19 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ama bunlar dünyanın en güzel küsleri:))) ellerine sağlık harikalar.

gözde hobiler dedi ki...

Merhabalar;
Ellerinize sağlık.Renk seçiminiz ve çalışmanız çok hoş olmuş.

Şehnaz dedi ki...

İYİKİ ŞU YORUM BÖLÜMÜNÜ AÇTIN ..SANA YORUM ATAMIYORDUK..SÜPER OLMUŞ YİNR HERZAMANKİ GİBİ..

sesiber dedi ki...

Oleyy, yorumlar açılmış:) Hıh! demişler sanki, çok şirinler Leyyacım. Sen yaparsın, sağlam belle daha da çabuk yaparsın. Kolaylıklar diliyorum canım.

Ayca Karaoglan dedi ki...

anam dedim noluyo, ne küsmesi :) baykuşmuş meğer :D iyisindir umarım, öperim çokça :)

Nazan dedi ki...

Çok geçmiş olsun Leyya.Yeni gördüm ameliyat olduğunu .Zor bir ameliyat geçirmişsin.Bundan sonra da kendini çok zorlama..Küslere gelince yine harika.İzleyicin olmak ayrı bir zevk.Sevgilerimle,kendine iyi bak..

ehlikeyf dedi ki...

selaaam:)ben hastalıklarla boğuşurken baykuşlar şekilden şekile girmiş yorum bırakabilme güzel olmuş başka başka hepsi bu kadar bide ellerine sağlık:))

suhuba dedi ki...

Keşke tüm küslükler böyle olsa.

Nilgün Komar dedi ki...

ellerine sağlık! güzel küstürmüşsün :)

Unknown dedi ki...

küs değil onlar bence,yandan yandan birbirlerine çapkın çapkın bakıyorlar.Nedense ben öğle gördüm.iyisin değil mi ninem.öperim çok çok

fuska dedi ki...

yine harika yine harika. tam leyya tarzı.eline sağlık

Ada Deniz dedi ki...

çok güzel olmuşlar. Bu arada bu güzelliklere yorum atabilmek çok güzel:))

Rengarenk Hobiler dedi ki...

bu baykuşlar daha bi farklı ve tatlı görünüyorlar. Elerine sağlık. Yine harika iş çıkarmışsın...

sihirlitorba dedi ki...

ayy bunlar böyle küs kalsınlar hep :))) çok güzel olmuşlar...

marifet23.blogspot.com dedi ki...

Yine çok güzel bir çalışma olmuş elleriniz dert görmesin. Sağlık haberinizide yeni okuyorum çok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

Noblesse dedi ki...

bloğunuzun yeni bir izleyicisi olarak esprili ve samimi yazı dilinize hayran oldum. Yaptıklarınız ise mükemmel.Ameliyat olmuşsunuz, geçmiş olsun.Umarım kısa sürede iyileşir, eskisinden çok daha sağlıkla dönersiniz...

Syhn dedi ki...

kususrsuz çalışıyorsun ya maşallah..

anneler günün kutlu olsun ;)

neval dedi ki...

cicilerinle ve tatlı muhabbetinle biz senden çok memnunuz leyya

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

ay çok güzel!