24 Kasım 2011 Perşembe

turkuaz clutch



sevgili sesiberden aldığım keçe çiçek ve yapraklara kıydım nihayet.kıydım da ne oldu! neredeyse dakkasında uçup gidiverdi:)daha oraya buraya asmamış,boy boy fotolarını çekmemiş ve gözüm doyuncaya kadar peşimde dolaştırmamıştım bile...çantalarımdan ayrılırken sevinç arası bir burukluk yaşıyorum biliyor musunuz...sahipleri veda sahnelerine pek şahit olmadıklarından,bu durumdan bi-haberler ama bu kez öyle olmadı işte...sevgili tuba bi anda leyyaaa ben bunu alırım!!! deyince şaşkalozlaştım..zincirinden çektiğim gibi baaane baane!!! hayır vermem!!!moduna girmeye ramak kala durabildim.şurda neredeyse iki yıldır tanışıyoruz ama kızcağızı ilk defa evimde ağırlıyorum, bu kadın bildigin tırlakmış der ve daha da bize gelmez diye sakladım cırnaklarımı:) o sırada tuba başka bir çantayı daha  koleksiyonuna katınca amaaaan dedim  bırak dağılsın artık :)ikinci çantayı da sizler henüz görmediniz,o da başka bir postun konusu olsun.



İşte bu güzellik artık sevgili Tuba'nın kollarında ,Ankara sokaklarında salınıp gezecek...(yavrum teyzeni de ziyaret et diyeceğim geliyor.bildiğin adam yerine koymuşum ben bu çantayı :)bu arada tuba ciddi bir leyya bags koleksiyoneri,hatta ilk üçte diyebilirim.sanırım sayısı on'u buldu değil mi tuba?



işte böyle, sesinin çiçekleri ve yapraklarıyla süslenen,tubanın konu mankenliği ve beğenisiyle anlam kazanan bir leyya çantası daha tasarlandı, oluşturuldu ve sahibesiyle bir olup gidiverdi...ben de gidip yaprak dökümünün annesi gibi başımı sıktırıp ah-u vah edeyim .taa ki benzer bir siyah kadife clutch dikinceye kadar:)(nasıl ama iki acı arasında plan proje yapmaktan da geri durmuyorum) :))



ayhh bunları da  ekleyeyim kusur kalmasınlar:)



 
ah tabi yaaa 24 kasım!!!cümle öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

16 yorum:

tuba can dedi ki...

bu yavru artık benim he he he yaşasın kötülük nasılda ayırdım sizi ama :))))))))))))))))))))) şaka şaka kız ben ona iyi bakmam mı pamuklara sarmammı annesi gözün arkada kalmasın :)))

Arzu dedi ki...

Amanin Leyya sen neeettin , ne güzel ettin , sahane olmus bu canta....

Unknown dedi ki...

Off ya nasilda harika olmus, renklerin turkuazla uyumu sahane !! Ellerin dert görmezsin

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

:)) harikasınız yaa. tubacanda dünya tatlısı iyi ki tanımışım sizleri senin ellerine sağlık muh te şemmm olmuş. tubacan da sağlıkla kullansın.

sesiber dedi ki...

Ya bana ne oluyorsa ben de kıskandım, artık çiçeklerimi mi çantayı mı, Tuba'yı mı karar veremedim :) Ne aklıma geldi, herşey bir tarafa; yüzyüze görüşmeden ellerimiz birbirine değdi sanki... Benim elim çiçeklere değdi, sonra Leyya'nın, şimdi Tuğba'nın. Leyya'cım çok nefis değerlendirmişsin, ellerine sağlık. Tubacım, mutlu günlerde kullan...

Lonci dedi ki...

It is beautiful, i like this very much:))

Modavesaire dedi ki...

sağol evladım, el öpenlerin bol olsun :)))

comet70 dedi ki...

bende arkadaşlara katılıyorum harika olmuş güle güle kullanın tuba hanımcım

Ada Deniz dedi ki...

çok güzel olmuş, ellerinize sağlık

Ada Deniz dedi ki...

çok güzel olmuş, ellerinize sağlık

Çelebi dedi ki...

Leyya, ellerine sağlık yine harikalar yaratmışsın... Alıp kullanana da iyi günlerde kullansın diyelim...Fakat benim takıldığım bir nokta var şu CLUTCH kelimesinin yerine kullanılacak başka bir Türkçe kelime yok mu? Burada (http://bilgi.didikle.com/Clutch_Canta_nedir.html) debriyaj çanta demişler ama o da bir tuhaf ve Türkçe değil... Biraz beyin fırtınası yapsak da bir kelime bulsak mı? Mesela sadece el çantası
desek...

esensdollsandpuppets dedi ki...

Kutlarım ne güzel bir çanta yapmışsınız hazır gibi olmuş Sesinin çiçekleri de renk katmış.

Stil Direktoru dedi ki...

Saçını başını yoliicim senin yapma artık kadın canımız çekiii ehehehe .) annem bol satışlar olsun güzel hafta sonları öperim kocaman

Nilgün Komar dedi ki...

gördüm ben gördüm :))

Cocukla Cocuk dedi ki...

leyya cım muhteşem olmuş ellerine sağlık

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

Ayyyy çok güzel tubacanda hemen kapmış bende istiyorum yaaaa harika olmuş ellerine sağlık maşallah :)