20 Eylül 2011 Salı

matruşkalar aşına!!!!



görmüş olduğunuz matruşka kumaş vesilesiyle bugün tam da matruşka temasına uygun düşecek şekilde güzellikler içinde güzellikler yaşadım:)


önce dün matruşka kumaşını bloğunda görüp  derhal iletişime geçtigim sevgili nilgünle bugün için hemencik bir buluşma ayarladık:)sağolsun kırmadı beni kadıköy'e kadar geldi...ben sabırsız,bir yandan  buluşma saatini bekleyip, bir yandan da  bildigim kumaşçıları gezinirken buluverdim zaten matruşkaları. o nedenle bize ancak oturup çay ve muhteşem boğaz manzarası eşliğinde sohbet etmek kaldı.aslında manzarayı tam da kalkarken farkettim,konuşmaktan saga sola bakmak ne mümkün:))paylaşıp konuşacak o kadar çok şey vardı ki...oysa biz birbirimizi sadece bloglarımız aracılığıyla tanıyorduk,şahsi bir tanışmamız olmamıştı evvelce.al sana bloggerı sevmek için bir neden:)

üsttekiler sevgili nilgün'ün benim hazırladıgı hediye paketinden çıktılar.mis kokulu ve dekupajlı,süslü sabunlar ve otantik çoraplar.işin ilginç yanı daha evvel sevgili ayçanın gönderdigi hediye paketinden de , sevgili denizin getirdigi hediye paketinde de doğal sabunlar çıkmıştı.daha ilginç yanı ise benim hiç bahsetmedigim bir sabun koleksiyonumun olması...evet, ben bir sabun toplayıcısıyım:))






baykuş yüzükler de bugünün bana kattığı güzelliklerden...epey zaman olmuştu kadıköy çarşısını gezmeyeli.yaklaşık iki saat boyunca özledigim sokaklarda,özellikle caferağa civarındaki bijuteri dükkanlarında oyalandım durdum...yüzükler o civardaki bir dükkandan ama adını maalesef hatırlamıyorum.üçlü olanı 7.5 , tekli olanı ise 5 kaime.bana pek ucuz geldi,bilmem siz ne düşünürsünüz?bu arada üçlü baykuş yüzük pek enteresan geldi bana.arkasında birbirine yapışık iki adet  halkası var dilediginiz iki parmağınıza birden geçiriyorsunuz,çok hoş duruyor.


aslında çok zamandır görüp hoşlandığım seramik kaftan kolye uçlarından filan da almak istedim ama köküne kıran girmişcesine bir tane bile bulamadım...yerine gümüş kaplama metal bir kaftan aldım, bir de kırmızı ipek kumaş ...bilmem aktık ne vakit ikisini buluşturup boynuma geçiririm:)


eveeet bugün de böyle geçti ,bitti,gittiiii...güzeldi beaah:)

13 yorum:

Fatma'nın Hobileri :) dedi ki...

matruşka aşığı biri olarak kumaşları nerden aldınız söyler misiniz? çok güzel şimdi siz ne ciciler yaparsınız onlardan :)

Nilgün Komar dedi ki...

evetttttttttttt bende şimdi gelebildim PC başına!! evet o tatlı matruşkalar bize sebep oldu bugün ve benim geç gelmeme rağmen beni sabırla bekleörmek ve tatlı sohbetinle keyifli dakikalar geçirmek güzeldi.. o kısacık zamanda dokunmadığımız konu kaldımı acaba ucundan kıyısından :) üzüldüğüm birşey oldu ama yahu o kadar dedik dedik manzara bir foto çekilmedik! makine yok dedik cep tel var dedik ama gene atladık.. sohbetin güzelliğine veriyorum bu unutkanlığımızı :)) ve tekrarında bu açığı kapatmak dileği ile.. kumaşını gülerek dikmek nasip olsun.. öptüm şeker!

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

az önce sevgili Nilgünde bu güzel buluşmayı okudum ne iyi yapmışsınız karşılıklı armağanlarınızda harika.

sevgiler canım Baykuş çok şeker.

suhuba dedi ki...

Nilgün sen hepiniz çok keyif almışsınız. Ne güzel. Demekki daha sık yapmalısınız :)

tarchinbyseden dedi ki...

Nilgün hanım'a da yazdım tırım tırım Moskova'da yıllarca matruşka baskılı kumaş aradım bulamadım. Siz nerden buldunuz bu harika şeyi :)

Ada Deniz dedi ki...

matruşkaların size yaptığı güzellik olmuş bu buluşma:))

PAPATYA PRENSES dedi ki...

gez sen gez.buraya yazmıyorum ama içimden neler geçiyor biliyosun.nokta.

Unknown dedi ki...

Canımmm benim hediyelerini iyi gün
lerde kullan inşallah.Çok güzel bir
buluşma olmuş tüm güzellikler senin
le olsun öpüyorum...

biyasimadahagirdim dedi ki...

evet nilgünde görmüştüm matruşkalı kumaşı çok hoş:) kimbilir ne güzel çantalar olacak :D
3 lü yüzüğün beyaz kelebeklisinden almıştım bende, bayramda herkes sordu rahat mı parmaklarını ayırabiliyo musun diye:D baykuşlu da çok güzelmiş güle güle kullan;)

tuba can dedi ki...

kıskanan tuba oldum ya leyya bunlar nasıl güzellikler böyle ama ben anlamam bu kumaştan isterimde isterim noooooolur leyya :)

theice-creamparlour dedi ki...

baykuş zaten en sevdigim ayrıntıdır yüzüklerede bayıldım :DD

► Hobihane ◄ dedi ki...

Baykuşşlu yüzüğe bayıldım..

Defne dedi ki...

Selamlar,

Yaptıklarınızı zevkle takip ediyorum. Matruşka baskılı kumaşları nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? Kadıköy'e çok yakın oturuyorum. Çoook hoşuma gitti, ben de bu tarz kumaşlardan arıyorum. Şimdiden teşekkürler.